Refurbished iPhone kopen


Het aantal Apple-refurbishers neemt toe en de refurbished iPhone is populairder dan ooit. Met een refurbished iPhone ben je namelijk veel goedkoper uit én je kiest voor duurzaamheid. Maar wat zijn  de andere voordelen van refurbished en waarin verschilt Forza van andere refurbishers? Lees hier alles wat je moet weten bij het kopen van een refurbished iPhone.

|

Refurbished producten populairder dan ooit

Betekenis en oorsprong refurbished

Refurbished producten zijn producten die grondig worden gecontroleerd, hersteld en gekuist. Met refurbished Apple wordt gesproken over toestellen die -omwille van diverse redenen- worden teruggezonden. Een andere benaming voor refurbished is ‘gereviseerd’, hetgeen betekent dat er sprake is van een eerder gebruikt van het toestel. Denk bijvoorbeeld aan inruilprogramma’s, voorraad overschotten of herroepingen. Ook kunnen refurbished devices afkomstig zijn van beurzen of evenementen.

Ongeacht de reden van terugzending worden de toestellen bij Forza Refurbished volledig gecontroleerd aan zowel de binnen- als buitenzijde. Speciale robots controleren de iPhones op ruim 50 punten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Zo weten wij exact of en waar er mankementen zijn aan het toestel. Eventuele niet-marcherende onderdelen worden vervangen en het toestel krijgt een professionele kuisbeurt. Vervolgens worden de toestellen gegradeerd op basis van cosmetische kenmerken en wordt het toestel verkoopklaar gemaakt. In deze laatste stap worden laadaccessoires bijgevoegd en wordt het toestel verpakt.

Hoge betrouwbaarheid Forza Refurbished

In de meeste gevallen is een refurbished iPhone kopen een veilige en betrouwbare keuze. Althans, indien je kiest voor een refurbisher met het Keurmerk Refurbished. Forza is één van de bedrijven die refurbished iPhones mag aanbieden met het Keurmerk. Daar heb jij – de consument – op diverse vlakken profijt van.

Zekerheid door Keurmerk Refurbished

Niet elke refurbished leverancier maakt gebruik van dezelfde hoogwaardige kwaliteit en onderdelen, maar daar maakt het Keurmerk hét verschil. Om gebruik te mogen maken van het Keurmerk dien je aan diverse voorwaarden te voldoen. Dit zijn onder meer: financiële zekerheid, twee jaar garantie, cosmetische gradaties en een strenge kwaliteitscontrole. Meer weten over de voordelen van het Keurmerk Refurbished? Lees dan dit artikel: https://www.forza-refurbished.be/keurmerk-refurbished

Drie pijlers van Forza

Koop je een refurbished iPhone van Forza dan ben je verzekerd van een kwaliteit aankoop. Dit heeft alles te maken met de drie pijlers van Forza Refurbished: Prijs, Voorraad en Kwaliteit. Onze toestellen zijn namelijk bijzonder voordelig, beschikken over de hoogste kwaliteit én je hebt keuze uit verschillende varianten en gradaties. In dit artikel lees je meer over de pijlers van Forza.

Koop een refurbished iPhone van Forza

Een iPhone is vandaag de dag een gewild product voor menig Apple-gebruiker. Helaas kan de prijs van een gloednieuwe iPhone - vooral zonder abonnement - oplopen tot meer dan duizend euro. Ben je op zoek naar een voordelige iPhone zónder abonnementskosten en mét een langdurige garantieperiode? Dan kun je zeker en vast rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de iPhones van Forza Refurbished. Je krijgt namelijk een zo goed als nieuw toestel, met nieuwe laadaccessoires en maar liefst 24 maanden garantie. Met een refurbished iPhone van Forza bespaar je maar liefst tot 60% op de originele nieuwprijs.