iPhone X waterdicht

iPhone X waterdicht

iPhone X refurbished beschikt over ontzettend veel handige specificaties. Om te zorgen dat je het toestel overal kunt gebruiken heeft Apple iPhone X IP67-uitgerust. Wat dit precies betekent? 


De iPhone X heeft een IP67-rating volgens IEC-norm 60529. Het eerste getal in de classificatie (6) staat voor de mate van bescherming tegen stof. Deze classificatie loopt van 0 tot 6. Het tweede getal (7) staat voor de mate van bescherming tegen vocht. De beschermingsniveaus voor deze classificatie lopen van 0 tot 8. Dit betekent dat de iPhone X de hoogste mate van bescherming heeft tegen stof en de op één na hoogste tegen vocht.

Bezitters van een iPhone X kunnen hun toestel maximaal 30 minuten onderdompelen in water van maximaal 1 meter (of 3,3 voet). Vergeet niet dat schade door vocht niet wordt gedekt door de garantie van Apple. Dit betekent dat je moet vermijden om je iPhone mee onder de douche te nemen, te zwemmen of mee te nemen tijdens een watersport. Het is echter wel veilig om het toestel mee te nemen in de regen, en het zou veilig moeten zijn tegen per ongeluk morsen of druppels in het water.

Dit is wat Apple over de waterbestendigheid van de iPhone X zegt:

"De iPhone X is spat-, water- en stofbestendig en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden met een classificatie van IP67 volgens IEC-standaard 60529. Spat-, water- en stofbestendigheid zijn geen permanente voorwaarden en de weerstand kan afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden; raadpleeg de gebruikershandleiding voor reinigings- en drooginstructies. Vloeistofschade wordt niet gedekt door de garantie."

iPhone X waterdicht

Refurbished geen garantie op waterschade

De iPhone X refurbished is mogelijk open geweest voor controle of reparatie. Natuurlijk brengen wij alles zo goed als mogelijk terug naar nieuwstaat, maar doordat een iPhone is open geweest kunnen we geen waterbestendigheid meer garanderen. Daarom valt waterschade met de iPhone X refurbished niet onder de garantie.

Refurbished iPhone X kopen

Bij Forza vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads, waaronder de iPhone X refurbished. Ben je ook verliefd geworden op de baanbrekende iPhone X refurbished. Als je hem vandaag bestelt, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis. 

waterdicht iphone x
← Vorige Volgende →