Klantenservice

Heb je een brandende vraag? Elke werkdag van 08:00 tot 21:00 uur zitten we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In het weekend en op de officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Snel zelf regelen

Vind snel het antwoord op de meest gestelde vragen. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

iPhone batterij- of beeldscherm meldingiPhone batterij- of beeldscherm melding
iPhone leegmaken voor verkoopiPhone leegmaken voor verkoop
iPhone batterij loopt snel leegiPhone batterij loopt snel leeg

Contact opnemen

Zo kun je ons eenvoudig bereiken:

  • Telefoon: +32 784 851 90
  • E-mail: servicedesk@forza-refurbished.nl
  • Chat: klik op het gele chat-icoon

Maak kennis met de servicedesk

Veel gestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Als je op werkdagen en zondag vóór 22:30 uur bestelt, wordt je pakket diezelfde dag nog aan onze leveringspartner meegegeven. Vaak heb jij je bestelling dus de volgende werkdag of op zaterdag al in huis! Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling doorgaans op maandag bij je bezorgd. Hierbij zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de snelheid van onze leveringspartners.

Hoe kan ik een product retour sturen?

Gebruik hiervoor onze retour-pagina. Hierop staat duidelijk uitgelegd hoe je een herroeping aanmeldt, een product goed verpakt en op kosten van Forza naar ons opstuurt. Ook vind je hier meer informatie over onze retourvoorwaarden.

Hoe meld ik mijn reparatie aan?

Via deze pagina kun je het device eenvoudig ter reparatie aanbieden. Wat we hiervoor nodig hebben is het IMEI- of Serienummer of je e-mailadres en ordernummer.

Waar vind ik het IMEI-nummer?

Het IMEI-nummer kun je achterhalen door via de Telefoon-app te bellen naar *#06#. Ook kun je het IMEI-nummer via de Instellingen-app opzoeken. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Info. Ook op de pakbon, die bij elke online bestelling wordt meegeleverd in de doos, is het IMEI-nummer te vinden.

Hoe verwijder ik Find My [Device]?

Zoek mijn [Device] / Find My [Device] moet je uitschakelen als je een device aan Forza ter reparatie aanbiedt. Bekijk in onze Handleiding [device] leegmaken hoe je dit moet doen.

Meer veelgestelde vragen

Adresgegevens

  • Forza Refurbished B.V.
  • Graaf Engelbertlaan 75
  • 4837 DS Breda, Nederland

Wij hebben geen fysieke winkel. Het afhalen van een bestelling is dan ook niet mogelijk. Het adres kun je gebruiken voor retourzendingen van een herroeping of een reparatie.

Bedrijfsgegevens

  • Handelsnaam: Forza Refurbished B.V.
  • Kamer van Koophandel: 63330164
  • BTW nummer Nederland: NL855189393B01
  • Rekeningnummer: NL96ABNA0557185068