iPhone 7 refurbished kopen? Hier vind je alles wat je vooraf wilt weten!


Apple wordt geroemd om het creëren van prachtige premium designs en hoogwaardige producten. Waar het bedrijf echter minder geliefd om is, zijn de prijzen. Niet alleen de nieuwste iPhones zijn een duur grapje, ook ‘oudere’ toestellen als de iPhone 7 kosten nieuw nog behoorlijk wat.

Bij Forza kun je de iPhone 7 refurbished kopen en zo behoorlijk wat geld besparen. De iPhone 7 is anno nu nog steeds enorm populair en is je ook in 2020 en 2021 uitstekend van dienst. Alles wat je wilt weten over de aanschaf van dit toestel, leggen we je uit in dit blogartikel!

Inhoudsopgave

Waarom een iPhone refurbished kopen?

Laten we dit artikel beginnen met je uit te leggen wat refurbished inhoudt en waarom je de iPhone 7 nou eigenlijk refurbished zou willen kopen.

refurbished iPhone 7

Een iPhone 7 kun je nieuw, tweedehands of refurbished kopen. Bij nieuw betaal je - ondanks dat de iPhone 7 al een ‘ouder’ toestel is - de hoofdprijs. Een goedkope oplossing lijkt tweedehands, maar hier zitten verschillende nadelen aan verbonden. Zo kan het toestel er van buiten als nieuw uitzien maar van binnen gebreken hebben. De kans dat je een miskoop doet is dus groot. Daarnaast heb je geen garantie waardoor de kosten al snel hoog kunnen oplopen als iets aan je toestel stuk gaat.

Forza biedt de oplossing: refurbished. Refurbished iPhones zijn volledig door robots en technici gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Is de batterijcapaciteit onder de 85%? Dan wordt ook deze vervangen. Van binnen presteert het toestel dus als nieuw, maar door de uiterlijke productcondities betaal je een stuk minder ten opzichte van de nieuwprijs. Bij Forza krijg je – in tegenstelling tot bij Apple – niet één maar twee jaar garantie. Gaat er iets stuk aan je toestel? Dan wordt dit binnen een paar dagen kosteloos gerepareerd. Wil je meer lezen over wat een refurbished iPhone precies is en wat eraan voorafgaat voordat je jouw GSM krijgt thuisgestuurd? We vertellen je er in ons blogartikel alles over.

Redenen waarom je de iPhone 7 zou willen kopen

Nu je weet waarom de refurbished iPhone 7 een slimme keuze is, vraag je jezelf misschien af of dit toestel nog wel de moeite waard is om in te investeren. Om de volgende redenen is de iPhone 7 je ook in 2020 en 2021 uitstekend van dienst:

Snelle prestaties dankzij iOS

Laten we beginnen met het beste nieuws: de iPhone 7 werkt op iOS 13. In deze besturingsupdate zijn een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd waardoor het toestel sneller en beter functioneert. Zo worden apps uit de App Store op een andere manier gecomprimeerd, waardoor ze 50 procent kleiner zijn wanneer je ze download en tot 60 procent kleiner zijn wanneer je ze bijwerkt. Apps opstarten gaat razendsnel en hierdoor voelt het gebruik van iedere app soepel en snel aan.

Wist je dat de iPhone 7 ook ondersteund gaat worden door iOS 14? Hierdoor ben je ook in 2020 en 2021 verzekerd van de maximale ondersteuning, en dus nog jaren verzekerd van een snelle en betrouwbare telefoon.

Het vertrouwde design

De iPhone 7 is gemaakt volgens het vertrouwde design van Apple, dat zich kenmerkt door de ronde vormen. Alle toestellen vanaf de iPhone 6 tot en met de iPhone 8 Plus hebben dit design. Vanaf de iPhone X is het design gewijzigd. Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar het vertrouwde design van de iPhone 7 is bij een grote groep mensen nog steeds heel populair. Met keuze uit de kleuren Jet Black, Black, Silver, Gold, Rosé Gold en de limited edition Red zit er altijd een kleur tussen die jou aanspreekt.

Een krachtige processor en batterij

In de refurbished iPhone 7 zit een processor waarin de A10 chip verwerkt zit. Deze chip is opgewassen tegen de apps en smartphone games van nu. Games als Fortnite kun je moeiteloos spelen op de iPhone 7. Ondanks dat dit toestel niet het nieuwste van het nieuwste is, gaat deze GSM wél een dag mee vanwege de batterij. De hoofdtelefoon-aansluiting is namelijk verdwenen en dat zorgde voor 14% meer ruimte in het toestel. Deze ruimte is maximaal benut voor het plaatsen van een grotere batterij. Via een lightning-kabel kun je nu jouw hoofdtelefoon of oordopjes aansluiten. Dankzij de krachtige processor en batterij kun je de hele dag zorgeloos alles doen met jouw iPhone 7.

Degelijke foto's

Natuurlijk zijn er vandaag de dag smartphones die over een betere camera met meer functies beschikken, maar de camera van de iPhone 7 is geschikt voor alledaags gebruik. Overdag kun je de 12-megapixel camera gebruiken voor het maken van foto’s en video’s in HD-kwaliteit. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je ook bewegende beelden goed vast kunt leggen.

Camera iPhone 7

Bij weinig licht is de camera in staat de ruis te beperken, en dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6S. De voorkant bevat een 7-megapixel camera. Hiermee kun je in HD FaceTimen en selfies maken. Al met al bevat de refurbished iPhone 7 een behoorlijke camera die breed inzetbaar is. Installeer je één van deze camera-apps, dan kun je nóg meer uit de camera halen.

De belangrijkste specificaties van de iPhone 7

Specificaties

iPhone 7

Beeldscherm 4.7-inch Retina)
Beeldscherm resolutie 1334 X 750 pixels
Processor Apple A10 Fusion
Werkgeheugen 2GB
Besturingssysteem iOS 13 (actueel)
Camera achterkant 12 megapixel met slow motion, lichaams- en gezichtsherkenning, video- en beeldstabilisatie
Camera voorkant 7 megapixel)
Afmetingen Hoogte: 138,3 mm Breedte: 67,1 mm Diepte: 7,1 mm
Gewicht 138 gram
Kleuren Jet Black, Black, Silver, Gold, Rosé Gold en Red (special edition)
Opslagruimte 32GB, 128GB en 256GB
Oplaadmogelijkheden Lightning kabel, niet draadloos

Conclusie

Als je het oude vertrouwde design van Apple mooi vindt, niet op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste maar wel een betrouwbare GSM zoekt voor 2020 en 2021, dan is de iPhone 7 een goede keuze. Voor de iPhone 7 betaal je refurbished alles behalve de hoofdprijs en heb je een toestel waarmee je moeiteloos kunt multitasken en gamen.

Voor een vanaf-prijs van €214* heb je al een refurbished iPhone 7 inclusief nieuwe laadaccessoires, twee jaar garantie en kwaliteitsgarantie dankzij het Keurmerk Refurbished. Shop dus snel je favoriete kleur bij Forza.