Forza Heroes: maak kennis met Bjarne!

16 Oktober 2023 - read time
Forza Heroes: maak kennis met Bjarne!

Bij Forza Refurbished geloven we in de kracht van ons team. Samen met onze klanten zijn onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes, en zonder hen zouden we nooit zo ver zijn gekomen. Daarom willen we graag het podium geven aan de mensen die elke dag hard werken om onze klanten tevreden te stellen. Leer onze medewerkers beter kennen en ontdek de passie en toewijding die schuilgaan achter ons bedrijf. Want bij Forza Refurbished draait het niet alleen om producten, maar vooral om de mensen die erachter staan. Deze week maken we kennis met Bjarne!


Hey Bjarne, stel jezelf eens even voor!

“Mijn naam is Bjarne Bol, ik ben 26 jaar en ben nu een half jaar accountmanager B2B & B2C bij Forza Refurbished. Ik ben begonnen in maart 2023. Ik beheer voornamelijk de zakelijke klanten, maar ondersteun ook onze retail winkels. Dat doe ik met veel plezier en veel liefde.”

Hoe ziet een gemiddelde dag bij Forza er voor jou uit?

“Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. het onderhouden van klantcontact. Zorgen dat ze helemaal ontzorgd worden in het gebruik van telefonie. Daar waar nodig steunen, advies geven en helpen. Maar ook de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen delen, vind ik belangrijk. Verder draag ik uiteraard ook bij aan het vergroten van de bekendheid van refurbished en de voordelen ervan door het contact leggen met nieuwe potentiële klanten en partners.”

Wat is je achtergrond?

"Ik kom uit de supermarktwereld. Hier heb ik 8 jaar lang met veel plezier gewerkt. Ik ben o.a. vulploegleider geweest, maar gaf ook leiding over de kassa’s en maakte planningen. Een hele andere wereld, maar wel met één hele belangrijke overeenkomst: servicegerichtheid. Dat is ook iets wat in mijn huidige functie nog steeds terugkomt: goed contact hebben met de klanten en ook goed kunnen luisteren zodat je ze passend advies kan geven."

Bjarne BolBjarne Bol

Hoe ben je bij Forza Refurbished terecht gekomen?

"Ik was klaar voor de volgende stap en kwam toen de vacature tegen via Indeed. Zonder dat ik nog ook maar enige kennis van refurbished had, ben ik het sollicitatiegesprek ingegaan. Na dit gesprek was ik eigenlijk nóg positiever dan ik al was. Zoveel kansen en zoveel mooie producten. Gelukkig waren mijn huidige collega’s ook enthousiast en zodoende ben ik sinds maart dit jaar fulltime aan het werk. Daarnaast was de onboarding ook fijn. We zijn trouwens nog op zoek naar een nieuwe collega!"

 

“Een gezonde combinatie van hard werken en plezier maken”

Wat trok je aan in een carrière in sales?

"Na 8 jaar wilde ik dus iets nieuws. Maar er was natuurlijk wel een reden waarom ik 8 jaar lang in de supermarkt heb gewerkt. De reden was voor mij het persoonlijke klantcontact. En dat zocht ik ook in mijn volgende baan. Daarom trok deze functie mij zo aan. Ik kon blijven doen waar ik zou van hield: naar mensen luisteren, ze adviseren en tevredenstellen."

Waar krijg je de meeste energie van bij Forza?

"Tevreden klanten. Klinkt misschien als een cliché, maar daar krijg ik echt een ‘energie boost’ van. Dat je samen een mooie relatie opbouwt. Dat geeft voldoening. En er zijn natuurlijk ook wel eens klanten die wat minder snel tevreden zijn. Daar moet je dan nóg beter je best voor doen. Maar daar krijg ik dan uiteindelijk nog meer voldoening van."

Bjarne Bol in Team SalesBjarne Bol in Team Sales

Wat is jouw favoriete product uit het Forza assortiment?

"Ik heb zelf de AirPods 3. Daar ben ik heel blij mee. Het leukste product dat ik verkoop is de iPhone SE 2022 refurbished. Het is écht een top model: nog maar recent door Apple gelanceerd en nu al 30% goedkoper dan nieuw. Daarnaast is het toestel zeer handzaam en ziet het er allemaal strak uit. Ik zou oprecht niet weten waarom je van dit toestel een nieuwe zou kopen."

Wil je zelf nog iets kwijt?

"Ook al kan de sales wereld nog zo hard zijn, aan het einde van de dag lacht iedereen bij ons. Omdat wij gewoon een ‘kei’ leuk bedrijf zijn. Natuurlijk; overdag gaat het wel eens hard tegen hard, maar aan het einde van de dag gaat niemand met een slecht gevoel naar huis. De onderlinge sfeer is supergoed en de week sluiten we altijd gezellig af in het gezelschap van andere collega’s en een drankje."

Ook een Forza Hero worden?

Vond je dit een leuk achtergrondartikel en zie jij het ook wel zitten om te komen werken voor de grootste refurbisher van de Benelux? Kijk eens bij onze vacatures en kom werken bij Forza. We zien je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet!

Heroes
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?