Naast refurbished devices verkopen wij ook enkele remarketed producten. Om een goede uitleg te geven wat het verschil is tussen refurbished en remarketed, hebben wij dit blogartikel geschreven. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten wanneer je een refurbished of remarketed device koopt.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent het schoonmaken, opfrissen en ‘renoveren’ van een product. Zo worden de devices compleet gecheckt op meer dan 50 punten en worden (eventuele) defecte onderdelen vervangen. Een refurbished device wordt als het ware weer nieuw leven ingeblazen zodat deze weer wederverkoopbaar is. Bijkomend voordeel is dat alle refurbished devices bij Forza Refurbished ontzettend scherp geprijsd zijn en dat je ook nog eens duurzaam bezig bent!

Wat is remarketed?

Remarketed komen voort uit onder meer geannuleerde orders, RMA (retourneren met authorisatie) en voorraadoverschotten. De remarketed devices die Forza Refurbished heeft bevatten géén schade en zijn in perfecte technische conditie. Ook ontvang je 24 maanden garantie op je aankoop.

Bijkomend voordeel van remarketed is wel dat Forza Refurbished de mogelijkheid heeft om deze tegen een erg scherpe verkoopprijs aan te bieden.