1-10 van 42

1-10 of 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Apr 18, 2018

Smartphones warmen de aarde op

Wat je ook van plan bent met je oude smartphone, gooi deze nooit zomaar weg! Het maakt niet uit hoe oud je smartphone is, weggooien is schadelijk voor het milieu en voor je portemonnee. In dit artikel lees je waarom het weggooien van smartphones een slechte idee is.

Vanaf 16 maart verschijnt de nieuwe Samsung Galaxy S9 op de markt. In vergelijking met zijn voorganger - de Samsung Galaxy S8 - lijkt het nieuwe vlaggenschip van Samsung in eerste instantie nauwelijks veranderd.

Geplaatst op Jan 26, 2018

Is een refurbished iPhone betrouwbaar?

In het algemeen is een refurbished iPhone een betrouwbare aankoop. Desondanks is dit niet altijd het geval.

Ben je van plan om een tweedehands iPhone te kopen? Vergeet niet deze 4 tips voor aanschaf..

In dit artikel lees je alles over de geruchten over de iPhone SE die tot dusverre bekend zijn..

Geplaatst op Dec 01, 2018

Een iPhone 7 kopen? Kies voor refurbished!

In dit artikel leggen we je uit wat een refurbished iPhone 7 is en welke voordelen dit type toestel heeft in vergelijking met een tweedehands iPhone 7..

Het begrip ‘refurbished’ is een steeds vaker voorkomend begrip in België. Ook neemt de vraag naar refurbished producten als maar toe.

In dit artikel leggen we je graag uit wat refurbished is en wat het verschil is tussen een refurbished iPhone van Forza Refurbished en tweedehands iPhone van een particulier..

In dit artikel hebben we 8 tips voor je om te bepalen of de iPhone 7 wel de juiste iPhone voor jou is. Er wordt onder andere gekeken naar de technische specificaties, de voor- en nadelen van het toestel en het alternatief voor een nieuwe iPhone 7.

Het aantal nieuwe iPhones groeit elk jaar weer door. Recentelijk voegde Apple de nieuwe iPhone X, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus toe aan haar assortiment.

1-10 van 42

1-10 of 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5