Forza Refurbished reseller

Forza Refurbished is importeur én verkoopkanaal van refurbished Apple devices. Wij zijn hard op weg om in de Benelux dé nummer 1 te worden op het gebied van refurbished Apple devices. Dit doen wij onder meer door samen te werken met professionele resellers in zowel Nederland als België.


Refurbished heeft de toekomst

Uit grootschalig onderzoek blijkt dat refurbished iPhones steeds vaker overwogen worden, omdat nieuwe smartphones duur blijven en consumenten minder geld uitgeven aan een mobiele telefoon. Van alle ondervraagden is 96.5% bekend met refurbished en de helft daarvan neemt een refurbished smartphone serieus in overweging als volgend toestel. Hierbij is een duidelijke merkvoorkeur: Apple. Dat is niet voor niets, want Apple staat al jaren aan de top en wordt geroemd om de hoge productkwaliteit en betrouwbaarheid. iPhones worden gemiddeld 5 jaar ondersteund, waardoor men jarenlang met het toestel vooruit kan. De conclusie is helder: Refurbished heeft de toekomst.Onze voordelen

Forza quality check

Alle iPhones en iPads worden door gespecialiseerde software en technici op tientallen technische punten gecontroleerd. Deze kwaliteitscontrole zorgt voor de hoogste refurbished-kwaliteit.

Aantrekkelijke marge voorraad

Aantrekkelijke marge voor jou als reseller.

Gradatiesysteem

Al onze Apple-devices zijn verkrijgbaar in verschillende uiterlijke productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dat maakt een Apple-device voor ieder budget toegankelijk.

Garantie

Forza biedt op alle devices standaard 2 jaar garantie.

Grote voorraad

Forza heeft permanent de beschikking over grote voorraad, waaronder bijvoorbeeld meer dan 10.000 iPhones en iPads.

White Label

De hoge kwaliteit van Forza, in optioneel een neutrale zwarte verpakking. Zo houd je de verkoop meer in eigen hand.


Meeprofiteren?

Wil je als reseller meeprofiteren van de voordelen van Forza Refurbished, of meer informatie hierover ontvangen? Bel dan met één van onze accountmanagers via +31 88 144 77 00 of +32 784 85 190, of stuur een e-mail. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Belal - Accountmanager Retail Resellers

belal.dost@forza-refurbished.nl

Belal Dost

Luca - Accountmanager Retail Partners

luca.vandijk@forza-refurbished.nl

Luca van Dijk

Marleen - Accountmanager België

marleen.smulders@forza-refurbished.nl

Marleen Smulders