Welke iPad kopen 2021?

24 Maart 2021 - read time
Welke iPad kopen 2021?

iPads zijn er in alle soorten en maten. In 2020 bracht Apple weer drie nieuwe iPads uit. Ongeveer een jaar later worden de iPads refurbished aangeboden. Het assortiment om uit te kiezen wordt hierdoor ook steeds groter. De bekende reguliere iPad, de kleinere Mini, de lichtgewicht iPad Air en de meest uitgebreide iPad Pro-modellen. Naast verschil in specificaties is er verschil in prijs. Om te zorgen dat je niet teveel geld opdoet, is het goed om te weten welke modellen voor welk type gebruik verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen:

Wat is een refurbished iPad?
Welke iPad kopen 2021?
Waar refurbished iPad kopen?
Wat kost een refurbished iPad?

Wat is een refurbished iPad?

Letterlijk vertaalt betekent refurbished ‘gereviseerd’. Na een grondige technische controle met de juiste tools door ervaren techniekers, wordt een refurbished iPad weer volledig in technische nieuwsstaat teruggebracht. Hierbij worden eventuele niet marcherende onderdelen vervangen door volledig nieuwe onderdelen. Dit is dan ook een wezenlijk verschil met een tweedehands iPad. Daar waar je niet zeker weet of de refurbished tablet via een open online marktplaats nog wel 100% technisch in orde is. Daarnaast worden onze devices professioneel gekuist, zowel wel aan de binnenkant (met een schone OS-installatie) als een de buitenkant, met een fysieke kuisbeurt.

Een refurbished iPad is grondig gecontroleerd, gekuist en voldoet aan onze eisen. Hierna wordt er gekeken naar de uiterlijke staat van het product. Om dit beoordelen hanteren we een drietal productcondities, waaronder:

  • Refurbished iPad: zo goed als nieuw
  • Refurbished iPad: licht gebruikt
  • Refurbished iPad: zichtbaar gebruikt

Als houder van het Keurmerk Refurbished hanteren we bij Forza uniforme productcondities volgens het Keurmerk Refurbished. Het doel is om het zo helder mogelijk te maken voor iedereen. De benaming van de conditie zegt eigenlijk al wat je kunt verwachten.

Hoe kwalitatief devices zijn valt vaak op te maken uit Keurmerken, waarborgen zoals BeCommerce en reviews van echte klanten. We adviseren om hier goed op te letten omdat er ook veel aanbieders zijn die refurbished als eenvoudige bijverdienste zien. Kwaliteiten en zekerheden zoals garanties lijken hierdoor niet overal even goed te zijn zoals men doet vermoeden.

Welke iPad kopen 2021?

Ieder jaar brengt Apple weer nieuwe iPads uit. In 2020 zijn er maar liefst drie Apple iPads met de wereld gedeeld. Veel iPads krijgen een snellere chip en sommige een betere camera. Daarnaast kan het zijn dat er verschil zit in schermkwaliteit of aansluitmogelijkheden. Hierdoor is het belangrijk om te weten in welke situaties je de iPad wilt gaan gebruiken. Het voordeel van de hoeveel iPads die Apple heeft uitgebracht is dat er inmiddels voor ieder persoon of situatie een geschikte iPad is. Wil je de iPad normaal of professioneel gebruiken? Wil je een iPad om zware grafische (photoshop) foto- of videobewerkingsprogramma's te kunnen gebruiken? Dit zijn vragen die mede bepalen of je jouw geld beter kunt besteden aan een iPad Air of een iPad Pro.

ipad mini refurbished

iPad Mini 2, 3, 4, 5

De iPad Mini is de kleinste tablet van Apple. Het compacte 7.9-inch beeldscherm formaat maakt de iPad Mini uitermate geschikt voor reizigers. Je kunt het device namelijk gemakkelijk in je binnenzak dragen. Ideaal voor in de trein. Even snel je e-mail checken, documenten bewerken of toch lekker een filmpje kijken? Het kan! De iPad Mini 5 refurbished is met Apple Pencil te gebruiken. Bij Forza vind je de volgende iPad Mini-modellen:

iPad Mini 2
iPad Mini 3
iPad Mini 4
iPad Mini 5

ipad 2019 refurbished

iPad 2017, 2018, 2019

Als tweede iPad binnen de iPad reeks is er het ‘standaard’ 9.7-inch model. Deze iPad laat zich ook wel duidelijk omschrijven als het ‘ideale tussenmaatje’. De iPads zijn namelijk krachtig genoeg voor uiteenlopende activiteiten (net als de iPad Mini), maar dan met een stuk groter scherm. De meest krachtige chip vind je in de iPad 2019. De iPad 2018 en iPad 2019 zijn beide met de Apple Pencil te gebruiken.

