1-10 van 93

1-10 of 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Je hebt je GSM uit het doosje gehaald, een Apple-ID aangemaakt en jouw nieuwe iPhone is klaar om gebruikt te worden. Nu komt het leukste gedeelte, apps installeren.

Enige tijd geleden heeft Apple de stap gezet naar een nieuw type toetsenbord voor de MacBook Pro. Modellen ná 2016 beschikken over een dunner, compacter toetsenbord, maar dat is niet de enige verandering.

Didier Vandoren, eigenaar van elektronicaketen CompuCity, maakte ruim 22 jaar geleden van zijn hobby zijn werk. Door de jaren heen is er ontzettend veel veranderd in zijn branche, maar Didier heeft zich staande gehouden ondanks de opkomst van online.

Geplaatst op May 23, 2019

Welke iPad voor op vakantie?

Of je nu op reis gaat met de auto, het vliegtuig of fiets, op vakantie komt een iPad bijzonder goed van pas. Voor het maken van foto’s bijvoorbeeld, of het luisteren naar muziek en kijken naar films.

Het is bijna september en dat betekent dat Apple met nieuwe iPhones komt. Een jaarlijks evenement waar menig tech-liefhebber naar uitkijkt.

Geplaatst op May 16, 2019

Voor wie is de iPhone 8 bedoeld?

Elk type smartphone heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar omdat sommige toestellen van Apple zóveel op elkaar lijken, is onderscheid maken knap lastig.

Met Apple’s nieuwste persconferentie in het vooruitzicht wordt er gespeculeerd over een nieuwe software update: iOS 13. Hoewel dit nog een paar weken op zich laat wachten, zijn er diverse bronnen die informatie hebben gelekt over de nieuwe software.

Het diverse aanbod van Forza maakt het kiezen tussen refurbished iPads voor sommigen lastig. Weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de iPad 2018 en iPad Air 2019? In dit blog zetten we ze op een rijtje.

Werk je veel met Franse teksten en ben je op zoek naar een MacBook mét Azerty? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Ook Qwerty-laptops zijn te gebruiken voor de Franse taal.

Geplaatst op Apr 30, 2019

Oude GSM? Die kun je verkopen voor geld

Iedereen heeft wel ergens een oud toestel liggen dat je niet meer gebruikt. Ontzettend zonde, want wist je dat jouw oude GSM nog geld waard is? Je kunt aan Forza Refurbished bijvoorbeeld je oude iPhone of iPad verkopen of inruilen voor een nieuwer exemplaar.

1-10 van 93

1-10 of 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5