Achteraf betalen met Klarna: flexibel, transparant, budgetvriendelijk!

19 Mei 2023 - 2 min. read time
Achteraf betalen met Klarna: flexibel, transparant, budgetvriendelijk!

Maak kennis met de handige mogelijkheid van achteraf betalen met Klarna bij Forza Refurbished!

Bij Forza Refurbished is er goed nieuws: we bieden nu ook achteraf betalen met Klarna aan. Deze betaalmethode is enorm populair geworden, omdat je niet direct een groot bedrag hoeft te betalen en vanwege de flexibele betalingsopties die het biedt. In dit artikel delen we graag meer informatie over de voordelen van achteraf betalen met Klarna.


Betaalgemak met Klarna: De ideale oplossing voor jou

Ben je plotseling in de situatie beland dat je dringend een nieuwe telefoon, tablet of horloge nodig hebt omdat je huidige apparaat het onverwachts heeft begeven? Maar misschien kun je op dit moment het volledige bedrag niet missen, terwijl je het in de toekomst wel kunt veroorloven? Of kun je simpelweg niet wachten om gebruik te maken van je refurbished iPhone, iPad of Watch? Gelukkig biedt Klarna enkele aantrekkelijke oplossingen waar je van kunt profiteren. Je hebt de keuze uit de volgende twee opties:

 • Achteraf betalen na 30 dagen. 
 • Betalen in 3 termijnen: het totale bedrag wordt opgedeeld en verspreid over een periode van 60 dagen.

Uiteraard kun je het resterende bedrag ook sneller aflossen, als dat beter uitkomt voor jou.

Waarom je Klarna wilt gebruiken

Klarna biedt de perfecte oplossing zonder de gebruikelijke voorwaarden en eisen die lenen minder aantrekkelijk maken. Sterker nog, Klarna staat juist klaar om kopers te helpen met verschillende voordelen, zoals kopersbescherming en rentevrij aflossen. Hieronder hebben we alle voordelen van betalen met Klarna voor jou op een rijtje gezet:

 • Rente-vrij aflossen: zo krijg je nooit onverwachte kosten op je dak en weet je op voorhand waar je aan toe bent.
 • Betaalschema: het aankoopbedrag wordt opgesplitst in 3 rentevrijen delen. In het betaalschema kun je precies zien welke bedrag wanneer wordt afgeschreven.
 • Kopersbescherming: Klarna pauzeert je betalingsplan tot dat het probleem is opgelost wanneer er iets misgaat in het aankoopproces. Je hoeft dus nooit te betalen voor iets dat je niet ontvangen hebt of wanneer je besluit om een toestel of accessoire terug te sturen.
 • Geen BKR-registratie: wanneer je het bedrag binnen de afgesproken termijn(en) betaald, heb je niet te maken met een eventuele BKR-registratie.
 • Kiezen voor een betaalplan van Klarna heeft geen invloed op je kredietscore: Klarna garandeert dat eventuele kredietchecks niet zichtbaar zijn voor banken of kredietverstrekkers en deze checks op geen enkele wijze invloed hebben op jouw kredietscore. 

Het gemak van betalen met Klarna: flexibel en transparant betalingsproces.

Betalen in 3 termijnen: Overzicht van de betalingsregeling

 • Koop een iPhone van 300 euro en betaal in 3 termijnen, met een totaalbedrag van 309 euro.
 • Bij het afrekenen betaal je 100 euro + 9 euro (transactiekosten) = 309 euro, gevolgd door nog eens 100 euro na 30 dagen en de resterende 100 euro na 60 dagen.
 • Er worden geen rentekosten in rekening gebracht.
 • Houd er dus we; rekening mee dat er 3% transactiekosten (9 euro in dit rekenvoorbeeld) worden toegevoegd aan het totaalbedrag in je winkelmandje.
 • Zo weet je van tevoren precies wat je gaat betalen en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

betaal in 3 delen Klarna

Profiteer van de Klarna-app:

Klarna heeft een eigen app die op zichzelf ook weer een aantal voordelen met zich meebrengt.

 • Exclusieve kortingen: Ontdek binnen de app van Klarna speciale kortingen die alleen beschikbaar zijn voor gebruikers.
 • Spaarpunten: Verdien punten terwijl je winkelt en profiteer van extra voordelen en beloningen.
 • Overzichtelijke aankopen en betalingen: Bekijk gemakkelijk al je aankopen en (lopende) betaaltermijnen in één overzicht.
 • Realtime leveringsupdates: Blijf altijd op de hoogte van de status van je retourzendingen en leveringen dankzij realtime updates.
 • Zo vind je binnen de app exclusieve kortingen, kun je punten sparen en heb je een duidelijk inzicht in je aankopen en (lopende) betaaltermijnen. Daarnaast ontvang je realtime leveringsupdates. Zo heb je altijd inzage in waar je retourzendingen of leveringen zich bevinden. 

Een refurbished toestel kopen bij Forza

Bestel jij jouw refurbished toestel, zoals de refurbished iPhone 12, bij Forza en kies je voor achteraf betalen met Klarna? Dan geniet je, naast alle voordelen en garanties die Klarna met zich meebrengt, ook van de garantie van Forza. Dit houdt in dat jij altijd een refurbished toestel ontvangt wat 100% technisch in orde doordat alle toestellen op meer dan 50 punten worden gecontroleerd door onze ervaren technici en slimme software. Is er toch wat mis met je aankoop? Geen probleem. Je ontvangt bij Forza namelijk altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Mocht je toch willen kiezen voor een andere betaalmogelijkheid dan Klarna, dan biedt Forza meerdere opties aan die je terug kunt vinden op onze 'Betaalmogelijkheden bij Forza' pagina. 

klarna betalen
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?