De 4 grootste voordelen van het kopen van een tweedehands iPhone.

03 April 2020 - 5 min read time
De 4 grootste voordelen van het kopen van een tweedehands iPhone.

Ben je op zoek naar een iPhone maar wil je niet per se het nieuwste model? Dan heb je waarschijnlijk je pijlen gericht op een tweedehands iPhone. Met een tweedehands iPhone van Forza Refurbished heb je gegarandeerd de beste aankoop. In dit artikel leggen we je graag uit waarom je er verstandig aan doet om te kiezen voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished in plaats van voor een nieuwe iPhone of een tweedehands iPhone van een particulier.


1. Betaalbare tweedehands iPhone

Het eerste voordeel is niet de minste, de scherpe prijs. In de meeste gevallen is dit natuurlijk dé voornaamste reden van mensen om te kiezen voor een tweedehands iPhone. Een nieuwe iPhone kost tegenwoordig al gauw rond de €1.000 of meer. Heel begrijpelijk dat steeds meer mensen niet meer bereid zijn om zo'n hoog bedrag te betalen voor een iPhone. Bij Forza Refurbished zijn we van mening dat een iPhone betaalbaar moet blijven. Daarom is een tweedehands iPhone bij ons tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone.

2. Tweedehands iPhone met garantie

Wanneer je een iPhone van iemand overneemt krijg je veelal garantie tot aan de deur. Toch zijn er leveranciers die op de aankoop van een tweedehands iPhone wel garantie geven. Als je kiest voor een refurbished iPhone met het Keurmerk Refurbished, ontvang je maar liefst drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023)! Apple zelf biedt standaard één jaar garantie op haar producten. Omdat we bij Forza Refurbished ontzettend zeker zijn van de kwaliteit van onze producten en dit graag aan je bewijzen, ontvang je bij ons standaard de drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) bij aankoop van een je refurbished device!

3. Keuring & kwaliteit

Bij tweedehands iPhones is er vrijwel altijd sprake van een verschil in de geboden kwaliteit. Dit verschil kun je vinden in zowel de technische- als de cosmetische kwaliteit van de GSM. Zo kan de ene tweedehands iPhone bijvoorbeeld meer krasjes en deukjes bevatten dan de andere iPhone. Daarbij weet je met een tweedehands iPhone die je van een particulier overneemt, niet wat er "onder de moterkap" zit van het toestel. Bij Forza weet je zeker de iPhone die aanschaft altijd altijd 100% technisch in orde is. Vervolgens kun je zelf kiezen in welke uiterlijke staat de iPhone zich verkeerd. De productcondities van de iPhones worden gekenmerkt door onze gradaties. Deze worden bij Forza gebaseerd op een grondige technische controle door zowel onze ervaren techniekers als door speciale robots. Deze combi zorgt ervoor dat wij kwaliteit kunnen garanderen. Zo weet je dus altijd precies wat je in huis haalt.

4. Grootste gamma van de Benelux

Hoef jij niet altijd het nieuwste van het nieuwste te hebben? Ook dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres! In het uitgebreide productassortiment van Forza Refurbished vind je diverse modellen van de Apple iPhone. Zo kun je naast de iPhone X (Plus) of de iPhone 8 (Plus) ook kiezen voor wat oudere modellen zoals de iPhone SE. Bij Forza Refurbished ben je dus altijd verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare aankoop tegen een betaalbare prijs. Daarom ontvang je standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je refurbished iPhone.

iPhone 7 kleuren

Wat is het verschil tussen een refurbished- en een tweedehands iPhone?

Refurbished iPhones zijn vrijwel altijd eerder gebruikte toestellen, net als natuurlijk de tweedehands iPhones. Toch is er een groot verschil tussen refurbished en tweedehands iPhones van een particulier. Een refurbished iPhone van Forza, is op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd. Deze technische controle is door zowel speciale software als door techniekers uitgevoerd. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste zijn de iPhones ook professioneel gekuist. Ook krijg je standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Bij het kopen van een tweedehands iPhone van een particulier ben je nooit 100% zeker van je aankoop.

Wat ontvang je bij aankoop van een refurbished iPhone?

Bij aankoop van een refurbished iPhone van Forza Refurbished ontvang je standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023), een schone iOS installatie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter).

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?