Handleidingen

Heb je een nieuwe iPhone gekocht en ben je benieuwd hoe je deze snel kunt installeren? Wil je gegevens van je oude Android smartphone overzetten naar je nieuwe Apple iPhone? Is je iPhone vastgelopen en vraag jij je af hoe je de iPhone kunt resetten? Met behulp van onze handleidingen kun je zelf met deze én andere issues aan de slag. Loop je vast of heb je een vraag? Bel onze servicedesk! Je kunt ons op werkdagen bereiken van 8:30 tot 22:00 uur via +32 784 851 90.


Nieuwe software-update installeren op je iPhone/iPad

Apple voert regelmatig software updates door. Hiermee worden nieuwe functies toegevoegd, bugs verholpen en de veiligheid aangescherpt. Het is dus leuk en zinvol om de nieuwe software na zo’n update meteen op je iPhone of iPad te installeren. Maar hoe doe je dat?

Handleiding


Gegevens overzetten van Android naar iOS

Ben je overgestapt naar een iPhone en wil je gegevens die op je oude Android smartphone staan overzetten naar je nieuwe iPhone? Handmatig is dat niet te doen. Met de app Stap over op iOS wél! In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet met behulp die app'.

Handleiding


Muziek op je iPhone zetten via iTunes

Wil je weten hoe je muziek op je iPhone zet? Of heb je een oude Android-smartphone en wil je de muziek die daarop staat overzetten naar je nieuwe iPhone? In beide gevallen is dat het snelst en gemakkelijkst via iTunes. We leggen je uit hoe je dat moet doen.

Handleiding


iPhone als nieuwe iPhone installeren

Heb je voor de eerste keer een (refurbished) iPhone gekocht? Dan kun je bij het instellen ervan vast wel wat hulp gebruiken. In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe dat moet, zodat je snel met je aanwinst aan de slag kunt.

Handleiding


Reservekopie iPhone maken

Het is aan te raden om geregeld een reservekopie te maken van alles wat op je iPhone staat. Zo gaan er geen gegevens verloren als je het toestel verliest of als deze stuk gaat. Ook kun je deze reservekopie gebruiken bij het installeren van je nieuwe iPhone. We leggen je uit hoe je een reservekopie maakt.

Handleiding


Zó loopt je batterij minder snel leeg

De belangrijkste component in je iPhone is toch wel de batterij. Die bepaalt namelijk hoe lang je met je toestel vooruit kunt. Een batterij die snel leegloopt is dan ook heel frustrerend. Gelukkig kun je er in de meeste gevallen zelf wat aan doen!

Handleiding


iPhone resetten

Is je iPhone vastgelopen, reageert het toestel nergens meer op en lukt het je zelfs niet om hem uit te zetten? Dan kun je de iPhone resetten. Hiervoor druk je knoppen gecombineerd of in een bepaalde volghorde in. Je leest hier hoe je jouw iPhone kunt resetten.

Handleiding


iPhone installeren via Quick Start

Heb je een nieuwe iPhone gekocht en was je vorige toestel ook een iPhone? Via Quick Start kun je alle basisinstellingen van je oude iPhone overzetten naar je nieuwe iPhone. Dat scheelt een hoop tijd en moeite. In deze handleiding lees je hoe Quick Start werkt.

Handleiding


iPhone leegmaken

Als je een iPhone verkoopt, ergens ter technische reparatie aanbiedt of binnen de retourtermijn van 14 dagen retourneert, is het belangrijk om je iPhone goed leeg te maken. Zo gaan jouw gegevens niet verloren en kan de persoon die je iPhone in handen krijgt er zonder hindernissen mee aan de slag. Hier lees je hoe je dat moet doen.

Handleiding


Lokale iPhone-opslagruimte vrijmaken

Bij een iPhone is de lokale opslagruimte niet uitbreidbaar. Is je opslagruimte vol en heb je meer opslag nodig voor bijvoorbeeld de installatie van de laatste software-update. Met deze tips maak je eenvoudig en snel meer opslagruimte vrij.

Handleiding


iPhone/iPad terugzetten naar fabrieksinstellingen

Reageert je iPhone of iPad nergens meer op? Vertoont je device raar gedrag of lopen apps continu vast? Je device terugzetten naar de fabrieksinstellingen is in veel gevallen de oplossing. We leggen je hier uit hoe je dat via iTunes en de Instellingen-app kunt doen.

Handleiding