1-48 van 49

1-48 of 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


1-48 van 49

1-48 of 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2

iPhone kopen? Kies voor refurbished!

Veel mensen kiezen voor Apple iPhones vanwege de hoogwaardige kwaliteit en het prachtige design van de toestellen. Desondanks zijn steeds minder mensen bereid om veel geld op te doen aan een nieuwe iPhone. Dit komt door de hoge aanschafwaarde van nieuwe iPhones. Een logisch gevolg hiervan is dat de vraag naar eerder gebruikte refurbished iPhones alsmaar toeneemt.


De prijs van een nieuwe iPhone bedraagt tegenwoordig al snel rond de € 1.000. Veel mensen beschouwen dit niet (meer) als een reële prijs. Tevens wordt een iPhone in combinatie met een telefoonabonnement steeds minder aantrekkelijk. Mensen willen namelijk niet meer lang vastzitten aan een duur abonnement. Het meest voordelig ben je uit wanneer je een iPhone als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only abonnement. Wil je nóg voordeliger uit zijn? Ga dan voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished!


5 voordelen van een refurbished iPhone

1. Een zeer betaalbare prijs

Het kopen van een refurbished iPhone is aanzienlijk voordeliger. Je kunt namelijk tot wel 60% goedkoper uit zijn in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone. Bij ons koop je al een refurbished iPhone vanaf € 149. Maar ook de ‘high-end’ iPhones zoals de iPhone SE of de iPhone 7 zijn bij ons zeer scherp geprijsd. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties.


2. Twee jaar garantie

Bij Forza Refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie bij aanschaf van een refurbished iPhone. Dit is zelfs één jaar meer dan Apple’s standaard garantie en de meeste (Belgische) refurbished leveranciers. Omdat wij 100% geloven in de hoogwaardige kwaliteit van onze refurbished Apple devices, bieden we je één jaar extra garantie!


Nog een reden om een refurbished iPhone van Forza te kopen, is vanwege het feit dat wij óók garantie bieden op de accu van onze iPhones. Dit maakt ons uniek, want vrijwel geen een refurbished leverancier geeft garantie op accu’s. Wil je zeker en vast zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit refurbished iPhones? Kies dan voor de kwaliteit en zekerheden van Forza Refurbished!


3. Gratis laad accessoires

Bij aankoop van een refurbished iPhone ontvang je naast de twee jaar garantie ook een schone iOS-installatie én gratis nieuwe originele laad accessoires (lightning kabel en adapter). Hierdoor kun je direct na ontvangst gebruik maken van je nieuwe aankoop.


4. Voor elk budget een refurbished iPhone

Bij Forza Refurbished werken we met drie verschillende gradaties: A-grade, B-grade en de C-grade. Dit doen we om duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen de uiterlijke verschillen per iPhone. Deze uiterlijke verschillen worden ook wel ‘cosmetische kenmerken’ genoemd. Hierbij moet je denken aan eventuele krasjes of deukjes. Op technisch vlak marcheren al onze refurbished iPhones 100%. Je koopt bij ons als het ware een nieuwe iPhone, maar dan tegen een zeer gereduceerde prijs!


  • A-grade: iPhones met een A-grade zijn ‘zo goed als nieuw’ en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Deze iPhones hebben ofwel géén enkel gebruikersspoor of slechts enkele minimale gebruikerssporen.
  • B-grade: iPhones met een B-grade zijn ‘licht gebruikt’. Een iPhone met een B-grade product conditie heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Het device is qua uiterlijk iets minder fraai dan een A-grade iPhone. Het voordeel voor jou is dan wel weer dat een B-grade iPhone nóg betaalbaarder is, dit voordeel kan oplopen tot enkele tientallen extra euro’s.
  • C-grade: Een iPhone met een C-grade is ‘zichtbaar gebruikt’ en heeft dus ook zichtbare gebruikerssporen. Hierbij moet je denken aan één of meerdere kleine(re) krasjes of deukjes. Het voordeel van een C-grade refurbished iPhone is dat deze toestellen zéér scherp geprijsd zijn.

5. Grondig gecontroleerd

Onze refurbished iPhones zijn op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd. Een technisch nazicht wordt bij ons uitgevoerd door zowel gespecialiseerde robots als door techniekers. Hierdoor zijn we zeker en vast over het feit dat onze Apple iPhones 100% technisch marcheren.


Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone is vrijwel altijd een eerder gebruikt toestel, net zoals tweedehands iPhones dus. Het verschil tussen tweedehands en refurbished is dat onze iPhones grondig zijn nagekeken, indien nodig herstelt zijn én professioneel zijn gekuist. Onze toestellen zijn zowel inhoudelijk - met een schone iOS-installatie - als fysiek gekuist.


Waarom onze iPhones wél betrouwbaar zijn

Forza Refurbished maakt als enige refurbished leverancier in de Benelux gebruik van gespecialiseerde robots. Hierdoor kunnen we exact de technische staat van de toestellen bepalen. Dit gebeurt aan de hand van een technisch nazicht, welke bestaat uit een check op méér dan 50 punten. De robots kunnen - in tegenstelling tot mensen - uitermate nauwkeurig aangeven voor hoeveel procent een iPhone accu marcheert.


Wat krijg ik bij aanschaf van een refurbished iPhone?

Bij aankoop van een refurbished iPhone van Forza Refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie, een schone iOS-installatie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter). Naast een schone iOS-installatie, installeren onze robots ook de meest recent mogelijke iOS versie op de iPhone. Bij de iPhone 5C is dit bijvoorbeeld iOS 10. iPhones van een latere generatie worden voorzien van een schone iOS 11 installatie.


Refurbished iPhone assortiment

Ben je op zoek naar een ander toestel? Dan zit je goed bij Forza Refurbished. Ons iPhone assortiment is zeer divers. Zowel voor het kopen van de eerste smartphone voor bijvoorbeeld je kind, als het upgraden naar een van de meest nieuwe iPhones. Onderstaand vind je een overzicht van onze refurbished iPhones.