Apple Watch: breid je Apple-collectie uit

Smartwatches, we kunnen er vandaag de dag niet meer omheen. Zoals we gewend zijn van Apple blinken ze ook op dit vlak uit. Zo heeft Apple de eerste Apple Watch in 2015 geïntroduceerd. Hiermee breid je jouw Apple-collectie uit, maar word je ook in een aantal nieuwe gemakken voorzien. Wat de Apple Watch zo bijzonder maakt, of waarom jij er één zou kunnen overwegen, lees je in dit artikel.


Maak kennis met de Apple Watch. 

Beheer je digitale leven, blijf in contact met je familie en houd je gezondheid in de gaten met dit slimme wearable van Apple. Met de Apple Watch kun je:

  • meldingen direct op je pols ontvangen,
  • motivatie opdoen om je fitnessdoelen te bereiken
  • en hulp inroepen in geval van nood,
  • terwijl je je persoonlijke stijl uitdraagt.

Je kunt kiezen uit verschillende maten, afhankelijk van je voorkeur, en je kunt kiezen voor modellen GPS-functionaliteit (4G), Wifi of beide. Met deze nieuwste Apple Watch-serie krijg je een nog breukbestendiger voorkant en een helderder, altijd zichtbaar retina-beeldscherm.

 

Muziek bedienen

Luister rechtstreeks vanaf je Apple Watch naar je favoriete muziek of je Apple Music-bibliotheek. Als je gekoppelde iPhone binnen bereik is, kun je vanaf je Apple Watch bepalen wat er wordt afgespeeld. Als je je iPhone achter wilt laten, kun je hem gebruiken om een afspeellijst met je Apple Watch te synchroniseren, waarna je het horloge kunt koppelen met Bluetooth Apple AirPods om handsfree van je muziek te genieten.

 

Heel veel handige functies

Als je eenmaal hebt ervaren hoe gemakkelijk het is om je iPhone in je tas of zak te houden terwijl je vanaf je pols belt en app- en berichtmeldingen ontvangt, vraag je je af hoe het leven was voordat je een Apple Watch kocht. De ervaring leert dan ook dat degene die een Apple Watch hebben aangeschaft, hier niet meer van af willen. Bovendien kan de nieuwste Apple Watch dienen als activiteitentracker om je trainingen te meten, je conditie bij te houden en een gezonde routine aan te moedigen. Daarbij zijn er nog meer trainingsopties om exacte resultaten te behalen.

 

Gezondheid!

Met de beste gezondheidssensore, fraaie gezondheidsbewakingsmogelijkheden, was het controleren van je hartritme en bloedzuurstofgehalte nog nooit zo eenvoudig. Als er een afwijkend patroon wordt gedetecteerd, krijg je een waarschuwing van jouw Apple Watch. Een andere game changer is een ingebouwd valdetectiemechanisme dat je extra gemoedsrust geeft terwijl je op een pad wandelt of gewoon het huishouden doet.

 

Apple Pay

Je hoeft niet meer met je portemonnee te zeulen, want je hebt ook toegang tot Apple Pay met je Apple Watch. Neem gerust een pauze als je langs je favoriete winkel loopt. Je hebt geen contant geld of een creditcard nodig - alleen je Apple Watch! Een mobiel data-abonnement is hierbij ook geen must, betaal met Apple Pay en de betalingen worden later, als je weer verbonden bent met Wifi, afgeschreven. Je kunt dus gewoon overal terecht met je Apple Watch om te betalen.

 

Apple Watch accessoires

Of je nu voor het eerst een Apple Watch koopt, er zijn Apple Watch-accessoires die je helpen het maximale uit je apparaat te halen. Het is gemakkelijk om je Apple Watch helemaal van jou te maken met verschillende stijlen Apple Watch bandjes.

Je horloge de hele dag opgeladen houden is geen probleem met de batterij die de hele dag meegaat, maar je zult blij zijn met de verschillende opladers voor Apple horloges waarmee je wearable weer een hele dag vooruit kan. Bovendien kun je kiezen uit Apple Watch-standaards en -docks in allerlei vormen, kleuren en maten die je woonomgeving aanvullen terwijl je je apparaat oplaadt.

 

Refurbished Apple Watch

De Apple Watches zijn vanaf refurbished verkrijgbaar bij Forza. Dat betekent tot wel 60% besparing, 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires. Bekijk alle modellen en prijzen in onze webshop en maak jouw Apple-collectie compleet! Weet jij al welke Apple Watch het beste bij jou past? Bekijk alle refurbished Apple Watches om jouw aanwinst te vinden.