How smart can it be!

07 Januari 2020 - 5 min read time
How smart can it be!

How smart can it be!


Bedankt Erben Wennemars

Na drie jaar van trouwe dienst nemen we afscheid van Erben Wennemars. Het zal je niet ontgaan zijn. De langebaanschaatser was jarenlang het gezicht van Forza. Hij was in al onze communicatie uitingen te zien. Van onze website, nieuwsbrief tot op onze Facebook-, Instagram- en LinkedInaccounts. In onze video’s op Youtube heeft hij uitgelegd wat refurbished is en onder andere hoe Forza te werk gaat. We bedanken Erben voor zijn inzet en betrokkenheid.


Erben

Een nieuwe ambassadeur is opgestaan

We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe ambassadeur. Maar hoe ga je iemand vinden die dicht bij het bedrijf staat en ook nog eens goed kan uitleggen hoe we te werk gaan? Soms kijk je verder dan nodig en hierdoor mogelijk over het beste antwoord heen. In dit geval lag het antwoord dan ook veel dichterbij Forza. Onze nieuwe ambassadeur is namelijk al jarenlang het gezicht van Forza in de rol van accountmanager. We stellen graag aan je voor, Forza Femke! Met haar krachtige persoonlijkheid adviseert ze bedrijven en helpt ze hen te besparen. Haar missie is om iedereen te voorzien van kwalitatieve, scherp geprijsde én duurzame hardware. Femke is daarom dé perfecte ambassadeur van Forza én refurbished Apple. Vanaf 2020 zul je haar dus ook zien schitteren in al onze communicatie uitingen.


Forza Femke

2019, een jaar van groei

Als we terugblikken op 2019, is er voornamelijk één woord die alles goed samenvat; groei. De markt van refurbishing is gegroeid, maar ook Forza. Zo is sinds maart 2019 het Keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Wij zijn ontzettend trots dat we dit vanaf het eerste moment mogen dragen. Door het keurmerk wordt het kaf van het koren gescheiden. Het keurmerk biedt zekerheid aan iedereen die graag een betrouwbaar refurbished apparaat wil aanschaffen bij een erkende winkel/ webshop in refurbished. Sinds december zijn niet alleen onze iPhones, maar ook iPads en MacBooks voorzien van het Keurmerk Refurbished. Erg mooie stappen voor de refurbished markt en Forza!

HOW SMART CAN IT BE!

In november hebben we een onderzoek gehouden onder onze klanten. Uit de 685 reacties bleek dat iedereen ontzettend tevreden is over zijn of haar aankoop en de service van Forza. Deze positieve ervaringen delen ze maar al te graag met vrienden en familie en daar zijn wij natuurlijk ook ontzettend trots op.

In 2020 zetten we koers door om kwalitatieve hardware weer betaalbaar én duurzaam te maken.

Hiervoor werken we er continu aan om nog beter te worden. Zo hebben we vanaf 2020 ook een nieuwe look & feel, een aangepast logo en onze nieuwe slogan: how smart can it be! Want als je kiest voor iPhones, iPads en MacBooks van Forza ben je goedkoper uit dan met een nieuw toestel. Ontvang je ook nog eens drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023), zonder dat je hier een duur maandelijks verzekeringscontract voor hoeft af te sluiten. Krijg je jouw device gratis thuisgestuurd met gratis laadaccessoires. Heb je keuze uit het grootste assortiment aan refurbished Apple-producten. En draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld! Moeten we het nieuwe slogan ‘How smart can it be!’ nog verder uitleggen? Precies.

BEDANKT VOOR JE VERTROUWEN!


How smart can it be!
forza
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?