Reparatie

Reparatie

Is je device kapot of heeft deze last van een technisch mankement binnen de garantie? Dan wil je deze graag laten repareren. Onze reparateurs zijn speciaal opgeleid om devices optimaal na te kijken en te repareren. Wanneer je je device bij Forza Refurbished laat repareren, worden alle defecte onderdelen vervangen. Dat is de kwaliteit die je bij Forza Refurbished mag verwachten.

Waneer je een device naar ons retour stuurt ter reparatie en er blijkt bij ons dat deze niet aan onze garantievoorwaarden voldoet, zullen wij onderzoekskosten in rekening moeten brengen. Deze onderzoekskosten bedragen € 29,95 inclusief BTW en zullen moeten worden voldaan alvorens wij het device naar jou kunnen retourneren. Bekijk hier onze GarantievoorwaardenEen device opsturen ter reparatie


 

Wil jij je Forza device laten repareren door Forza Refurbished? Stuur deze dan naar ons op ter reparatie. Je kunt je toestel aanmelden via de onderstaande knop. Na het aanmelden, ontvang je van ons een verzendlabel waarmee je je device gratis naar ons kan retourneren ter reparatie.
Vermeld bij het invullen van het reparatieformulier duidelijk welke onderdelen defect zijn. Zorg er vervolgens voor dat het device stevig in een doos wordt verpakt, waardoor deze onderweg niet (verder) kan beschadigen. Forza Refurbished is niet aansprakelijk voor het pakket en de inhoud hiervan. Jij als verzender bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en eventuele beschadigingen.


Let op! Een toestel dat naar ons wordt geretourneerd ter reparatie dient te worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Daarnaast dienen bij Apple apparaten ook je ‘iCloud-account’ en de ‘Zoek mijn iPhone’-functie van het device verwijderd te zijn, bij Samsung dient je acount te zijn verwijderd. Indien ‘iCloud’, ‘Zoek mijn iPhone’ of je samsung account niet verwijderd zijn kan het device niet worden gerepareerd. We raden altijd aan om back-up te maken van je device, alvorens je deze terug zet naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor gaat er niets verloren.


Indien voor reparatie een screenprotector of beschermglas van het device verwijderd dient te worden, is dit voor rekening van de klant en niet voor Forza Refurbished.


Reparatie aanmelden
 


Adres voor reparatie


 

Voor het terugsturen van een device dien je ons RMA systeem te gebruiken. Wanneer je alles goed hebt ingevuld ontvang je direct een verzendlabel, een adres heb je dus niet nodig!

Zoek mijn iPhone verwijderen


 

Wanneer je een device naar ons opstuurt, zowel voor reparatie als herroeping, dient "zoek mijn iPhone" te zijn verwijderd. Druk op de knop hieronder voor een simpele uitleg hoe dit moet.

 

"Zoek mijn iPhone"-handleiding


Reparatieprijslijst


 

Heb je vragen over de prijzen van reparaties van een Forza Refurbished toestel buiten garantie? Neem dan contact op met onze servicedesk.

 

Let op! Wij voeren géén moederbord reparaties uit buiten de garantie(periode).