Apple Watch Series 6

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apple Watch 6 refurbished

In het najaar van 2020 verscheen de zesde serie Apple Watch en opvolger van de Apple Watch van de 5S. Ondanks het design veel weg heeft van zijn voorganger, zijn er toch extra functies te vinden. Zo meet je met de Apple Watch 6 refurbished het zuurstofgehalte in je bloed en zijn er handige familie-functies toegevoegd.

De Apple Watch serie 6 is niet meer verkrijgbaar via Apple zelf, maar gelukkig wordt hij nog wel refurbished aangeboden bij Forza. En dit betekent dat je van extra voordelen geniet. Zo ben je tot wel 60% voordeliger uit ten opzichte van de nieuwprijs en ontvang je ook 3 jaar garantie op de Apple Watch 6 refurbished.

Bloedzuurstofmeter

Een functie die nog niet op de Series 5 aanwezig was, maar wel op de S6 zit, is de saturatiemeter. Dankzij deze functie worden de zuurstofwaardes in je bloed gemeten. Doordat je gegevens worden opgeslagen in de gezondheidsapp, kun je jouw gezondheid op de lange termijn goed in de gaten houden. Het uitvoeren van de zuurstofscan gaat razendsnel via een infraroodsignaal.

Snelle processor

De processor in de Apple Watch serie 6 refurbished is gebaseerd op de techniek uit de A13 Bionic-chip, welke we kennen van de iPhone 11 Pro. Apps zullen hierdoor soepel en snel aan je worden gepresenteerd. Dit model is voorzien van 5GHz Wifi en een U1 chip voor Ultra Wideband. Kortom, met de Apple Watch S6 beschik je over optimale connectiviteit.

Batterij en snelladen

De batterij van de Apple Watch 6 refurbished gaat zo’n 18 uur mee. Je kunt volledig opladen in 1,5 uur, doordat de refurbished Apple Watch series 6 over de snellaad-techniek beschikt.  

Scherm is altijd aan

Het ontwerp van de Apple Watch is nagenoeg hetzelfde als van zijn voorganger. Echter, het always on-beeldscherm is helderder dan bij de vorige modellen. Zeker bij fel zonlicht is dit een aangename verbetering op de Apple Watch 6 serie refurbished.

Iets wat nog meer always on is, betreft de hoogtemeter. Dankzij deze meter weet je altijd precies op welke hoogte jij je bevindt.

Gezinsfunctie

Dankzij deze familiefunctie kun je de Apple Watches van (bijvoorbeeld) je kind(eren) beheren. Hierdoor heb je geen iPhone nodig om instellingen te wijzigen. Van het beheren of delen van een internetverbinding, tot veiligheidsvoorzieningen en sportfeatures zijn eenvoudig te beheren via de Apple Watch S6 refurbished. Het voordeel? Hierdoor heeft de rest van het gezin niet per se een iPhone nodig, om de Apple watch te kunnen gebruiken.

De Apple Watch Series 6 is voorzien van de beste features om je van alle nodige gemakken en inzichten te voorzien. Een kleine greep hieruit: GPS, Kompas, hoogtemeter, zuurstofmeter, hartslagsensor en een omgevingslichtsensor.

Apple Watch serie 6 refurbished

Wil jij graag zo’n slim klokje om je pols, met alle handige features en meldingen die jij je maar kunt wensen? En wil je hier liever niet te veel geld voor op doen? Dan is de Apple Watch serie 6 refurbished een heel slimme keuze. Bij Forza ben je tot wel 60% voordeliger uit en geniet je ook nog eens van 3 jaar garantie. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren, dan staan wij voor je klaar. Je hebt 14 dagen bedenktijd, dus huiver niet te lang en gun jezelf dit innovatieve digitale horloge.