iPhone SE met abonnement of toch een los toestel met sim-only?

Ben je je aan het oriënteren op de iPhone SE? Goede keuze! Het is een zeer krachtige iPhone in een compact formaat. Je kunt ervoor kiezen op de iPhone SE in combinatie met een abonnement te nemen, of als los toestel kopen met een sim-only.

In dit artikel bespreken we beide mogelijkheden en geven we je een advies voor welke optie het meest geschikt is voor jou.

De iPhone SE met abonnement

Je kunt ervoor kiezen om een iPhone SE in combinatie met abonnement te nemen. Het voordeel hiervan is dat je in één keer minder hoeft te betalen. Maar, maandelijks los je natuurlijk wel meer af in vergelijking met een sim-only abonnement. Je betaalt namelijk een gedeelte voor het toestel en natuurlijk voor de data- en internetbundel.

De iPhone SE als los toestel kopen

Het kopen van een iPhone SE als los toestel is vaak de meest voordelige optie. Op langer termijn bespaar je meer geld door het toestel los te kopen. Ook zijn sim-only vele malen voordeliger dan ‘normale’ abonnementen. Je betaalt dan alleen voor hetgeen dat je daadwerkelijk gebruikt (MB’s en belminuten).

Het nadeel van het kopen van een iPhone SE als los toestel, is dat je in één keer meer geld moet betalen. Gelukkig kun je een hoop geld besparen door te kiezen voor een refurbished iPhone SE. In vergelijking met de originele nieuwprijs kun je tot wel 60% besparen.

Wat is een refurbished iPhone SE?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone SE is een gecontroleerde-, eventueel herstelde- en professioneel gekuiste tweedehands iPhone. Bij Forza Refurbished wordt elke iPhone op méér dan 50-punten nagekeken. Het technisch nazicht wordt uitgevoerd door speciale robots én techniekers, zodoende ben je zeker en vast van een betrouwbare aankoop.

Waarom een refurbished iPhone SE kopen?

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs;
  • Gratis nieuwe accessoires meegeleverd;
  • Nog betaalbaardere door onze drie verschillende productcondities;
  • Je levert een duurzame bijdrage aan het behoud van onze planeet.