Voor wie is de iPhone 8 bedoeld?

iphone 8 blog mei 2019

Elk type smartphone heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar omdat sommige toestellen van Apple zóveel op elkaar lijken, is onderscheid maken knap lastig. Misschien is de iPhone 8 wel dé GSM voor jou. Lees hier voor wie de iPhone 8 de perfecte smartphone is.

1. Touch ID’ers

De iPhone 8 is Apple’s laatste iPhone die gebruik maakt van Touch ID. Deze fiere ontgrendelmethode maakt, in tegenstelling tot Face ID, géén gebruik van een gezichtsscan. In plaats daarvan leest de homeknop van de GSM de vingerafdruk van de gebruiker. Uiteraard is het een kwestie van smaak, maar wat ons betreft zal er altijd een groep zijn die Touch ID verkiest boven Face ID.

2. De zakelijke gebruiker

Altijd onderweg en geen zorgen willen maken om een lege batterij? Dan is de iPhone 8 de perfecte zakenpartner. Met een accu van ruim 1800 mAh kan dit toestel gedurende de dag intensief gebruikt worden. Bovendien maakt het glazen design van de iPhone 8 het mogelijk om draadloos op te laden. Handig, voor wie geen fan is van draden en kabels.

3. Mobiele gamers

Uitgerust met een A11 Bionic processor is de iPhone 8 ideaal voor veelvoudig gebruik van diverse apps. De chip, welke tevens te vinden is in een iPhone X, is een van Apple’s snelste processoren. iPhone 8-gebruikers zullen nauwelijks problemen ervaren tijdens het spelen van (3D) games of bij het uitvoeren van grafisch krachtige apps.

4. Mensen met kleine handen

De iPhone 8 is met name geschikt voor gebruikers die niet zulke grote handen hebben. Het toestel uit 2017 ligt namelijk bijzonder prettig in de hand door het compacte 4.7-inch display. In tegenstelling tot de later uitgebrachte toestellen, kun je met de iPhone 8 eenvoudig elke hoek van het scherm bereiken met één hand. Tóch nog moeite met de bovenzijde van het scherm? Klik dan tweemaal op de home-knop. Dit activeert de bereikbaarheid-modus, waardoor het bovenste gedeelte eenvoudig te bereiken is.

Verliefd op de iPhone 8, maar tóch liever een groter scherm? Dan kun je altijd kiezen voor de iPhone 8 Plus. Ideaal voor gebruikers die bijvoorbeeld vaak films en series kijken op hun smartphone.

5. iPhone-videograaf

Leg jij elk moment vast op video en schiet je de mooiste plaatjes met je smartphone? Dan is de iPhone 8 een geschikte GSM. De fenomenale camera filmt in 4K-resolutie en met een snelheid van 60 FPS (frames per seconde). Ook wanneer je bewegende objecten filmt, creëert de camera van de iPhone 8 een bijzonder vlot en haarscherp beeld.

Betaalbaar een iPhone 8 kopen

Al met al is de iPhone 8 een veelzijdig en krachtig toestel dat geschikt is voor een brede doelgroep. Gaat jouw keuze uit naar de iPhone 8, maar wil je niet de nieuwprijs opdoen? Kies dan voor een iPhone 8 van Forza Refurbished. Hiermee bespaar je bijzonder veel én draag je bij aan een duurzamere wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van één van deze toestellen?