iPhone X touchscreen werkt niet

21 September 2021 - 2 read time
iPhone X touchscreen werkt niet

Reageert het beeldscherm van je iPhone X (of XS/XR) niet goed? Reageert het traag of werkt het niet zoals je mag verwachten? Dan is het zaak om dit snel op te lossen. Zonder beeldscherm kun je met de iPhone X refurbished namelijk niet veel beginnen.


Tips: iPhone X touchscreen werkt niet

Volg deze snelle tips om problemen met het aanraakscherm van de iPhone X-serie aan te pakken.

  • Verwijder hoesjes en/of schermbeschermers
  • Verwarm de iPhone alleen wanneer het toestel aan te veel kou is blootgesteld
  • Forceer een herstart van uw toestel
  • Update iOS naar de laatste versie
  • Schakel 3D Touch uit, indien mogelijk
  • Installeer iOS opnieuw met de herstelmodus
  • Zet het toestel terug naar de fabrieksinstellingen
  • Schakel automatische iOS-updates uit

 

Misschien vraag je je nu af. iPhone X touchscreen werkt niet, maar wat is de reden?

 

Afgezien van de mogelijkheid van prestatieproblemen en fouten die worden veroorzaakt door onvoldoende geheugen, kan het probleem te wijten zijn aan een app-storing, willekeurige onjuistheden, of eventuele bugs in iOS. Als het scherm van je iPhone X plotseling bevriest en niet meer reageert terwijl je een bepaalde app gebruikt en het probleem doet zich alleen voor in die app, dan kun je concluderen dat het probleem geïsoleerd is tot een applicatie. De app kan malware of beschadigde segmenten hebben bevat die de app doen crashen of instabiel maken.Een andere mogelijke trigger zijn foutieve updates voor apps of iOS. Updates kunnen ook bugs bevatten die vaak conflicten veroorzaken met systeemfuncties. Kleine bugs worden vaak verholpen door een app-reset of soft reset op de telefoon, maar complexe bugs kunnen al een systeem-reset vereisen als remedie.

 

Zolang alles goed is met de iPhone X hardware, zal het probleem waarschijnlijk aan uw kant worden opgelost met behulp van een van de toepasselijke workarounds. Blijf lezen om te weten wat te doen bij het oplossen van problemen met uw iPhone X-software.

iPhone X touchscreen werkt niet? Heb je bovenstaande geprobeerd en werkt het touchscreen van de iPhone X nog steeds niet? Onze servicedesk staat ook klaar voor al je vragen.

 

Benieuwd geworden naar meer? Lees meer achtgrondinformatie over het scherm van de iPhone X.

Refurbished iPhone X

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. Als je hem vandaag bestelt, heb je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis nieuwe laadaccessoires.

scherm iphone x hulp
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?