Draag je steentje bij tijdens de Week van de Duurzaamheid!

09 Oktober 2023 - read time
Draag je steentje bij tijdens de Week van de Duurzaamheid!

Van 9 t/m 15 oktober is het de Week van de Duurzaamheid. Hoewel de refurbished producten van Forza al enorm duurzaam zijn, willen we het thema ‘Duurzaamheid’ extra onder de aandacht brengen. Daarom plaatsen we deze week een zakje met boomzaadjes bij je bestelling EN doneren wij een bedrag aan Trees for All. Meer weten? Lees dan even dit artikel.


Het Belang van Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent handelen op een manier die de natuurlijke hulpbronnen behoudt en de negatieve impact op het milieu minimaliseert. Het is van cruciaal belang om klimaatverandering tegen te gaan, biodiversiteit te beschermen en de planeet te redden voor de toekomstige generaties. Dit vereist echter geen drastische veranderingen in onze levensstijl, maar eerder bewuste keuzes in ons dagelijks leven. Forza helpt hier graag een handje mee. Naast je duurzame aankoop, krijg je deze week ook een zakje met boomzaadjes. Dit symbolische gebaar herinnert ons eraan dat elke kleine daad telt in de strijd voor duurzaamheid. Het planten van bomen is een effectieve manier om de CO2-uitstoot af te vangen en de natuur te herstellen.

Anna Paulownaboom

Het zakje bevat boomzaadjes van de Anna Paulownaboom. Op het zakje staat vermeld hoe je deze boom mooi kan laten groeien.

Trees for All

Naast het feit dat jij een zakje boomzaadjes bij je bestelling meegeleverd krijgt, doneert Forza na jouw bestelling een euro aan Trees for All. Al bijna 25 jaar zetten zij zich in om de wereld meer bebossing te geven. Ze voeren boomplantprojecten uit, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast hebben ze als doel om mensen bewust te maken van de waarde van bomen. Trees for All is een stichting die erkend is door het CBF en een ANBI-status heeft. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat een donatie bijdraagt aan een verbetering van de wereld en dat Trees for All betrouwbaar is. Dus, even een voorbeeldje: bij 20 bestellingen plant Trees for All namens Forza al 4 bomen! Samen met jou gaan we voor een record donatie! 

Refurbished aankopen als duurzame oplossing

Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een noodzaak. Een van de meest impactvolle manieren om duurzaamheid te omarmen is door refurbished aankopen te doen. Refurbished producten zijn elektronische apparaten die zijn opgeknapt en gereviseerd om weer als nieuw te functioneren. Ze worden vaak aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor je kunt besparen terwijl je de planeet helpt. Het verminderen van de vraag naar nieuwe producten leidt tot minder grondstoffenwinning, minder afval en minder energieverbruik, waardoor de ecologische voetafdruk van consumenten wordt verkleind. Forza Refurbished beschikt over het Keurmerk Refurbished, waardoor je verzekerd bent van degelijke kwaliteit en goede service.

duurzaam
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?