iPad mini

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Refurbished iPad

Wil je een Apple iPad kopen, maar hier niet teveel geld aan opdoen? Dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres! Bij ons vind je alleen de allerhoogste kwaliteit refurbished iPads en dat mét de allerscherpste prijzen. Naast een scherpe prijs ontvang je van ons ook standaard twee jaar garantie én gratis nieuwe laadaccessoires (lightning kabel én adapter)! Hierdoor kun je na ontvangst direct gebruik maken van je refurbished Apple iPad.


Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gekuist. Letterlijk vanuit het Engels vertaalt betekent refurbished ‘gereviseerd’. In de meeste gevallen is een refurbished iPad - net als een tweedehands iPad - eerder gebruikt. Het grote verschil tussen beide is dat een refurbished iPad gecontroleerd is door techniekers op tientallen punten. Naar aanleiding van de technische controle zijn eventuele niet marcherende onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen.

iPad Pro kleuren

Betrouwbaar

Een refurbished iPad is dus niet zozeer een ‘goedkope’ iPad, maar voornamelijk een betrouwbare- én betaalbare iPad. Door de standaard twee jaar garantie ben je zeker en vast van een uitstekende aankoop. Als je voor een tweedehands iPad van een particulier kiest dan weet je vaak niet wat je koopt.


Waarom een refurbished iPad kopen?

Het kopen van een (nieuwe) iPad kan vandaag de dag nog steeds een erg dure uitgave zijn. In plaats daarvan kun je beter een refurbished iPad kopen. Onderstaand de voordelen van refurbished iPads:


  • tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • duurzaam voor het milieu omdat oudere iPads opnieuw gebruikt kunnen worden;
  • oudere en betaalbaardere iPads zijn (meestal) nog leverbaar;
  • standaard twee jaar garantie op je aankoop;
  • voor ieder budget een bijpassende iPad dankzij onze product condities;
  • grondig gecontroleerd op tientallen punten door techniekers.

iPads met een schone iOS installatie

Bij Forza Refurbished verwijderen we altijd eventuele resterende data op de refurbished iPads. Het verwijderen van data noemen we ‘data-wiping’. Tot slot krijgt iedere refurbished iPad een schone iOS-versie én worden de devices professioneel gekuist. Hierdoor is een refurbished iPad nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wanneer het voorgaande proces is doorlopen, worden de refurbished iPads toegekend aan een bijbehorende product conditie.


Belangrijk voor het kopen van een refurbished iPad

Ben je van plan om een tweedehands- of een refurbished iPad te kopen? Dan is het belangrijk om een refurbished aanbieder op de onderstaande punten te controleren. Hierdoor kun je een eventuele miskoop voorkomen.


De garantieperiode

Controleer een refurbished aanbieder altijd op de garantieperiode en wat er precies binnen de garantievoorwaarden valt. Veel refurbished aanbieders hanteren slechts een garantieperiode van één jaar. Bij Forza Refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie op je aankoop! Dit doen we omdat we ontzettend fier én zeker en vast zijn van de kwaliteit van onze refurbished iPads.


Productkwaliteit

Omdat de vraag naar refurbished Apple iPads alsmaar toeneemt, verschijnen er ook steeds meer aanbieders op de markt. Toch is er een groot verschil in de kwaliteit tussen refurbished aanbieders. Wil je zeker weten of de kwaliteit van een refurbished aanbieder goed genoeg is? Controleer deze dan altijd op het aantal keurmerken, (product) reviews, contactmogelijkheden en de garantievoorwaarden.


De levertijd

Een ander belangrijk punt is de levertijd van een refurbished aanbieder. Kan deze vrijwel altijd de volgende dag een bestelling leveren? Dan is er sprake van een groot assortiment refurbished Apple iPads bij de leverancier. Een refurbished aanbieder met een korte levertijd is in de meeste gevallen betrouwbaarder.


Refurbished iPad modellen

iPad Mini iPad iPad Air iPad Pro
Refurbished iPad Mini 1 Refurbished iPad 3 Refurbished iPad Air 1 Refurbished iPad Pro 9.7"
Refurbished iPad Mini 2 Refurbished iPad 4 Refurbished iPad Air 2 Refurbished iPad Pro 12.9"
Refurbished iPad Mini 3