iPad 2018 Touch ID

01 Februari 2022 - read time
iPad 2018 Touch ID

iPad 2018 ontgrendel je met Touch ID. Doordat de vingerafdrukscanner in de fysieke iPad 2018 home button is verwerkt, gaat dit soepel, efficiënt en in één beweging met de gewenste actie. Daarbij is dit ook een goede manier om je gegevens, bestanden en apps op de iPad 2018 te beveiligen. In dit artikel lees je meer over het onderwerp iPad 2018 Touch ID.


Wat is Touch ID?

Touch ID is één van de beveiligingstechnologieën van Apple.

 

Onderaan het scherm van de refurbished iPad 2018 vind je de functie Touch ID. Het is verwerkt in de iPad 2018 home button. Waardoor je de knop gebruikt om te navigeren door apps en bestanden, maar ook door ze te beveiligen met je eigen vingerafdruk.

 

Naast het ontgrendelen leent Touch ID zich voor aankopen in de App Store of om te betalen via Apple Pay.

iPad 2018 Touch

Beheer gegevens iPad 2018

Gedurende de dag kijken we vaak op onze smartphone of tablet. Als je dan telkens opnieuw een wachtwoord dient in te voeren, is dat een tijdrovende klus. Dat moest beter, sneller en dus gemakkelijker kunnen. Naast snelle toegang, wil je natuurlijk dat je gegevens veilig zijn opgeslagen. Hierdoor is iPad 2018 Touch ID dé manier om efficiënt en veilig gegevens en apps te beheren.

Touch ID sinds de 5S

De iPad 2018 was niet de eerste en ook niet het laatste Apple toestel met Touch ID. Zo is de iPhone 5S de eerste smartphone met Touch ID, maar is de iPhone SE 2020 ook voorzien van de vingerafdrukscanner. De eerste iPad die over de ontgrendeltechniek beschikt was de iPad Mini 3. Alle daarna volgende iPad Mini’s hebben vervolgens Touch ID, maar daarnaast zijn ook de iPad Air 2, Air 3 voor zien van Touch ID. Van de reguliere refurbished iPads uit ons gamma was de iPad 2018 refurbished niet de eerste met Touch ID en zeker niet de laatste. Zo werden de iPad 2017 al eerder en de iPad 2021 nog later dan 2018 versie met Touch ID uitgerust.

ipad 2018 touch id

Touch ID werkt altijd

Touch ID is stabiel, werkt vrijwel altijd en is door de fysieke aanraking de gewenste manier van ontgrendelen voor velen. Daarbij kun je meerdere vingers instellen, waardoor je ook als je jouw iPhone of iPad anders vasthoudt, met zowel een duim als wijsvinger kan ontgrendelen. iPad 2018 Touch ID leent zich hierdoor ook zeer goed als familie-iPad. Dankzij de meerdere vingers die je kunt instellen, kun je namelijk ook meerdere personen binnen het gezin instellen om toegang te verkrijgen tot de iPad 2018.

Toegangscode

Werkt Touch ID niet of wil je iemand anders toegang geven tot de tablet zonder dat jij constant je vinger beschikbaar moet stellen? Geen probleem. Naast de vingeroplegging kun je de iPad 2018 ook altijd nog ontgrendelen met de toegangscode.

iPad 2018 face id

Bij Face ID op de iPad 2018 kun je nog hinder ondervinden tijdens het dragen van een mondkapje. In deze gevallen wordt je gezicht niet herkent. Dit kan zich natuurlijk ook voordoen bij de vingerafdrukscanner. Bijvoorbeeld als je in de winter handschoenen draagt, zal Touch ID je vinger niet herkennen, totdat je een vinger ontbloot, dan wel jezelf ontdoet van je handschoen. Afhankelijk van het type gebruik, kun je zelf het beste inschatten of dit voor jou een game-stopper is of allesbehalve een issue. Na jaren van reviews, feedback en verbetering van de Touch ID-techniek, welke alsmaar accurater en sneller wordt, leert de ervaring ons dat Touch door vrijwel bij alle Apple-gebruikers zich heeft bewezen en in door heen de hemel is ingeprezen.

instellen touch id

iPad 2018 refurbished kopen

Kortom, ben je op zoek naar een voordelige iPad, met een gemiddeld groot scherm en genoeg power om alledaagse taken de baas te zijn? Dan is de iPad 2018 refurbished een prima investering. Refurbished van Forza is namelijk niet alleen tot 60% goedkoper, maar voorziet je ook van 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Zo ben je op de korte als lange termijn verzekerd van een goed werkende tablet. Naast de 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023), ontvang je de 6e generatie iPad met gratis laadaccessoires. Bij Forza Refurbished vind je het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor vind je in onze webshop een refurbished iPad voor ieder type gebruiker en iedere situatie. De iPad 2018 refurbished behoort tot de populairste en best verkochte iPads uit ons gamma. Zolang de voorraad strekt heb je keuze uit 3 kleuren (Space Grey, Silver, en Gold) en 2 verbindingsopties (Wifi en 4G). 

touch id ipad 2018
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?