5 redenen waarom je de iPhone X wilt hebben

Het is alweer tien jaar geleden dat Apple haar eerste iPhone introduceerde. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Apple de iPhone X - inmiddels alweer een jaar geleden - gepresenteerd. Het is zonder meer één van de meest innoverende iPhones van de afgelopen jaren. In dit artikel lees je de vijf voornaamste redenen waarom mensen de iPhone X zo graag willen hebben.

iPhone X silver

1. Draadloos opladen

Net als de iPhone 8 (Plus) is ook de iPhone X draadloos oplaadbaar. Openbare voorzieningen, zoals de trein of bus, ondersteunen steeds vaker de mogelijkheid tot opladen met draadloze laders. Mocht je dus even geen lightning kabel bij de hand hebt, kun je veelal nog steeds je iPhone X opladen.

iPhone X draadloos opladen

2. OLED-display

De tweede reden waarom je de iPhone X wilt hebben is vanwege het OLED-beeldscherm. De iPhone X is ook de eerste GSM van Apple die beschikt over een OLED-display. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat kleuren nóg beter tot hun recht komen dan bij andere beeldschermen. Wil je meer weten over het verschil tussen de verschillende beeldschermen? Lees dan ook eens ons blog: ‘Wat is het verschil tussen LCD, OLED en Retina?

3. True Tone

Een nieuwe techniek, die we al eerder zagen bij iPads, is ‘True Tone’. De iPhone 8 (Plus) en de iPhone X zijn de eerste GSM’s van Apple die beschikken over de True Tone-techniek. True Tone zorgt er automatisch voor dat het beeldscherm van je toestel automatisch meekleurt met het omgevingslicht. Als je bijvoorbeeld buiten in het felle zonlicht gaat stappen, zal het beeldscherm van de iPhone X zo meekleuren dat je toch goed zicht hebt. ‘s Avonds zal het beeldscherm zo verkleuren dat het zelfs in het donker nog plezant is om naar je GSM te kijken.

4. Face ID

Het bekende ‘Touch ID’, ook wel ‘vingerafdrukscanner’ genoemd, is niet aanwezig bij de iPhone X. Met de iPhone X kun je simpelweg je GSM ontgrendelen door naar het toestel te kijken. Apple noemt deze techniek ‘Face ID’. Geen zorgen, Face ID is uiterst veilig. De kans dat iemand jouw iPhone X ontgrendelt met zijn of haar gezicht is één op de miljoen. Bij ‘Touch ID’ is dit één op de 50.000. Een behoorlijk verschil dus.

Face ID iPhone X

5. Augmented Reality

Augmented Reality, afgekort ‘AR’ betekent vrij vertaald ‘toegevoegde realiteit’. Deze technologie zorgt ervoor dat de virtuele- en echte wereld met elkaar in verbinding worden gebracht. AR is een samensmelting van onze werkelijke wereld en de toevoeging van virtuele elementen. De krachtige specificaties van de iPhone X zijn uitermate geschikt voor deze techniek. Meer weten over de mogelijkheden van AR? Bekijk dan eens de onderstaande video.

iPhone X kopen zonder veel geld op te doen

Het kopen van een nieuwe iPhone X is een erg dure uitgave. Ben je niet van plan om onnodig veel geld op te doen? Dan kan een refurbished iPhone X wel eens dé telefoon voor jou zijn. In vergelijking met de originele nieuwprijs bespaar je tot wel honderden euro’s.

Daarbij ontvang je bij een Forza Refurbished iPhone X twee jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets mankeren, dan staan onze service & repair medewerkers voor je klaar.