iPhone 13 Pro vs Pro Max: alleen verschil in formaat?

28 Februari 2024 - 2 min. read time
iPhone 13 Pro vs Pro Max: alleen verschil in formaat?

De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn twee van Apple's vlaggenschipmodellen uit 2021, die beide een reeks geavanceerde functies en technologieën bieden. Ondanks hun gelijkenissen, hebben deze toestellen een aantal verschillen. In dit artikel benoemen we de verschillen tussen de iPhone 13 Pro en de Pro Max, waaronder schermgrootte, batterijduur, gebruiksgemak, en andere aspecten.


Wat is het verschil tussen de iPhone 13 Pro vs Pro Max?

  • Formaat
  • Batterij
  • Prijs

Schermgrootte en weergave

Het meest voor de hand liggende verschil tussen de iPhone 13 Pro refurbished en de iPhone 13 Pro Max is de schermgrootte. De iPhone 13 Pro heeft een 6,1-inch OLED-scherm, terwijl de Pro Max een groter 6,7-inch OLED-scherm heeft. Deze grootteverschillen beïnvloeden niet alleen de kijkervaring, maar ook de algehele grootte en het gewicht van het toestel. Gebruikers die de voorkeur geven aan een groter scherm voor het bekijken van video's of het spelen van games kunnen de Pro Max verkiezen, terwijl degenen die een compacter toestel zoeken dat gemakkelijker met één hand te bedienen is, wellicht de voorkeur geven aan de Pro.

Batterijduur

Een ander significant verschil tussen de twee modellen is de batterijduur. De iPhone 13 Pro Max refurbished heeft een grotere batterij, wat resulteert in een langere batterijduur vergeleken met de iPhone 13 Pro. Apple beweert dat de Pro Max tot 28 uur video playback kan ondersteunen, vergeleken met de 22 uur van de Pro. Dit kan een cruciale factor zijn voor gebruikers die hun telefoon intensief gebruiken en niet regelmatig kunnen opladen.

iPhone 13 Pro vs Pro Max

Camera en fotografie iPhone 13 Pro vs Pro Max

Qua camera's bieden beide modellen een vergelijkbaar geavanceerd systeem met een drievoudige 12MP-cameraopstelling, waaronder een telelens, een groothoeklens en een ultragroothoeklens. Echter, door de grotere omvang van de iPhone 13 Pro Max, vinden sommige gebruikers dat het iets stabieler en comfortabeler is om te gebruiken voor fotografie, vooral bij het maken van foto's met één hand of bij het opnemen van video.

Prestaties en opslag iPhone 13 Pro vs Pro Max

In termen van prestaties zijn de iPhone 13 Pro en Pro Max vrijwel identiek. Beide worden aangedreven door de A15 Bionic chip en zijn beschikbaar in dezelfde opslagopties, beginnend bij 128GB en oplopend tot 1TB. Dit betekent dat gebruikers dezelfde snelle en efficiënte prestaties kunnen verwachten, ongeacht welk model ze kiezen.

Prijs

Prijs is een belangrijke overweging bij het kiezen tussen deze twee modellen. De iPhone 13 Pro Max is over het algemeen duurder dan de iPhone 13 Pro. Voor sommige gebruikers kan de meerprijs gerechtvaardigd zijn door de grotere schermgrootte en langere batterijduur, terwijl anderen wellicht de voorkeur geven aan de meer kosteneffectieve iPhone 13 Pro.

iPhone 13 Pro vs Pro Max naast elkaar

Conclusie iPhone 13 Pro vs 13 Pro Max

Hoewel de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max veel overeenkomsten hebben in termen van hun kernfuncties en mogelijkheden, zijn er belangrijke verschillen die kunnen bijdragen aan de beslissing van een consument. De keuze tussen de twee zal uiteindelijk afhangen van persoonlijke voorkeuren met betrekking tot schermgrootte, batterijduur, draagbaarheid en prijs. Beide modellen bieden echter een krachtige combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksgemak, waardoor ze tot de meest gewilde smartphones op de markt behoren.

Refurbished iPhone kopen

Op zoek naar betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor een nieuwe iPhone. Dan is een refurbished iPhone zeker het overwegen waard. Bestel voor 22:30 uur en ontvang je bestelling al de volgende dag thuis! Naast een garantie van drie jaar, krijg je gratis laadaccessoires bij je aankoop. Forza Refurbished inspecteert elke iPhone zorgvuldig op meer dan 50 verschillende punten, waardoor we beschikken over het Keurmerk Refurbished. Door te kiezen voor een gereviseerd apparaat, draag je ook nog eens bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Bekijk de toestellen dus nu in onze webshop!

vergelijking
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?