Een refurbished iPhone 6 of toch een tweedehands iPhone 6 kopen?

Twijfel je tussen het kopen van een refurbished iPhone 6 of een tweedehands iPhone 6? Misschien is het verschil tussen beide typen toestellen niet helemaal duidelijk. In dit artikel leggen we je graag uit wat refurbished is en wat het verschil is tussen een refurbished iPhone van Forza Refurbished en tweedehands iPhone van een particulier.

iPhone 6 specificaties

 • Afmetingen: hoogte: 138,1 mm / breedte: 67,0 mm / diepte: 6,9 mm;
 • Werkgeheugen: 1GB RAM;
 • Krachtige 64-bits A8-processor;
 • Camera achterzijde: 8.0-megapixel;
 • Leverbaar in de kleuren: space grey, gold en silver;
 • Prachtig 4.7 inch retina-display;
 • Keuze uit 16GB, 64GB en 128GB aan opslagruimten;
 • Uitgerust met touch-ID (vingerafdrukscanner);
 • Geschikt voor iOS 11.

Wat is een refurbished iPhone 6?

Een refurbished iPhone 6 is in principe hetzelfde als een tweedehands iPhone 6. Beide toestellen zijn namelijk eerder gebruikt én vele malen goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone 6. Toch is er een groot verschil tussen refurbished iPhones en tweedehands iPhones. Dit verschil zit hem voornamelijk in de geboden productkwaliteit.

Het verschil tussen refurbished- en tweedehands iPhones

Refurbished betekent ‘gereviseerd’ in het Nederlands. Een refurbished iPhone 6 is door ons op méér dan 50 technische punten gecontroleerd, indien nodig hersteld en professioneel gekuist. Een technische controle wordt bij ons zowel door robots als door technische vakmensen uitgevoerd. Eventuele defecten onderdelen vervangen wij door nieuwe onderdelen.

Om met zekerheid vast te kunnen stellen dat onze refurbished iPhones 100% technisch in orde zijn, worden de toestellen nogmaals door onze robots gecontroleerd. Tot slot worden de toestellen ook voorzien van een schone iOS-installatie.

Door robots gecontroleerde iPhones

Waarom je beter geen tweedehands iPhone 6 kunt kopen

Het grootste nadeel van het kopen van een tweedehands iPhone 6 van een particulier is dat je nooit precies weet wat je koopt. Zo kan het toestel er aan de buitenkant fantastisch uit zien, terwijl er inhoudelijk van alles mis mee kan zijn. Ook krijg je géén garantie bij de aankoop van een tweedehands iPhone 6 van een particulier. Hieronder nog meer nadelen van het kopen van een tweedehands iPhone.

 • Je loopt het risico dat het device is gestolen (vraag altijd naar de kassabon);
 • De kans is aanwezig dat je geen accessoires krijgt meegeleverd;
 • Het device kan inhoudelijk niet marcheren, zonder dat je dit tijdens de aankoop merkt;
 • Je krijgt geen garantie bij aankoop van een tweedehands iPhone van een particulier.

Loop geen risico, kies voor een refurbished iPhone 6

Een refurbished iPhone 6 met het ‘Keurmerk van de Leeuw’ is altijd 100% technisch in orde. Dit kunnen we garanderen omdat onze iPhones op méér dan 50 technische aspecten zijn gecontroleerd en - indien nodig - ook zijn gerepareerd. Daarnaast krijg je ook nog eens standaard twee jaar garantie op je aankoop. Mocht er dan alsnog iets kapot gaan, dan ben je als nog verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Voordelen van een refurbished iPhone

Steeds meer mensen raken bekend met het begrip ‘refurbished’. Niet alleen is het aanbod van refurbished iPhones de laatste jaren flink toegenomen, ook kiezen steeds meer mensen bewust voor refurbished Apple. Twijfel je nog of het kopen van een refurbished iPhone 6 wel de juiste keuze voor jou is? Lees dan eens de onderstaande voordelen:

 • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone;
 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter);
 • Je bent zeker van een betrouwbare aankoop met twee jaar garantie;
 • Je levert een duurzame bijdrage aan het milieu door te kiezen voor refurbished;
 • Voor elk budget een refurbished iPhone door onze productcondities;
 • Onze iPhones zijn grondig gecontroleerd door robots en technici.

Wat krijg je bij aankoop van een refurbished iPhone 6?

Bij aankoop van een refurbished iPhone 6 ontvang je standaard twee jaar garantie, een schone iOS-installatie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter). Hierdoor kun je direct na ontvangst gebruik maken van je refurbished iPhone.

Waarom een iPhone 6 bij Forza Refurbished kopen?

De meeste mensen kiezen voor Forza Refurbished vanwege de prijs. Je bespaart namelijk tot wel 60% in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone. Daarnaast bieden wij ook een unieke hoogwaardige kwaliteitsgarantie in de Benelux omdat we met robots werken. Dit in tegenstelling tot andere refurbished leveranciers, die de toestellen slechts handmatig controleren.

De hoogwaardige kwaliteit en daarmee de betrouwbaarheid van onze producten, blijkt onder meer uit een gemiddelde klantenwaardering van een 9,1! Om dit nog meer aan je te kunnen bewijzen, ontvang je ook standaard twee jaar garantie bij aankoop.

Bestel je voor 22.30 uur? Dan ontvang je de volgende dag nog gratis je bestelling in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij één van de ruim 500 PostNL- en Kariboo! afhaalpunten in België. Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen na aankoop je toestel gratis aan ons retour te sturen.

Prijs van de iPhone 6

Toen de iPhone 6 net uit kwam, had het toestel van Apple een prijskaart van meer dan € 600. Inmiddels is de prijs van de iPhone 6 flink afgeprijsd. Voor slechts € 269 koop je bij Forza Refurbished al een iPhone 6. Het meest voordelig is dus om een iPhone 6 als los toestel te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement. Hierdoor zit je ook niet vast aan een duur tweejarig telefoonabonnement.

Welke iPhone 6 kan ik bij Forza Refurbished kopen?

16GB 64GB 128GB
Refurbished iPhone 6 Wit 16GB Refurbished iPhone 6 Wit 64GB Refurbished iPhone 6 Wit 128GB
Refurbished iPhone 6 Zwart 16GB Refurbished iPhone 6 Zwart 64GB Refurbished iPhone 6 Zwart 128GB
Refurbished iPhone 6 Goud 16GB Refurbished iPhone 6 Goud 64GB Refurbished iPhone 6 Goud 128GB