iPhone X kleuren: welke kleur moet je kiezen?

In welke kleuren de iPhone X refurbished beschikbaar is? Dat is of Silver of Space Grey. De iPhone X is een van de eerste telefoons van Apple met een glazen achterkant, en hoewel hij een gloednieuw ontwerp heeft en extra functies zoals Face ID en draadloos opladen, zijn de kleurkeuzes beperkt.

Er is geen rode versie, geen roségoud en geen Jet Black-variant, zoals bij de iPhone 7 en iPhone 8. Hieronder bespreken we de kleuren waarin je de iPhone X refurbished kunt kopen. 

iPhone X Space Grey

De eerste kleur voor de iPhone X is Space Gray, en hoewel dit de meest donkere tint is die beschikbaar is voor de jubileum reeks Apple-toestellen, is dit niet de gitzwarte look die we zagen op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Omdat de achterkant van glas is, ziet hij er heel anders uit dan de vorige Apple-telefoons, zoals de iPhone 6S, iPhone 7 en 7 Plus. Als je op zoek bent naar een donkerdere iPhone, is dit de juiste keuze. De refurbished iPhone X Space Grey is met zijn donkere kleur altijd passend bij iedere gelegenheid. 

iPhone X Silver

De Apple-benaming van de andere versie is Silver. In het echt lijkt de kleur iets dichter bij wit, maar Zilver is de titel die Apple heeft besloten te geven aan deze kleur van deze premium iPhone. De zilverkleurige versie van de telefoon wordt geleverd met een gepolijste roestvrijstalen band rond de zijkanten van het toestel. De refurbished iPhone X silver is elegant en stijlvol en past door de neutrale kleur ook uitstekend bij iedere situatie.

iphone x space grey of silver

Wil je een andere kleur?

Om jouw iPhone toch in een ander jasje te steken kun je het beste een beschermhoes voor je telefoon aanschaffen. Op deze manier is jouw refurbished iPhone X Silver of Space Grey goed beveiligd en tegelijk naar je eigen hand te zetten. Een iPhone X screenprotector is ook zeker aan te raden. Met een iPhone X screenprotector zorg je ervoor dat jouw iPhone-scherm tegen een stootje kan zonder dat het breekt. En dat is natuurlijk wel zo fijn!

Refurbished iPhone X kopen

Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads, waaronder de iPhone X refurbished. Ben je ook verliefd geworden op de baanbrekende iPhone X refurbished. Als je hem vandaag bestelt, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis.