Waarom kiezen voor Forza Refurbished?

19 Augustus 2019 - 5 min read time
Waarom kiezen voor Forza Refurbished?

Waarom kiezen voor Forza Refurbished?

Drie pijlers waarom je bij ons niet mis kunt grijpen



Met zó veel refurbished aanbieders is onderscheid maken knap lastig. Want: hoe weet je wie de beste producten aanbiedt en hier een eerlijke prijs voor vraagt? Om te weten waar je als consument aan toe bent, delen wij graag de Forza-formule. Door deze drie pijlers is Forza dé refurbisher in de Benelux:

1. Altijd scherpe en actuele prijzen

Hoe je het ook wendt of keert, prijs is bepalend voor het kiezen van een elektronisch apparaat. Daarom zijn de refurbished devices van Forza altijd zo laag mogelijk in prijs. De prijsbesparing loopt op tot in de honderden euro’s op iPhones, iPads en MacBooks. Wie nóg meer op kosten wil besparen kan ook tussen diverse productgradaties kiezen: A-, B- of C-Grade. Zo is een toestel met enkele gebruikerssporen nóg goedkoper dan een zo goed als nieuwe-iPhone, MacBook of iPad.

2. De hoogste kwaliteit refurbishing

Alle toestellen van Forza zijn 100% technisch in orde. Dit komt door de uitgebreide controleprocedures in onze refurbishing werkplaats. Bij binnenkomst wordt er éérst een schone iOS-update geïnstalleerd. Vervolgens controleren speciale software onze iPhones op meer dan 50 punten. Eventuele niet-marcherende onderdelen worden waargenomen en hersteld door professionele techniekers. Tot slot wordt het toestel gegradeerd en verpakt met laadaccessoires. Hierdoor is Forza Refurbished niet te vergelijken met kwaliteit die geleverd wordt in de gemiddelde repair shop.

3. Grootste voorraad van de Benelux

De derde pijler van Forza Refurbished is nét zo belangrijk als prijs en kwaliteit. Misschien zelfs wel belangrijker, want niemand wordt blij van een niet-voorradig toestel. Of wanneer een toestel wél op voorraad is, maar niet in de juiste kleur of met de nodige opslagruimte. Om die reden zorgt Forza Refurbished voor een grote voorraad MacBooks, iPads en iPhones in diverse uitvoeringen. Er is dus altijd wel een toestel dat bij jou past, zonder dat je hier lang op hoeft te wachten. Immers: voor 22.30 uur besteld is morgen gratis in huis.

Extra redenen om voor Forza refurbished te kiezen

Hoewel de kwaliteit constant toeneemt, rust er een stigma op refurbished. Zo zou je met refurbished iPhones de problemen kopen van een ander. Door de drie pijlers wordt dit risico volledig weggenomen. Deze bewezen zekerheid wordt gewaarborgd door een exclusief Keurmerk, waar Forza Refurbished bij is aangesloten.

iPhones met Keurmerk Refurbished

Wanneer je kiest voor een toestel van Forza Refurbished kun je rekenen op de beloftes van het Keurmerk Refurbished. Dit zijn: uniforme cosmetische gradaties, financiële en professionele zekerheid, drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) én een hoge kwaliteitsstandaard. In tegenstelling tot de diverse refurbished aanbieders in de Benelux, zijn er slechts een aantal partijen –zoals Forza- die het Keurmerk Refurbished mogen gebruiken.

Refurbished óók voor zakelijk gebruik

Naast reguliere verkoop is het óók mogelijk om refurbished voor zakelijk gebruik aan te schaffen. Het team van Forza Refurbished Zakelijk helpt je graag bij het kiezen van refurbished smartphones, tablets of laptops. Zo ben je verzekerd van de juiste toestellen voor jouw bedrijf of organisatie. Neem direct contact op en ontdek de voordelen.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?