iPad 2017
iPad 2018
iPad 2019

ipad air refurbished

iPad Air 1, 2, 3

Zoals de naam al dat vermoeden is de iPad Air licht van gewicht. Daarnaast is hij dunner zonder in te leveren op het 9.7 inch beeldscherm. Naast de strakke afwerking is de iPad Air serie uitgerust met krachtige chips. De meest krachtige chip vind je in de meest recente iPad Air (2019 of 2020). Voor eenvoudige dagelijkse taken zoals, internetten, social media bekijken, lezen, series of films kijken of spelletjes volstaan de iPad Air 1 en iPad Air 2. De iPad Air 3 (2019) is met de Appel Pencil te gebruiken.

iPad Air
iPad Air 2
iPad Air 3

ipad pro refurbished

iPad Pro

De Apple iPad Pro is de meest krachtige tablet van Apple. Deze iPad Pro 12.9 inch 2017 is geschikt voor vrijwel elk taak en beschikt over een prachtig groot 12.9-inch of compacter 11 inch display, een zeer rappe processor en slimme technieken. Teken je graag op een tablet? Dan zal het je zeker en vast verblijden dat deze tablet ook Apple’s pencil ondersteunt. iPad Pro 11 sluit aan bij alle hedendaagse én mogelijke toekomstige wensen. Of je nu een film wilt kijken of een idee wilt uitwerken die meer werkgeheugen verseisen, niets te gek voor de iPad Pro Refurbished. De iPad Pro is de ideale vervanging van een laptop.

smart keyboard en apple pencil

Welke iPads ondersteunen Apple Pencil en Smart keyboard?

Wil je jouw iPad uitbreiden met handige extra’s zoals de Apple Pencil of het Smart Keyboard? Hier zie je welke iPad te gebruiken is met deze coole extra’s:

Smart Keyboard:

  • iPad Pro 2018,
  • iPad Air 2020 (4e generatie),
  • 12,9 inch iPad Pro 2018 en 2019 (3e en 4e generatie),
  • 11 inch iPad Pro 2018 en 2020 (1e en 2e generatie)
  • hebben een aansluiting voor het Magic Keyboard.

Apple Pencil 1e generatie:

Apple Pencil 2e generatie:

Wat kost een refurbished iPad?

De belangrijkste reden om te kiezen voor refurbished is voor velen het prijsvoordeel. Doorgaans zijn iPads refurbished namelijk tot wel 60% goedkoper. Afhankelijk van de productconditie (bij Forza Refurbished), kun je bepalen hoeveel je bespaart.

Tip: ruil je huidige iPhone of iPad in en bespaar nog meer op je nieuwe refurbished iPhone of iPad. Bij Forza Refurbished is inruilen eenvoudig te regelen via de website. Naast besparen in de portemonnee sparen we zo ook een beetje het milieu.

De professionele iPad Pro is een grotere investering dan een iPad Air 1, iPad Mini 2, of iPad 2017. Hierbij is het dus ook belangrijk waarvoor je de iPad wilt gaan gebruiken. Zie je het als aanvulling op je laptop/ computer. Of wil je echt intensiever gebruik maken van de refurbished tablet en bijvoorbeeld ook uitbreiden met een Magic Keyboard naar laptop-mogelijkheden?

Waar refurbished iPad kopen?

Bij Forza Refurbished beschikken we bijvoorbeeld over een eigen refurbished faciliteit, ervaren technici en de speciale tools en software. Doordat we samenwerken met veel wederverkopers vind je de Forza iPads en iPhones ook bij de electronica winkel in de buurt. Doordat we geen eigen winkels hebben, houden de kosten en de prijzen laag. Onze missie is om iedereen te voorzien van scherp geprijsde, kwalitatieve én duurzame Apple devices. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9, gebaseerd op meer dan 10.000 reviews (BE en NL) over de afgelopen 5 jaar (+). In onze webshop leggen we precies uit wat je moet weten over een refurbished iPad. Doordat het grootste assortiment van de Benelux hebben, vind je bij ons altijd wel een iPad op voorraad, die bij je wensen past. Van jong tot oud en voor jong en tot oud.

Forza refurbished iPad

Wil je óók gebruik maken van zo’n bijzonder straffe iPad van Forza Refurbished? Een slimme keuze! Want onze toestellen beschikken over de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit heeft alles te maken met de volgende punten:

Voordelen van een refurbished iPad van Forza

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs;
  • Met drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023);
  • Op tientallen punten gecontroleerd door speciale software en ervaren technici;
  • Gratis nieuwe laadaccessoires meegeleverd;
  • Keuze uit drie productcondities (Zo goed als nieuw, Licht gebruikt, Zichtbaar gebruikt);
  • Zeer duurzaam voor het milieu door hergebruik van de iPads.
  • Inruilen en zo nog meer besparen ook mogelijk.

Als je een Forza Refurbished iPad bestelt, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis nieuwe laadaccessoires.

Onze servicedesk staat klaar voor al je vragen.

refurbished ipad
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?