iPhone X met abonnement of een los toestel met sim-only?

Als eerbetoon aan het tienjarige bestaan van iPhone introduceerde Apple de iPhone X. Kracht en klasse ontmoeten elkaar in dit fenomenale toestel. Maar of je beter een iPhone X met abonnement kunt geraken of je geld op kunt doen aan een los toestel, dat is nog onduidelijk. Twijfel je nog over het soort toestel, dan helpt Forza Refurbished je hierbij op weg.

iphone x splatter water

Wat je moet weten over de iPhone X

Nu vraag je jezelf wellicht af wat er zó speciaal is aan de gsm uit 2017. Dit heeft alles te maken met de vernieuwde behuizing van het device én de nieuwe display. Zo beschikt de iPhone X namelijk over een OLED-scherm en is er geen gebruik gemaakt van een homeknop. Ontgrendelen gaat via een nieuwe manier, namelijk via Face ID. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen gemaakt die ervoor zorgen dat de iPhone X een slimme koop is.

Dit zijn de meest noemenswaardige vernieuwingen van de iPhone X.

  • Fenomenaal scherm van 2436 x 1125 pixels;
  • Face ID: ontgrendelen met je gezicht;
  • Razendsnelle A11 Bionic-processor;
  • Beeldschone portretmodus en 12mp camera;
  • Keuze uit Silver of Space Grey.

Voordelen van een iPhone X met abonnement

In veel gevallen wordt ervoor gekozen om een iPhone X te kopen in combinatie met een abonnement. Maandelijks sta je een bedrag af en na 1 (of 2) jaar is het toestel volledig van jou. Handig, wanneer je niet in één keer een groot bedrag wilt opdoen of binnen een korte tijd een nieuw toestel nodig hebt.

Voordelen van een iPhone X als los toestel

Koop je echter een iPhone X als los toestel, dan zit je niet vast aan maandelijkse kosten van een telefoon abonnement. Om te bellen en tekstberichten te sturen, sluit je zelf een abonnement af voor een voordelige prijs. Je bepaalt zelf wat je maandelijkse kosten zijn én je ervaart niet de lasten van een krediet registratie. Toch is de nieuwprijs van een iPhone X voor sommigen nog te hoog, dat het slim is om te kijken naar goedkopere alternatieven.

verkooppunten in BE

Een losse iPhone X kopen in Belgie

Vermits er op diverse locaties in België smartphones opgedaan kunnen worden, is het verstandig om eerst uit te vogelen voor welk type je wilt gaan. De hoofdprijs betalen voor een gsm, die elders opgedaan kan worden voor minder geld is natuurlijk sund.

Gereviseerd Apple van Forza Refurbished

Pas nadat besloten is welk type toestel het beste bij jou past, ga je op zoek naar de meest voordelige koop. Dat is zeker en vast degene met de laagste prijs. Voor de laagste prijs voor een Apple iPhone ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres. Ga je voor een losse iPhone X, let dan wel op de kleur en de opslagruimte van het device.

Refurbished met de voordelen van nieuw

Een losse, nieuwe iPhone kan op diverse plekken in België gekocht of besteld worden. Maar reken er maar op dat hiervoor een bedrag betaald moet worden van bijna duizend euro. Dat kan goedkoper. Met refurbished geniet je van de voordelen van een nieuw product, tegen een gereduceerd tarief. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee jaar garantie, nieuwe laad accessoires en de mogelijkheid tot terugzenden binnen 14 dagen?Een losse iPhone X refurbished kopen

Wanneer je kiest voor refurbished ontvang je een professioneel gecontroleerd, gekuist en, waar nodig, gerepareerd toestel dat als nieuw werkt en oogt. De meeste iPhones van Forza Refurbished zijn door een andere eigenaar gebruikt, maar dit is niet altijd het geval.

Het kan voorkomen dat GSM's afkomstig zijn van voorraad-overschotten. Een vrijwel ongebruikte iPhone X die óók nog op ruim 50 punten wordt geviseerd door robots en techniekers. Kortom, een slimme keuze voor een schappelijk prijsje.