Verkoop jouw device aan Forza

Stuur je device gratis naar ons op
Eerlijke keuring binnen 1 werkdag door robots
Gratis retourneren
Direct tegoed of binnen 3 werkdagen betaald

Verkoop je device in 3 eenvoudige stappen

1. Prijsvoorstel
Kies het device en bekijk ons prijsvoorstel!
Heb je besloten om je oude iPhone of iPad te verkopen aan Forza Refurbished? Dan stellen we je een paar simpele vragen om de conditie van jouw device te kunnen bepalen. Vervolgens zie je in een oogopslag welk prijsvoorstel wij je kunnen doen.
2. Stuur naar Forza
Goed verpakken en gratis opsturen
Yes, je gaat je iPhone of iPad versturen naar Forza Refurbished! Verpak het device zo stevig mogelijk, zodat deze onderweg niet kan beschadigen. Print het door ons toegestuurde verzendlabel uit, plak deze op de doos voor gratis verzending en breng het pakket naar een PostNL / bpost Pakketpunt.
3. Uitbetaling
Wij testen je product en jij ontvangt het geld of tegoed
Wanneer we jouw iPhone of iPad hebben ontvangen sturen we je direct een ontvangstbevestiging. Vervolgens wordt het device door ons gecontroleerd op meer dan 50 punten. Wanneer de door jou opgegeven specificaties overeenkomen met het ontvangen device ontvang je binnen vijf dagen het geld op je rekening of het Forza Tegoed op je account. Ben je het niet eens met ons prijsvoorstel? Dan kun je deze kosteloos annuleren.

iPhone of iPad inruilen? Verkopen aan Forza!

Je oude iPhone of iPad inruilen voor een nieuwer exemplaar? Dat kan tegenwoordig gewoon bij Forza Refurbished! Ruil je oude iPhone of iPad in voor ‘Forza Tegoed’ en koop er een refurbished device van Forza Refurbished voor terug. Of verkoop je oude iPhone of iPad en ontvang het geld op je rekening. Dit is niet alleen een financieel aantrekkelijke keuze, maar je draagt ook bij aan een beter milieu.


Hoe werkt ‘Verkopen aan Forza’?


Het verkopen of inruilen van je Apple device aan Forza Refurbished werkt heel eenvoudig. Volg hiervoor onderstaande stappen:

  1. Kies de iPhone of iPad die je wil verkopen of inruilen en bekijk ons prijsvoorstel;
  2. Verstuur het device gratis naar Forza Refurbished;
  3. Accepteer of weiger het definitieve prijsvoorstel.


Indien voor reparatie een screenprotector of beschermglas van het scherm verwijdert dient te worden, is dit voor rekening van de klant en niet voor Forza Refurbished.


Wat is mijn iPhone of iPad waard?


Wanneer de iPhone of iPad bij ons binnenkomt, wordt deze gecontroleerd aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Bij Forza Refurbished controleren we, aan de hand van 50 punten, of deze specificaties ook correct zijn.


Door onze grondige controle kunnen we exact bepalen in welke conditie een device zich verkeert. Vervolgens ontvang jij een realistisch prijsvoorstel. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 6 met de conditie ‘Als nieuw of lichte gebruikerssporen’ aan ons verstuurd? Dan controleren wij of de iPhone 6 ook daadwerkelijk in de vermelde conditie verkeert.


Waarom verkopen aan Forza?

Het inruilen of verkopen van je iPhone of iPad aan Forza Refurbished is een uitstekende keuze, hieronder lees je waarom:


  • Je ontvangt een realistisch prijsvoorstel;
  • Professionele controle door onze robots en techniekers;
  • Volledig risicovrij: alle gegevens op de iPhone/iPad worden gewist (datawipe);
  • Verstuur gratis je oude iPhone/iPad naar ons toe;
  • Geen gedoe, geen mensen aan de deur;
  • Keuze uit ‘Uitbetaling via bank’ of ‘Forza Tegoed’;
  • Kosteloos annuleren en retourneren indien je ons prijsvoorstel niet accepteert.


Welke iPhones of iPads kan ik verkopen aan Forza?


 iPhones

iPads

 iPhone 5S  iPad 3
 iPhone SE  iPad 4
 iPhone 6  iPad Mini 1 / 2
 iPhone 6 Plus  iPad Mini 3 / 4
 iPhone 6S  iPad Air 1 / 2
 iPhone 6S Plus  
 iPhone 7  
 iPhone 7 Plus