Over Forza Refurbished

Een nieuwe smartphone van Apple kost tegenwoordig al snel € 1.000. Dat vinden wij (en onze klanten) absurd veel geld.

Wanneer je kiest voor (Forza) refurbished, is het mogelijk dat de één-na-laatste versie nog slechts €500 kost. Besparingen van 50% (en veel meer), zijn goed realiseerbaar. Daar voegen wij bovendien dan nog aan toe: 2 jaar garantie. Tenslotte dragen we met z’n allen op deze manier ook nog eens bij aan een duurzamere wereld doordat er sprake is van hergebruik.

Kortom, indien je kiest voor Forza Refurbished, dan ga je met recht ‘van duur, naar duurzaam’.Over ons

Op deze pagina geven wij je een inkijkje in ons bedrijf en laten wij zien welke gezichten voor jou dagelijks met veel inzet aan het werk zijn.

Online en Marketing Forza

Inkoop & Marketing

Onze devices worden door onze inkopers ingekocht op de wereldmarkt. Meer specifiek zijn onze producten afkomstig uit de Verenigde Staten en Europa. Daarnaast heeft Forza een inruilprogramma waarbij onze klanten hun oude devices bij ons kunnen inruilen. Op die manier dragen wij nog meer bij aan de circulaire economie.

De afdeling inkoop & marketing bestaat daarnaast ook uit SEO, SEA en CRO specialisten die onder meer verantwoordelijk zijn voor de functionaliteit en design van onze webshop. Tevens hebben we medewerkers die ervoor zorgen dat onze website goed gevonden wordt op het internet via verschillende kanalen en beheren zij de social media.

Quality Control & Packing

QC&P (Quality Control & Packing)

De door ons ingekochte Apple devices komen binnen op de afdeling QC&P. Hier worden de producten allereerst gereinigd en vervolgens aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen.

Zo worden bijvoorbeeld al onze smartphones gecontroleerd op meer dan 50 punten door gespecialiseerde software. Indien het product is goedgekeurd, wordt deze ingepakt en geseald door onze medewerkers. Jouw device is dan al bijna onderweg.

Warehouse (magazijn)

Warehouse (magazijn)

Jouw device is dan al bijna onderweg… Komt jouw order voor 22.30 uur binnen, dan zorgen onze magazijnbeheerders ervoor dat jouw bestelling diezelfde avond nog door Post.nl wordt opgehaald. Wij versturen ook op zondagavond!

Repair

Repair

Forza geeft 2 jaar garantie. Mocht er in deze periode toch iets mis gaan met jouw toestel, dan hebben wij een team van ervaren specialisten voor je klaar staan om het probleem snel voor je te verhelpen. Het is onze intentie dat een repair maximaal 1 nacht bij ons aanwezig is, zodat jij je gerepareerde toestel weer supersnel in je bezit hebt.

Onze techniekers hebben voordat zij bij Forza zijn komen werken al jarenlang ervaring opgedaan met de repair van Apple devices. Dit zijn échte vaklieden, waarbij jouw toestel in goede handen is.

Forza Sales

Forza Sales

De producten moeten natuurlijk nog wel verkocht worden. Die verkoop vindt niet alleen Online plaats via onze eigen website. Wij hebben ook Sales-medewerkers die zorgdragen voor verkoop aan de (groot)zakelijke markt in Nederland en België.

Daarnaast hebben we een team van medewerkers die zowel in Nederland als in België resellers (wederverkopers) aanstelt en ondersteunt die ons assortiment in hun winkels en websites verkopen.

Servicedesk

Forza Servicedesk

Wij verkopen graag goede producten tegen scherpe prijzen. Maar net zo belangrijk vinden wij optimale klanttevredenheid.

Onze Servicedesk-medewerkers zijn uitermate betrokken, servicegericht en altijd goed bereikbaar tijdens werkdagen tussen 8.30 uur en 22.30 uur via mail, telefoon én chat. Bij ons geen keuzemenu’s, maar direct iemand aan de lijn of via de chat beschikbaar. 98% van onze klanten beveelt ons aan. Dat zegt toch alles?

De reviews van onze klanten zijn feitelijk de rapportcijfers voor onze Servicedesk-medewerkers. Mocht je optimaal tevreden zijn, dan zouden wij het bijzonder op prijs stellen indien je ons een review zou willen bezorgen met de maximale score van 5 sterren. Complimenten zijn immers de brandstof voor iedere Forza-medewerker.

Financiële administratie

Financiële administratie

Zoals ieder bedrijf hebben ook wij een Financiële Administratie. Wanneer krijg je daarmee te maken?

 

Indien je binnen 14 dagen niet tevreden bent over je aankoop, betalen wij jouw aankoopbedrag ook weer snel terug.

 

Voor specifiek de zakelijke markt is het ook mogelijk om op krediet te kopen. Dan verwachten wij uiteraard wél dat we binnen de gestelde betalingstermijn (van 30 dagen) betaald worden. Is dat niet het geval, dan komt onze debiteurenbeheerder in actie.

Partnermanagers

Onze partnermanagers zijn verantwoordelijk voor grote klanten in de Benelux (zoals: KPN, Mobiel.nl, Makro, Eldi) en internationale klanten.

Ernstjan Nijsink

Ernstjan Nijsink

Erwin Verburgt

Erwin Verburgt

Pieter Keijzer

Pieter Keijzer

Directie

Forza Refurbished heeft een (kleine) directie. Hun taak is vooral om te faciliteren dat alle overige afdelingen hun werk goed kunnen doen.

Jan-Willem van Dijk

Jan-Willem van Dijk

CEO

Rene Vergeer

René Vergeer

CFO