Aankondigingen tijdens Apple event 2019

Bij velen staan ze nog in het geheugen gegrift, de Apple events met Steve Jobs. Zo toverde hij de iPod uit zijn broekzak en liet hij de wereld kennismaken met de iPad. Tijdens het Apple event in 2019, presenteerde Tim Cook en zijn team ons de nieuwste hardware, software en diensten.

By innovation only

Op dinsdag 10 september vond om 19.00 uur het Apple event plaats. Met als thema van dit jaar, ‘by innovation only’, waren we natuurlijk erg benieuwd naar de innovaties die gepresenteerd zouden gaan worden. Vanuit het Steve Jobs Theater op Apple Park in Cupertino werden de volgende nieuwtjes met de wereld gedeeld.

De grootste aankondigingen samengevat

Apple Arcade
Apple ging van start met de App Store en voornamelijk de games die ze hierin gaan aanbieden. Voor 4,99 dollar per maand krijg je toegang tot meer dan honderd games. De meeste zijn exclusief bij Apple beschikbaar. Je kunt ze vanaf 19 september spelen op de iPhone, iPad en MacBook.

Apple TV Plus
Apple gaat de concurrentie aan met streamingdiensten Netflix en Disney Plus. Vanaf 1 november is Apple TV Plus verkrijgbaar voor 4,99 dollar per maand. Er zullen dan al een aantal series beschikbaar zijn, maar nog meer exclusieve series volgen kort daarna. Zo liet Apple voor het eerst de officiële trailer zien van hun nieuwste serie SEE.

iPad 7de generatie
De nieuwe iPad is aangekondigd. Het model zal beschikken over een nieuw 10.2 retina-scherm met 3.5 miljoen pixels. Net zoals bij het 2018 model, zit in de nieuwste iPad een A10 fusion chip. Zo behaal je met de nieuwste iPad ook de werksnelheid die je van Apple gewend bent. 

De nieuwste iPhones
Met de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max is er weer een volledig nieuwe reeks iPhones geïntroduceerd. Zoals we gewend zijn van de nieuwe iPhones is de camera één van de belangrijkste verbeterpunten. En ook dit keer heeft Apple weer veel aandacht besteed aan de camera’s. De iPhones beschikken over nieuwere camera’s, maar ook meer lenzen. De iPhone 11 is uitgerust met 2 camera’s en de 11 Pro en Pro Max zelfs met 3 camera’s.

De schermafmetingen zijn hetzelfde gebleven. Ondanks het scherm het uiterlijk bepaalt, zijn er toch een paar veranderingen in het design. Zo beschikt de achterkant over unibody glas. En zoals het al doet vermoeden, zorgt dit ervoor dat deze zijde bestaat uit één stuk glas. Dit zorgt ervoor dat de cameralenzen achter het glas zijn weggewerkt. Door de A13 Bionic-chip beschikken zowel de 11 als 11 pro over de snelste chip in een smartphone ooit. Hierdoor verlopen alle activiteiten extra snel en soepel.

iPhone 11
Na de iPhone XR is de iPhone 11 de eerste opvolger. Hij is te verkrijgen met een interne opslag vanaf 64 GB. Verder beschikt de iPhone 11 over een 6,1 inch LCD scherm. Als we verder inzoomen op fotografie is de 11 uitgerust met maar liefst twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde. Dankzij de nieuwe 12 megapixel TrueDept-camera kun je de beste selfies maken. Apple heeft met deze camera ook de ‘slofie’ geïntroduceerd. Met 120 bps kun je namelijk de gaafste slow-motion beelden schieten. Een andere aangename ontwikkeling is dat je nu vanuit de fotostand direct een video kunt opnemen door de sluiter ingedrukt te houden. Hierdoor hoef je nooit meer een foto- en videomoment te missen. De nachtmodus van de camera zorgt ervoor dat je ook in het donker heldere foto’s kunt maken. Per saldo veel toevoegingen voor nog betere foto’s en video’s. Zoals we van Apple gewend zijn, hebben ze de smartphone ook weer wat sneller en krachtiger gemaakt. De iPhone 11 is met al deze features een budgetmodel om van te smullen.

iPhone 11 Pro en Pro Max
De iPhone 11 Pro wordt gelanceerd in vier kleuren. Het scherm is beter, er zit een snellere chip in en daarnaast is de accuduur verbeterd. Alsof twee camera’s op de achterkant al niet genoeg zijn, zijn de opvolgers van de XS en XS Max, uitgerust met een derde camera aan de achterkant. Dit triple camerasysteem biedt weer nieuwe intuïtieve mogelijkheden. Hierdoor kun je met de iPhone Pro en Pro Max optimaal in- en uitzoomen. Het gaat om een ultragroothoekcamera, groothoekcamera en een telelenscamera. Naast de eerdergenoemde nachtmodus en foto naar video switch, kondigde Apple Deep Fusion aan. Met die functie zouden er bij het maken van een foto verschillende beelden worden gemaakt. De pixels uit de beelden worden vervolgens gecombineerd om tot de perfecte foto te komen. De functie zou later dit jaar pas uitkomen. 

Prijzen rijzen de pan uit

Prijs iPhone 11

Zo betaal je voor de standaarduitvoering van iPhone 11 in Nederland € 809. De meest uitgebreide variant (256 GB) zal € 979 gaan kosten. Gelukkig is de iPhone 11 inmiddels refurbished bij Forza verkrijgbaar. En dat betekent dat je veel geld bespaart en onze 2 jaar garantieregeling geniet.

prijs iphone 11 refurbished

Prijs iPhone 11 Pro

Voor een standaarduitvoering van de iPhone 11 Pro betaal je in Nederland € 1.159. De uitgebreidere variant (515 GB) zal € 1.599 gaan kosten. Ook de iPhone 11 Pro hebben we aan ons assortiment refurbished iPhones toegevoegd. En dat betekent dat je dit straffe toestel

prijs iphone 11 Pro refurbished

Om de nieuwste iPhone in je bezit te hebben, moet je dus wel diep in de buidel tasten. Zijn de upgrades het waard? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een nieuw toestel tegen eerder genoemde prijzen. Voldoen de vorige toestellen, zoals de iPhone 7, 8, en X nog aan je wensen? Dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres. Naast iPhones bieden we namelijk MacBooks en iPads aan, maar dan tegen een uiterst scherpe prijs.

Refurbished iPhones & iPads

Een refurbished iPhone kies je omdat je de kwaliteit van Apple wilt, maar dan tegen een betere prijs. Onze iPhones worden volledig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en schoongemaakt. Hierdoor zijn onze iPhones en iPads nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Daarbij krijg je ook nog eens twee jaar garantie op de aankoop. Bekijk hier ons assortiment; iPhones en iPads.