Financieel administratief medewerker 


Forza Refurbished verkoopt kwalitatief hoogwaardige refurbished iPhones en iPads. Zo dragen wij bij aan het verkleinen van de elektronische afvalberg en bieden wij duurzame en betaalbare Apple producten aan. Deze zijn door onze technische specialisten gecontroleerd en indien nodig hersteld. Wij verkopen onze iPhones en iPads met drie jaar garantie en met het Refurbished Keurmerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge organisatie van 7 jaar met een platte organisatiestructuur en zo is ook de eigenaar van het bedrijf als CEO dagelijks werkzaam binnen het bedrijf. Door de jaren heen zijn we gegroeid van een omzet van ca. 8 mio naar 55 mio en zijn we een van de belangrijkste aanbieders van refurbished Apple producten. Wij hebben zelf geen winkels maar onze producten worden inmiddels al jaren via bekende grote en kleinere retailers/winkels verkocht. Daarnaast kan je als consument ook via onze eigen webshop www.forza-refurbished.nl kopen. Kijk hier eens om te zien hoe we werken en maak kennis met misschien wel jouw (80) nieuwe collega’s. 

Wat ga je doen?

Samen met ons 5-koppige Finance team kan je met jouw hbo niveau een bijdrage leveren aan de financiële administratie en organisatie om deze nog verder te professionaliseren. Je komt bij ons in aanraking met alle financiële en administratieve werkzaamheden die volgen uit onder meer inkoop, productie, logistiek en verkoop. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden wordt het verwerken van de dagelijkse facturen, omzetten en inkopen. In een later stadium zal je tussenrekeningen controleren en aansluitingen realiseren. Natuurlijk ben je bent gewend met geautomatiseerde systemen te werken en vaardig met Excel en Outlook.

Wat wij jou kunnen bieden

  • Aantrekkelijk salaris dat past bij je werkervaring
  • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied
  • Goede pensioensregeling
  • Winstdeling
  • Enthousiaste collega's
  • Informele werksfeer
  • Teamuitjes en elke maand vrijmibo met alle Forza medewerkers
  • Reiskostenvergoeding (indien reisafstand meer dan 10 kilometer is) 

 

Spreekt dit je aan en wil jij onderdeel uitmaken van ons bedrijf, ben je fulltime beschikbaar en kom je uit Breda of directe omgeving dan zie ik jouw reactie en CV graag tegemoet. Je start met een tijdelijke overeenkomst maar altijd met de bedoeling de samenwerking voort te zetten.

 

Je kunt contact opnemen met mij, René Vergeer (financieel directeur), 088-144 77 89, of mailen naar rene.vergeer@forza-refurbished.nl

 

Ons bedrijf is gevestigd in het bedrijvencomplex BondPark aan de Graaf Engelbertlaan 75, Breda. Wij zijn goed bereikbaar en er is gratis ruime parkeergelegenheid beschikbaar.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.