Macbook Air 13 Inch

De MacBook Air 13 inch, is compact en daarmee makkelijk mee te nemen, maar is groots als het aankomt op het brede scala aan taken wat deze MacBook uit kan voeren. Zowel alledaagse creatieve of grafisch zware taken zijn geen probleem. Bestel de MacBook Air 13 vóór 22:30 op zon- en werkdagen en je kunt er morgen al mee aan de slag! Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en gratis laadaccessoires.

Lees meer

21 producten

  1. Keuzestress? Wij helpen je kiezen.

    Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je om te bepalen welk device het beste bij jouw wensen past.

    Doe de keuzehulp

    iphone keuzehulp

per pagina

tMacBook Air 13 : Een lichtgewicht krachtpatser

De MacBook Air 13 inch is een van de meest gewilde laptops op de markt vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, slanke ontwerp en krachtige prestaties. Met een extra licht gewicht en een dikte van anderhalve centimer is de MacBook Air 13 inch de handzame laptop die gemakkelijk mee te nemen is onderweg. Ondanks het compacte formaat levert de MacBook Air 13 inch niet in op prestaties en biedt hij een krachtige processor die geschikt is voor een breed scala aan taken, van alledaagse tot creatieve projecten.

Handzaam formaat

Eén van de meest opvallende kenmerken van de MacBook Air 13 inch is het verbluffende 13,3 inch Retina-display met LED-achtergrondverlichting, TrueTone, brede kleurweergave en genoeg pixels per inch voor ondersteuning van miljoenen kleuren. Dit zorgt voor een levendige, scherpe en heldere weergave die je niet snel zal vergeten.

Refurbished: duurzaam en betaalbaar

Als je op zoek bent naar een duurzame en betaalbare MacBook Air 13 inch, dan is een refurbished model van Forza Refurbished de perfecte keuze. Onze ervaren technici hebben de MacBook Air 13 inch op meer dan 50 punten gecontroleerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat deze aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoet. Met ons Keurmerk Refurbished ben je verzekerd van een technisch in orde product. Door te kiezen voor een refurbished MacBook Air 13 inch draag je bij aan een circulaire economie en een schoner milieu.

Verschillende Air-modellen

Je vindt bij ons meerdere MacBooks Air-modellen in dit geliefde 13 inch formaat. Daarnaast heb je keuze uit kleur, opslagruimte, maar ook het jaartal en type processor. Afhankelijk van je wensen kun je zo de MacBook kiezen die het beste bij jouw wensen past. 

MacBook Air 13 refurbished kopen

Als je bij Forza Refurbished een refurbished MacBook Air 13 inch koopt, ontvang je standaard twee jaar garantie en gratis laadaccessoires. Als je jouw bestelling op zon- en werkdagen vóór 22:30 plaatst, wordt deze de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Bestel vandaag nog jouw refurbished MacBook Air 13 inch en geniet van de voordelen van deze geweldige laptop!