iPhone X draadloos opladen

De iPhone X was (samen met de iPhone 8) de allereerste iPhone die draadloos was op te laden. De glazen achterkant van de iPhone X zorgt niet alleen voor een hoogwaardige premium uitstraling, maar dus ook dat de batterij contact kan maken met Qi-opladers. En dat heeft zo zijn voordelen.


Tijd ver vooruit

De iPhone X refurbished was de jubileum-editie van de Apple iPhone. Tijdens het 10-jarig bestaand werd deze innovatieve smartphone met de wereld gedeeld. En kosten noch moeite werden gespaard. De iPhone X refurbished puilt uit van de straffe innovaties zoals: een OLED-beeldscherm, een krachtige processor en opties zoals draadloos opladen. Als eerste iPhone waarin draadloos opladen werd verwerkt, was de iPhone X refurbished zijn tijd ver vooruit. Hierdoor is het ook op het moment van schrijven nog steeds een heel interessante keuze.

Draadloos opladen iPhone X

De iPhone X refurbished is zowel bekabeld als draadloos op te laden. De glazen achterkant van de refurbished iPhone X zorgt niet alleen voor een hoogwaardige premium uitstraling, maar dus ook dat de batterij contact kan maken met Qi-opladers. Door de iPhone X refurbished op zo’n oplader te leggen, wordt er contact gemaakt en kan de iPhone worden opgeladen. Hierdoor hoef je nooit meer te hannesen met kabels.

Dit is overigens niet alleen voor thuis op je nachtkastje, maar ook buitenshuis zijn steeds meer plekken van draadloze opladers geïntegreerd. Wat te denken van nieuwe auto’s waar dit standaard wordt toegepast, of in het openbaar vervoer.

Opladen iPhone X refurbished

 • Sluit de QI-oplader aan op de stroomvoorziening.
 • Gebruik de voedingsadapter die erbij is geleverd of een meegestuurde voedingsadapter
 • Plaats de oplader op een vlakke ondergrond.
 • Plaats je iPhone op de lader met het scherm naar boven. Voor de beste prestaties plaats je toestel in het midden van de lader.
 • Je iPhone moet een paar seconden nadat je hem op de draadloze oplader hebt gelegd beginnen met opladen. Dit is te zien aan de bliksemschicht in statusbalk.

Zo werkt draadloos opladen

Draadloos opladen maakt gebruik van magnetische inductie om jouw iPhone X refurbished op te laden. Plaats niets tussen je iPhone en de oplader. Magnetische houders, magnetische hoesjes of andere voorwerpen tussen je iPhone en de oplader kunnen de prestaties verminderen of magnetische strips of RFID-chips beschadigen, zoals die in sommige creditcards, beveiligingsbadges, paspoorten en sleutelhangers zitten. Als je hoesje een van deze gevoelige voorwerpen bevat, verwijder je deze voordat je je iPhone oplaadt of zorg je ervoor dat ze zich niet tussen de achterkant van je iPhone en de oplader bevinden.

iPhone X laad niet op

Als de iPhone X refurbished niet of langzaam oplaadt en je iPhone een dikke hoes, een metalen behuizing of een batterijhouder heeft, kunt je het beste proberen deze omhulsels te verwijderen.

Als je iPhone niet oplaad zijn er over het algemeen een aantal stappen om te doorlopen:

 • Herstart de iPhone
 • Kuis de lightning-poort op
 • Gebruik een andere oplader en/of stopcontact
 • Gebruik draadloos opladen
 • Updaten software
 • Accu kalibreren

Lees hier meer over de iPhone die niet meer oplaadt.

Conclusie draadloos opladen iPhone X

Kortom, de glazen behuizing zorgt niet alleen voor een chique uitstraling van de iPhone X refurbished, maar maakt ook technische specs zoals draadloos opladen mogelijk. Hiermee ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Refurbished iPhone X

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X ook refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. Als je hem vandaag bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.