5 redenen om nu een iPad 2017 te kopen

iPad kopen 2017 5 redenen

Ben je op zoek naar een toegankelijke tablet van Apple voor een voordelige prijs? Dan is de kans groot dat je van plan bent een iPad 2017 te kopen. Dit vijfde generatie-model is de opvolger van de iPad Air 2 en beschikt over de nodige hard- en software van een moderne tablet. Dit zijn dé 5 redenen om nu een iPad 2017 te kopen:

1. Gemaakt voor dagelijks gebruik

De 9.7-inch iPad uit 2017 is bedoeld voor tabletgebruikers die op zoek zijn naar een alleskunner. Het is dé tablet voor het dagelijks controleren van e-mailberichten, het uitschrijven van teksten of het bijhouden van de kalender. Daarnaast zijn er diverse apps die, door middel van multitasking, simultaan gebruikt kunnen worden.

2. Vertrouwd design

De iPad 2017 is beschikbaar in de kleuren: Space Grey, Silver en Gold. Deze tablet is met name interessant door de vertrouwde behuizing. De tablet is weliswaar iets dikker dan andere modellen, maar dat komt omdat het device beschikt over een krachtigere accu. Het 9.7 inch-scherm ligt comfortabel in de hand en is groot genoeg voor het probleemloos lezen van e-books, het kijken van films of het spelen van games.

iPad 2017 set

Wist je dat?

De tablet uit 2017 staat ook nog bekend onder een andere naam, hetgeen verwarrend zou kunnen zijn. Zo wordt de iPad 2017 óók wel iPad 9.7 inch genoemd, hetgeen refereert naar het schermdiagonaal van het device. Maar het wordt pas écht verwarrend wanneer je bedenkt dat de opvolger van de tablet óók een 9.7 is. Voor het gemak wordt er dus vaak gesproken over 2017 en 2018.

3. Krachtige specificaties

Multitasking is geen enkel probleem voor de iPad 2017, dankzij de krachtige A9 processor. Hierdoor worden taken –zoals apps en games- razendsnel uitgevoerd. Met het 9.7-inch Retina-display en beeldschermresolutie van 2048 x 1536 PPI geniet je optimaal van films en series en de 8 megapixel camera is ideaal voor het trekken van foto’s. Daarnaast kun je gebruik maken van Touch ID, de gekende ontgrendelmethode van Apple.

4. Voordelige instapprijs

De prijs van een Apple iPad 2017 is door de jaren heen steeds voordeliger geworden. De introductieprijs lag rond de 400 euro, maar inmiddels betaal je tientallen euro’s minder. Echter blijft deze iPad een prijzige uitgave en is een nieuw toestel niet voor iedereen haalbaar. Gelukkig is er een eenvoudige manier om kosten te besparen bij de koop van een iPad 2017.

5. Nóg meer voordeel door refurbished

Op zoek naar een iPad 2017, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Ga dan voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Met 32GB aan opslag en Wifi-hotspot ben jij altijd en overal bereikbaar. De toestellen van Forza Refurbished worden op tientallen punten gecontroleerd en waar nodig hersteld. Daarnaast ontvang je standaard twee jaar garantie op jouw refurbished iPad 2017. Kortom, een product die je niet wilt mislopen.

iPad 2017 kopen van Forza Refurbished

Al met al is een iPad 2017 van Forza Refurbished dé tablet voor de gemiddelde gebruiker. Taken worden probleemloos uitgevoerd, de lange accuduur staat garant voor uren intensief gebruik én je bent verzekerd van een toestel dat minimaal twee jaar meegaat. Overtuigd? Kies dan een van deze toestellen.