Apple Watch Series 5

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apple Watch serie 5 refurbished

De Apple Watch Series 5 is uitgebracht in 2019 en beschikt over alles wat je van een slim horloge mag verwachten. En meer. Wat te denken van het wonderschone always-on OLED-beeldscherm, of het ingebouwde kompas. De 5de serie van de Apple’s Watch heeft het allemaal en als je kiest voor refurbished ben je nog eens voordelig uit ook.

Ontwerp Apple Watch serie 5

Waar de Apple Watch Serie 4 een volledige metamorfose heeft gekregen, is de Apple Watch Serie 5 in lijn met zijn voorganger. De Watch is verkrijgbaar met een kast in 40 en 44 mm en is uitgebracht in drie kleuren: zwart, wit, rosé.

Functies Apple Watch Serie 5

De Apple heeft een hoop handige functies, waaronder voor je gezondheid. Zo blijf je op de hoogte van je hartslag en krijg je een waarschuwing bij hoge, lage of onregelmatige hartritmes. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan zal de SOS-noodmelding en valdetectie uitkomst bieden.

Om tot de juiste gezondheidsinzichten te komen met de Apple Watch Serie 5 het volgende:

·      Afstand,

·      Calorieverbruik,

·      Hartslag,

·      Hartslagzones,

·      Stressniveau,

·      Snelheid,

·      Traptreden.

 

Als je wilt weten waar het noorden is, omdat je op open zee bent of bij scouting zit, is de Apple Watch Serie 5 uitgerust met kompas. Hierdoor weten je navigatie-apps ook direct welke kant je uitkijkt. Als je ook maar even de weg kwijt bent, dan zal dit horloge je de weg wijzen.

Betalen via Apple Pay

Een functionaliteit die niet mag ontbreken is het betalen via Apple Pay. Waar je contactloos kunt betalen met de iPhone dankzij de NFC-chip in het toestel, heeft Apple ook de Watch uitgerust met de functionaliteit. Hierdoor kun je nog eenvoudiger een betaling uitvoeren als je bij de kassa staat.

Always on display

Op het always-on scherm hoef je nooit meer een melding te missen. Bij vorige modellen moest je je pols bewegen of de digitale kroon aanraken om het scherm te kunnen zien. Dit is verleden tijd met de Series 5. Met maar liefst 60 hertz, oftewel 60 keer per seconde, ververst dit scherm op volle toeren. Er is niets meer wat je hoeft te missen met de Apple Watch Series 5.

Meldingen Apple Watch Serie 5

Op het always-on scherm worden een hoop handige notificaties getoond. Bijvoorbeeld als je te lang te hard geluid hebt aanstaan, of als je hartslag onregelmatig is. Als je toelaat, kun je de volgende meldingen verwachten:

·      Beller-ID,

·      Berichten ontvangen,

·      E-mail,

·      Inactiviteit,

·      Kalender,

·      Notificaties.

Apps, prestaties en opslag

Met de Apple Watch Series 5 heb je nu ook de App Store om je pols, zodat het downloaden van nieuwe apps nog sneller gaat. De Watch Series 5 werkt samen met een dual-core-processor die ervoor zorgt dat je horloge snel, intelligent en intuïtief werkt. Het slimme horloge heeft een geheugencapaciteit van 32 GB. Apps en bestanden sla je dus eenvoudig op.

Bediening Apple Watch Serie 5

De Apple Watch is verschillende handige manieren te bedienen. Zowel door middel van knopjes aan de Watch zelf als via het OLED-scherm of zelfs via je stem:

·      Draaiknop,

·      Drukknop,

·      Muziekbediening,

·      Stembediening,

·      Touchscreen.

Refurbished Apple Watch S5

Als je de Apple Watch S5 refurbished bij Forza koopt, ben je voordelig uit én geniet je van 2 jaar garantie. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren, dan staan we voor je klaar. Als je de Apple Watch S5 bestelt voor 22.30 uur, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis.