1-10 van 59

1-10 of 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vermits er afgelopen september geen nieuwe Apple-tablet is getoond, zal Apple hoogstwaarschijnlijk in het najaar de nieuwe iPad Pro aankondigen. Wat mogen we verwachten van de iPad Pro 2018 en waarom is deze anders dan andere devices? Alles over de verwachtingen van de nieuwe Apple iPad lees je in dit blog.

De kosten voor een gloednieuwe iPhone 7 zijn nog erg hoog. Een abonnement kan de aanschafprijs verlichten, maar daar staan hoge maandlasten tegenover.

In dit artikel duiken we dieper in de verschillen tussen de iPad Air 1 en iPad Air 2. Op zowel technisch als functioneel vlak geven we advies welk device het beste bij jouw situatie past.

Batterij snel leeg, scherm kaduuk of gewoon toe aan een ander toestel? Dan wordt het wellicht tijd voor een ander merk. Maar een nieuw systeem onder de knie krijgen, dat is niet voor iedereen weggelegd.

In 2015 lanceerde Apple de iPhone 6S. Door de krachtige hardware en uitmuntende features biedt dit toestel waar voor je geld.

Ben je je aan het oriënteren op de iPhone SE? Goede keuze! Het is een zeer krachtige iPhone in een compact formaat. Nu nog de vraag: kies je voor een abonnement of koop je hem als los toestel?.

Geplaatst op Aug 21, 2018

iPhone SE oververhit? Probeer deze 7 tips!

Je ligt lekker te genieten in de zon, maar bent even vergeten dat je telefoon pal naast je ligt. Dat is natuurlijk niet handig.

Geplaatst op Aug 16, 2018

iPad kopen? Gebruik de iPad keuzehulp!

Je wilt een iPad kopen, maar twijfelt nog over welke iPad het gaat worden. In dit blog artikel vergelijken we de verschillende soorten artikelen met elkaar en adviseren we welke iPad het beste bij jou past.

In dit blogartikel lees je alles over de bijzondere iPhone SE van Apple, van de technische specificaties tot en met de functionaliteiten en prijzen..

Geplaatst op Sep 08, 2018

Toch geen nieuwe iPhone SE 2?

In het begin van 2016 introduceerde Apple de iPhone SE. Inmiddels is het toestel alweer twee jaar 'oud', tijd voor een opvolger? Of toch nog niet?.

1-10 van 59

1-10 of 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5