Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Kies Refurbished!

Vandaag de dag is maatschappelijk verantwoord ondernemen niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om verantwoordelijkheid te dragen voor mens en milieu. En wat de reden hiervan ook is, MVO loont! Het bespaart kosten, bevordert innovatie, draagt bij aan een goede reputatie en de wereld wordt er ook nog beter van.


Overheidsorganisaties vragen in het geval van aanbestedingen in toenemende mate om bewijs voor gemaakte duurzame keuzes. Een ander argument is dat kapitaalverschaffers in toenemende mate bedrijven confronteren met de vraag wat zij aan duurzaamheid bijdragen. Het verkrijgen van financiering hangt direct samen met die keuze voor duurzaamheid. En als je dan tegelijkertijd ook nog kunt besparen op kosten, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig! Dat klinkt misschien als toekomstmuziek, maar het is eenvoudiger dan je denkt om óók direct aan de slag te gaan met MVO. Hoe? Met refurbished iPhones & iPads!


Van duur naar duurzaam met Forza Refurbished

We gebruiken allemaal een smartphone en we hebben er een gewoonte van gemaakt om deze na maximaal twee jaar te vervangen. Maar waarom zouden we dat nog doen? De smartphoneprijzen lopen steeds hoger op, terwijl de innovaties juist steeds kleiner worden. Waar we daarnaast niet bij stilstaan, is dat onze oude smartphones massaal op de vuilnisbelt belanden, met alle negatieve gevolgen voor het milieu van dien. Dat kan anders, vinden wij! Refurbished is hét betaalbare en betrouwbare alternatief voor nieuw, waarbij eerder gebruikte devices een tweede leven krijgen. Zo worden de torenhoge elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk enorm verkleind en het is nog tot 60% voordeliger ook!


Circulair inkopen

Ieder einde is een nieuw begin. Onze refurbished iPhones, refurbished iPads, refurbished Watches en refurbished MacBooks zijn al eerder gebruikt, maar nog láng niet afgeschreven. Integendeel zelfs. Ze worden op een professionele wijze van een tweede leven voorzien. Door deze devices bedrijfsmatig in te kopen kun je écht het verschil maken. Het is namelijk winst op meerdere fronten, want:

  • je koopt goederen die je vraag of probleem oplossen;
  • je helpt direct mee om de productieketen te verbeteren;
  • je vermindert het elektronisch afval;
  • je draagt bij aan een betere reputatie van de eigen onderneming.

Refurbished heeft de toekomst

Er is een verschuiving in de markt gaande. Mensen zijn namelijk steeds meer op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding dan naar het nieuwste van het nieuwste. Daarnaast blijkt uit grootschalig onderzoek dat het vertrouwen in refurbished groeit en dat het steeds vaker overwogen wordt als volgende aankoop. Refurbished heeft dus de toekomst en kan een enorme bijdrage leveren aan het realiseren van jouw duurzaamheidsdoelstellingen. Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van de vele voordelen van refurbished Apple van Forza? Onze accountmanagers vertellen je graag alles over de mogelijkheden.


Marvin - Accountmanager B2B

marvin.inhetgroen@forza-refurbished.nl

Marvin

Patricio - Accountmanager B2B

patricio.van.hasselt@forza-refurbished.nl

Luca

Hendro - Accountmanager B2B

hendro.setiowaty@forza-refurbished.nl

Hendro