1-10 van 131

1-10 of 131

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ben je op zoek naar een iPhone en hoef je niet persé het nieuwste model? Wees dan verstandig en kies voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished. In dit artikel leggen we je graag uit waarom je er verstandig aan doet om te kiezen voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished.

Wat is het verschil tussen de iPhone XR en iPhone XS? Eind 2018 heeft Apple een aantal fantastische toestellen uitgebracht, waaronder de iPhone XR en de iPhone XS. Beide toestellen zijn opvolgers van de iPhone X.

Als je veel Apple-apparaten wilt uitrollen in je bedrijf, is dit moeilijk én tijdrovend om handmatig te doen. Dankzij Apple DEP zijn al jouw apparaten in een handomdraai klaar voor gebruik op een manier hoe jij dat wilt.

Geplaatst op Dec 03, 2020

De groei van refurbished

Wereldwijd kopen steeds minder mensen nieuwe smartphones. Daarnaast stijgt de verkoop van refurbished smartphones nog steeds.

Geplaatst op Sep 03, 2020

De kleuren van Apple

iPhones zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Dit geeft ruimte voor extra creativiteit.

Als je op zoek bent naar een nieuwe high-end smartphone is de kans groot dat je twijfelt tussen Apple en Samsung. Beide Tech-giganten bedienen al jarenlang het gros van de smartphonemarkt.

Vragen naar een lastig Wifi-wachtwoord is verleden tijd sinds iOS 11. Tegenwoordig deel je met één tik jouw wachtwoord als je visite hebt.

Geplaatst op Feb 28, 2020

Wat is iPadOS?

iPadOS is een speciaal ontworpen besturingssysteem voor de iPad. Dankzij dit besturingssysteem kun je meer uit de iPad halen dan voorheen.

Geplaatst op Feb 21, 2020

Hoe kun je een iPhone leegmaken?

Hoe zorg je ervoor dat de gegevens op je iPhone zijn opgeslagen, als je van plan bent om deze van de hand te doen? En hoe zet je jouw gegevens weer terug op je nieuwe iPhone? We leggen het hier stap voor stap uit..

Geplaatst op Feb 19, 2020

Overal dezelfde kleuren met True Tone

True Tone is de slimme schermtechniek van Apple waarbij kleuren zich altijd aan het omgevingslicht aanpassen, waar je ook bent. Hoe werkt dat? En welke Apple-devices ondersteunen het? Je leest het in dit blogartikel.

1-10 van 131

1-10 of 131

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5