1-10 van 40

1-10 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

In dit artikel lees je alles over de geruchten over de iPhone SE die tot dusverre bekend zijn..

Geplaatst op Dec 01, 2018

Een iPhone 7 kopen? Kies voor refurbished!

In dit artikel leggen we je uit wat een refurbished iPhone 7 is en welke voordelen dit type toestel heeft in vergelijking met een tweedehands iPhone 7..

Het begrip ‘refurbished’ is een steeds vaker voorkomend begrip in België. Ook neemt de vraag naar refurbished producten als maar toe.

In dit artikel leggen we je graag uit wat refurbished is en wat het verschil is tussen een refurbished iPhone van Forza Refurbished en tweedehands iPhone van een particulier..

In dit artikel hebben we 8 tips voor je om te bepalen of de iPhone 7 wel de juiste iPhone voor jou is. Er wordt onder andere gekeken naar de technische specificaties, de voor- en nadelen van het toestel en het alternatief voor een nieuwe iPhone 7.

Het aantal nieuwe iPhones groeit elk jaar weer door. Recentelijk voegde Apple de nieuwe iPhone X, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus toe aan haar assortiment.

Geplaatst op Dec 15, 2017

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is - net als een tweedehands iPad - veelal een eerder gebruikt device. Toch is er een groot verschil tussen beiden.

Ben je op zoek naar een iPhone en hoef je niet persé het nieuwste model? Wees dan verstandig en kies voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished. In dit artikel leggen we je graag uit waarom je er verstandig aan doet om te kiezen voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished.

Geplaatst op Nov 24, 2017

Welke iPad kun je het beste kopen?

Ieder jaar komt er weer een nieuwe iPad uit. Dit kan het erg lastig maken om te bepalen welke tablet je het beste kunt kopen.

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone. Het is dan ook niet gek dat de refurbished markt steeds groter wordt en er meer aanbieders komen die refurbished telefoons aanbieden.

1-10 van 40

1-10 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4