iPad 2018 camera

01 Februari 2022 - read time
iPad 2018 camera

De iPad 2018 beschikt over een camera aan de achterzijde en natuurlijk een frontcamera voor selfies en video-gesprekken. Alles wat je moet weten over het camerasysteem, lees je in dit artikel.


Buitenshuis foto’s nemen met de iPad. Het zal niet vaak gebeuren, maar als ze zich een situatie voordoet, wil je natuurlijk wel iedere situatie op de beste manier fotograferen. Daarbij heb je met de iPad een voordeel ten opzichte van de iPhone: de foto is direct op een groot (groter dan menig iPhone) scherm te bewonderen en bewerken.

Scannen documenten iPad 2018

Naast het maken van foto’s, kun je met de refurbished iPad 2018 ook documenten inscannen. Zo kun je eenvoudig fotokopieën maken, zonder daar een printer voor nodig te hebben.

Face-timen iPad 2018

Naast foto’s maken of documenten scannen, leent het camerasysteem zich heel goed voor het face-time of andersoortige videogesprekken.

Augmented reality iPad 2018

Aan het rijtje kunnen we dit muziekstuk toevoegen. Althans, muziekstuk? Augmented reality klinkt als vooralsnog als toekomstmuziek in de oren. Met de iPad 2018 download en gebruik je dus ook Augmented Reality apps. Bijvoorbeeld als je van plan bent om wat virtuele meubels in je woning te plaatsen. Digitaal dan natuurlijk. Zodra alles er op het scherm in de woonkamer goed uitziet, kun je met zekerheid dat nieuwe meubelstuk bestellen. Handig!

ipad 2018 camera

iPad 2018 camera

De iPad 2018 maakt prima foto’s dankzij zijn 8 megapixel camera. Vergeleken met camera-specs zoals op de iPad Pro, mist er wel het één en ander. Vooral zaken die foto’s en video’s naar een hoger professioneel plan tillen ontbreken.

 

Wat mis je dan precies als je professionele camera of video-opties zou verwachten: de iPad 2018 heeft geen optische beeldstabilisatie, Live Photos zonder stabilisatie, geen flitser en geen brede kleurregistratie. Dit zijn specs die je wel tegenkomt op de iPad Pro die in hetzelfde jaar door Apple is uitgebracht.

iPad 2018 front camera

De camera aan de achterzijde van de iPad 2018 is meer een functie die niet kon ontbreken, dan de functie die het verschil maakt. Met andere woorden is het niet per se een functie voor het hoogst haalbare professionele cameraniveau. Daarentegen is de 1.2 megapixel camera niet meer dan het wat nodig is om videogesprekken te houden of eenvoudige (functionele) opnames te maken.

En dan video-opnamen: met de iPad Pro kun je video opnemen in 4K HD, de iPad blijft steken op 1080p HD. Slowmotionvideo’s gemaakt met de Pro zien er vloeiender uit, omdat ze bestaan uit 240 beelden per seconden. Belangrijk voor de fanatieke selfiemakers onder ons: de iPad Pro maakt met de FaceTime-camera 7-MP foto’s, de iPad schrale 1,2-MP exemplaren.

 

Kortom, de Pro wint het op dit vlak. De vraag die je jezelf moet stellen is of je er ook echt gebruik van gaat maken, of dat je in voorkomende gevallen kiest voor de camera op je iPhone.

ipad 2018 kleuren

iPad 2018 refurbished kopen

Kortom, ben je op zoek naar een voordelige iPad, met een gemiddeld groot scherm en genoeg power om alledaagse taken de baas te zijn? Dan is de iPad 2018 refurbished een prima investering. Refurbished van Forza is namelijk niet alleen tot 60% goedkoper, maar voorziet je ook van 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Zo ben je op de korte als lange termijn verzekerd van een goed werkende tablet. Naast de 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023), ontvang je de 6e generatie iPad met gratis laadaccessoires. Bij Forza Refurbished vind je het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor vind je in onze webshop een refurbished iPad voor ieder type gebruiker en iedere situatie. De iPad 2018 refurbished behoort tot de populairste en best verkochte iPads uit ons gamma. Zolang de voorraad strekt heb je keuze uit 3 kleuren (Space Grey, Silver, en Gold) en 2 verbindingsopties (Wifi en 4G). 

ipad 2018 camera
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?