Nu is hét moment om een iPhone 8 los te kopen 

De razend populaire iPhone 8 is al sinds eind 2017 verkrijgbaar. Dit toestel is de laatste editie met het bekende design dat Apple vele jaren heeft aangehouden. Ondanks de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel van Apple is, is het wél een krachtig toestel dat ook in 2020 en 2021 zijn uitstekende dienst zal bewijzen. En koop je de refurbished iPhone 8 als los toestel bij Forza, dan ben je ook nog eens tientallen euro’s goedkoper uit. Waarom nu hét moment is om dit toestel aan te schaffen, lees je in ons blogartikel.


Snel en functioneel dankzij de A11-chip en glazen design

De iPhone 8 is een echte krachtpatser die je moeiteloos kunt gebruiken voor de apps en taken van nu. Dat komt omdat de iPhone 8 en de grotere 8 Plus zijn uitgerust met een krachtige A11 processor (het hart van de iPhone) die uit 6 kernen bestaat. Twee kernen nemen het zware werk op zich en de andere kernen voeren de lichtere taken uit. Door deze verdeling is de processor heel energiezuinig en efficiënt, en dat merk je terug in de batterijduur van minimaal 24 uur.

 

Is het toestel leeg? Opladen doe je via de lightning kabel, óf via een draadloze oplader. Het toestel beschikt namelijk over een glazen achterkant, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Tip: draadloos opladen is niet altijd mogelijk met beschermhoes, maar de beschermhoezen die je bij Forza kunt kopen zijn hiervoor wel uitermate geschikt. De iPhone 8 is ook uitgerust met Touch ID. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat je jouw device veilig en snel kunt ontgrendelen. Daarbij zorgt Touch ID ervoor dat je een aantal interessante functies, zoals Apple Pay, eenvoudig kunt gebruiken.

voordelen refurbished iPhone 8 bij Forza

Compact, handzaam en slim scherm

Het toestel beschikt over een True Tone display. Hierdoor past het scherm zich aan naarmate de lichtinval van de omgeving waar je je in bevindt. Het formaat van de iPhone 8 wordt ook door velen gezien als een groot pluspunt. Zo beschikt het over een 4.7 inch Full HD-scherm. Wat ook nog eens zorgt voor een straffe kijkervaring. Ter vergelijking, de nieuwe generatie iPhones zoals de XS beschikt over een 5,8 inch-scherm. De iPhone 8 is door zijn compacte formaat eenvoudig met één hand te bedienen.

Eén ding is zeker: met een iPhone 8 ben je zeker en vast van een betrouwbare keuze. De GSM is uitermate geschikt om zware taken uit te voeren dankzij de snelle processor en lange batterijduur. Bovendien ondersteunt de software van Apple de iPhone 8 nog jarenlang. Je kunt dus moeiteloos en veilig gebruik blijven maken van de laatste functies van je toestel en al favoriete apps.

Alle specificaties van de iPhone 8

Specificaties

iPhone 8

Beeldscherm 4.7 inch (1334 x 750 pixels)
Processor A11 Bionic
Camera’s 12-megapixel, 7-megapixel
Opslag 64GB en 256GB
Kleuren spacegrijs, zilver, goud en rood (limited)
Headphone jack Nee
Draadloos opladen Ja
True Tone scherm Ja
Nieuwprijs Apple* € 539
Forza Refurbished* € 189
Verschil 65% besparing
 

*Vanaf prijzen (prijzen vastgesteld op 15-01-2020)

Prijs voor een losse iPhone 8

Helaas is een iPhone 8 als los toestel niet bepaald goedkoop. De toestellen van Apple zijn betrouwbaar en van goede kwaliteit, en dat merk je terug in de hoge prijs die je ervoor betaalt. Wat doe je als je tóch gebruik wil maken van dit toestel? Precies, kijken naar financieel voordelige alternatieven: refurbished!

Toestellen die binnen 14 dagen worden geretourneerd of tijdens een inruilprogramma worden ingeruild, kunnen niet meer als nieuw worden verkocht, terwijl de toestellen vaak wel uitstekend functioneren. Het toestel wordt door gespecialiseerde software en technici op meer dan 50 punten gecontroleerd, in nieuwstaat teruggebracht en verkoop klaar gemaakt. Een refurbished iPhone kan dus zomaar tot 60% goedkoper zijn ten opzichte van de nieuwprijs van Apple.

Losse iPhone 8 refurbished kopen

Indien je een iPhone 8 als los toestel wilt kopen heb je de keuze uit nieuw, tweedehands of refurbished. Wie denkt dat nieuw de meest veilige keuze is heeft het mis. De garantie vanuit Apple is slechts één jaar en bij tweedehands heb je zelfs helemaal geen garantie. Koop je een refurbished iPhone 8 bij Forza, dan koop je een toestel dat functioneert als nieuw, met het Keurmerk Refurbished én twee jaar garantie. Zo ben je er met refurbished altijd van verzekerd dat essentiële onderdelen lang blijven marcheren.

De iPhone 8 is bij Forza verkrijgbaar in de premium Apple kleuren Space Grey, Silver & Gold. Wil je liever eens een wat gewaagder kleurtje? Dan kun je hem bij ons ook in de unieke kleur Red bestellen!

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Het Keurmerk Refurbished is in het leven geroepen om het vertrouwen en de kwaliteit in de refurbished markt te verhogen. Koop je een refurbished iPhone bij een aanbieder met het keurmerk, dan is de aanbieder professioneel, betrouwbaar en financieel gezond. Aanbieders die het keurmerk bezitten krijgen strenge kwaliteitscontroles en inspecties. Ook moeten zij aan veel verplichten voldoen om een iPhone als refurbished te mogen verkopen. Het voordeel voor jou? Je bent er van verzekerd dat je bij een betrouwbare aanbieder een toestel koopt dat de prestaties én kwaliteit van een nieuw Apple-device evenaart.

Het grootste refurbished aanbod in de Benelux

In Nederland en België is Forza Refurbished al jarenlang dé nummer 1 van hoogwaardige Apple-devices, waaronder de iPhone 8. Je ontvangt bij Forza altijd twee jaar garantie, nieuwe laadaccessoires, een schone iOS-installatie en bent zeker en vast van een scherpe prijs. Daarnaast zijn alle iPhones van Forza voorzien van het Keurmerk Refurbished, hetgeen de kwaliteit waarborgt en consumenten zekerheid biedt. Liever eerst de kwaliteit van refurbished met eigen ogen zien? De iPhones van Forza zijn óók te bezichtigen in fysieke winkels in Nederland en België.