Forza Top 5 iPhones

In 2021 hebben we weer veel mensen kunnen verblijden met een nieuwe iPhone. Iedere iPhone is met reden gekozen en voor de ene de beste optie en voor de ander hetgeen waar je jouw favoriete model tegen afzet. Welke iPhones bij Forza populair zijn of extra erkenning verdienen, lees je in deze Forza top 5.


 

Bij Forza vind je het grootste assortiment kwalitatieve, scherp geprijsde en duurzame iPhones en iPads van de Benelux, met Keurmerk Refurbished én 2 jaar garantie. Een aantal iPhones waren refurbished zelfs extra populair. Van deze Forza Refurbished iPhones hebben we een Top 5 gemaakt:

iphone 8 space grey

Refurbished iPhone 8

In hetzelfde jaar uitgebracht als de baanbrekende iPhone X, maar vooral bekend als het perfecte tussenmodel. Wat inhoudt dat het met de fysieke thuisknop en de randen rondom het scherm veel weghad van de iPhone 7. Tegelijkertijd was de iPhone 8 ook uitgerust met een glazen design en mogelijkheden zoals draadloos opladen. Ben je gewend geraakt aan de Touch ID thuisknop en/ of op zoek naar een 4.7 inch beeldscherm met krachtige specs? Dan is de iPhone 8 refurbished een schot in de roos. 


  • Introductieprijs Apple iPhone 8, 64GB: €810

Bekijk iPhone 8 refurbishediphone x refurbished

Refurbished iPhone X

Een jaar na de officiële startdatum van Forza, kwam Apple met deze baanbrekende iPhone. Ten behoeve van het 10-jarig jubileum van Apple was de naam al snel duidelijk. iPhone 9 werd overgeslagen en iPhone X (uit te spreken als 10) werd aan de wereld gepresenteerd. En dat hebben we geweten, want kort hierna zag vrijwel iedere smartphone eruit als de iPhone X: een volledig randloos/ van rand tot rand OLED-beeldscherm, een dubbele 12 megapixel camera en Face ID. De iPhone X was en is nog steeds van alle gemakken voorzien.

  • Introductieprijs Apple iPhone X, 64GB: €1029

Bekijk iPhone X refurbished

Refurbished iPhone 12

De iPhone 12 is één van de nieuwste iPhones uit ons gamma. Dit is onder meer te zien aan de 5G verbinding die de iPhone 12 heeft. Daarbij is dit toestel de snelste uit ons assortiment en beschikt het over een fenomenaal camerasysteem en een verbeterde accu. Alsof dat allemaal niet genoeg is komt ieder detail volledig tot leven op de iPhone 12 dankzij het fraaie OLED-beeldscherm. Wil je beschikken over de meest recente iPhone uit ons gamma en ben je bereid 
daar ook net iets meer voort te betalen? Dan is de iPhone 12 een toekomstgerichte keuze.

  • Introductieprijs Apple iPhone 12, 64GB: €909


Bekijk iPhone 12 refurbishediphone se 2020

4.Refurbished iPhone SE 2020

Nog geen jaar oud en nog maar een paar maanden refurbished in het Forza assortiment te vinden, de iPhone SE 2020. Na het succes van de eerste generatie iPhone SE liet de opvolger lang op zich wachten. Maar dit was het wachten waard. De iPhone SE 2020 heeft namelijk een fijn compact 4.7 scherm, evenals de iPhone 8. Daarnaast beschikt het over een A13 processor voor ultieme power. Geen taak of apps zal te zwaar zijn. Doordat Apple materiaalkeuzes heeft gemaakt is dit toestel ook voordeliger gemaakt. En dit betekent dat het voor Apple-begrippen relatief voordelig werd aangeboden. Laat staan als je kiest voor de refurbished versie van Forza. Meer dan verwacht. Voor minder dan je dacht. Refurbished iPhone SE 2020, de nieuwe refurbished-favoriet. 


  • Introductieprijs Apple iPhone SE 2020, 64GB: €490


Bekijk iPhone SE 2020 refurbishediphone 11 refurbished

Refurbished iPhone 11

Ook dit toestel is nog niet lang op de markt, maar al zeer gewillig als refurbished iPhone. Dit zit hem vooral in de scherpe prijs-kwaliteitverhouding van de iPhone 11. Daarnaast beschikt de iPhone over evenveel power en eenzelfde soort scherm als de iPhone SE 2020. Echter, is dit toestel wel een stukje groter met een 6.1 inch Lcd-beeldscherm. Naast de afmetingen kan het fenomenale camerasysteem niet ontbreken. De dubbele 12 megapixel camera met de beste ondersteuning en opties, laten de harten van menig fotografieliefhebber op hol slaan.

  • Introductieprijs Apple iPhone 11, 64GB: €859


Bekijk iPhone 11 refurbished