IPHONE 11 DEAL

IPHONE 11 DEAL

IPHONE 11 DEAL

Door gebruik te maken van de kortingscode KORTING15 ontvang je €15 korting op de iPhone 11. Wees er snel bij, want deze actie loopt slechts t/m 1 oktober!

Bekijk de deals

refurbished
krijg nu €15 korting

Apple Watch SE 2020

Lees meer

8 producten

  1. Keuzestress? Wij helpen je kiezen.

    Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je om te bepalen welk device het beste bij jouw wensen past.

    Doe de keuzehulp

    iphone keuzehulp

per pagina

Apple Watch SE refurbished

De eerste generatie Apple Watch SE is de Special Edition versie van het slimme Apple horloge. Dit is daarbij de meest betaalbare uitvoering van de Apple Watch. En als je kiest voor refurbished van Forza, dan ben je tot wel 60% voordeliger uit.

 

Wil jij ook zo’n modern en betaalbaar slim horloge? Als je de Apple Watch SE refurbished vóór 22.30 uur bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis, inclusief 3 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires. 

Meest betaalbare Apple Watch

Het ontwerp van de refurbished Apple Watch SE komt overeen met dat van de Apple Watch 5 Serie. Ten opzichte van de Apple Watch S4 beschikt de Watch SE over een rondere kast, met een scherm tot verder doorloopt tot aan de randen. Daarbij beschikt de SE ook over dezelfde chip als de Apple Watch 5 Serie en heb je ook een slim kompas tot je beschikking. Voor de SE-editie is gebruik gemaakt van componenten van voorgaande modellen, waardoor de prijs laag is. Sommige functies zijn weggelaten, waardoor je waarschijnlijk niet meer geld opdoet dan nodig. Want waarom zou je een meerprijs betalen voor functies die je toch niet gebruikt? Het is dan ook afhankelijk van hoe je de Apple Watch wilt gaan gebruiken. Kortom, de Apple Watch SE refurbished is de smartwatch voor degene die graag een slim en budgetvriendelijke Apple horloge willen.

Slimme functies

Om de slimme functies aan te sturen maakt de Apple Watch SE refurbished gebruik van de S5-chip. Van de slimme hartsensor, het ontvangen van het berichten of installeren van apps, alles zal soepel verlopen dankzij de slimme processor.

 

De Apple Watch SE refurbished heeft de nodige gezondheidsfuncties, waaronder de optische hartslagsensor. Mocht je hartslag onregelmatig zijn, kun je hiervan op de hoogte worden gebracht via meldingen op dit slimme horloge.

                                                                                                                                    

Dankzij de bewegingssensoren is valdetectie mogelijk. Als je dus met een harde klap op de grond valt en stil blijft, verschijnt er een melding. Wanneer je niet op deze melding reageert, wordt automatisch het alarmnummer gebeld.

 

De hartslag en bewegingssensoren maken van de Apple Watch SE refurbished het ideale sportmaatje. Daarbij hoef jij je dus geen zorgen te maken dat er wat gebeurt als je ergens alleen bent.

Perfecte navigatie

De Apple Watch SE refurbished is uitgerust met een ingebouwd kompas en een always on- hoogtemeter. Dus naast dat je navigatie accuraat is, weet je ook precies op welke hoogte of helling jij je bevindt.

Kraakhelder OLED-beeldscherm

Het beeldscherm van de Apple Watch komt in twee maten: 40 mm en 44 mm. Welke je kiest is dan ook afhankelijk van je persoonlijke wensen en de omvang van je polsen. Op dit scherm komen de kleuren je rijkelijk tegemoet. De kwaliteit van de SE is, zeker voor deze prijs, uitmuntend. Ten opzichte van de Apple Watch 5S heeft de SE geen always on-beeldscherm, waardoor je door te bewegen of een tikje aan het wieltje te geven het scherm helder maakt. De Apple Watch SE refurbished heeft maximale helderheid van 1000 Nits.

Prestaties Apple Watch SE

De refurbished Watch SE is razendsnel. Hierdoor worden apps soepel en snel op je horloge getoond.

 

Daarbij heeft Apple genoeg opslag om al je favoriete apps of bestanden lokaal op te slaan. Je moet de opslag van het besturingssysteem nog van de 32 GB ruimte afhalen, maar de overige gigabytes op kun je vrij volschrijven. De batterij van de refurbished Apple Watch SE is goed voor 18 uur plezier. Als je de SE watch ’s nachts oplaadt, kom je dus zonder moeite de dag door.

 

De Apple Watch SE is ideaal voor mensen die graag een goede Apple Watch wensen, maar liever niet de hoofdprijs willen betalen voor meer extra’s.

Jaartal Apple Watch SE

De Apple Watch SE is uitgebracht aan het eind van 2020. Omdat de smartwatch vooral een vogelvlucht nam in 2021, wordt er ook nog vaak gesproken over de Apple Watch SE 2021. Twee jaar nadat deze eerste generatie Apple Watch SE is uitgebracht, kwam Apple met een opvolger: de Apple Watch SE 2022.

Kleuren Apple Watch SE 2020

De Apple Watch SE 2020 refurbished is verkrijgbaar in drie klassieke Apple-kleuren. Dit zijn de kleuren van de horlogekast. Veelal wordt de Apple Watch geleverd met een bijbassend horlogebandje, maar je kunt eenvoudig zelf een ander kleur bandje kopen en jouw refurbished Apple Watch SE 2020 zo een nieuwe look geven.

Apple Watch SE refurbished

Kortom, dit is een moderne én betaalbare Apple Watch. En als je kiest voor de refurbished Apple Watch SE ontvang je nog meer voordeel. Zo ben je tot wel 60% voordeliger uit ten opzichte van nieuw en geniet je ook nog eens van 3 jaar garantie.

 

Wil jij ook zo’n modern en betaalbaar horloge? Als je de Apple Watch SE 2020 vóór 22.30 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis.