1-10 van 118

1-10 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Als je een iPhone hebt van een jaar of ouder en een nieuwe wilt aanschaffen, is de kans groot dat je twijfelt tussen de iPhone XS en de iPhone 11. We hebben de iPhone 11 vergeleken met de iPhone XS om te achterhalen welk model voor welk type gebruiker de beste keuze is.

Geplaatst op Nov 13, 2019

Apple Pay maakt betalen nog eenvoudiger

Apple Pay is de betaaldienst van Apple, welke betalen met je iPhone mogelijk maakt. De dienst is al jaren erg populair in de VS en verovert al sinds enige tijd Europa.

Wat is het verschil tussen de iPhone XR en iPhone XS? Eind 2018 heeft Apple een aantal fantastische toestellen uitgebracht, waaronder de iPhone XR en de iPhone XS. Beide toestellen zijn opvolgers van de iPhone X.

Sinds twee jaar verkoopt JD Systems refurbished iPhones en iPads van Forza. In een jaar zagen ze de omzet meer dan verdubbelen.

Geplaatst op Oct 28, 2019

Alles over de iPhone 8

De iPhone 8 heeft een prachtig glazen design, is draadloos oplaadbaar, razendsnel én energiezuinig door de straffe processor. Hier lees waarom de iPhone 8 een fantastisch toestel is.

Je herkent het vast wel; je bent onderweg en schrikt plots van het resterende batterij percentage op je iPhone. Bijna leeg.

Ondanks dat we tablets zoals de iPad niet meer kunnen wegdenken uit ons leven, kent de tablet een lange geschiedenis. Welke historiek en hoe het ontstaan van de baanbrekende iPad is verlopen lees je in dit artikel.

Koop je een refurbished iPhone van Forza dan ben je verzekerd van de beste prijs- kwaliteitverhouding. Dit heeft alles te maken met de drie pijlers van Forza Refurbished: prijs, voorraad en kwaliteit.

Geplaatst op Sep 19, 2019

De opkomst van de iPhone X

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de iPhone X officieel werd onthuld. Met de iPhone 7 als voorganger, sprong het vernieuwde design van de X direct in het oog.

Geplaatst op Dec 09, 2019

Aankondigingen tijdens Apple event 2019

Bij velen staan ze nog in het geheugen gegrift, de Apple events met Steve Jobs. Zo toverde hij de iPod uit zijn broekzak en liet hij de wereld kennismaken met de iPad.

1-10 van 118

1-10 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5