Waarom een Forza refurbished iPhone een betrouwbare en duurzame keuze is

21 Oktober 2020 - 5 min read time
Waarom een Forza refurbished iPhone een betrouwbare en duurzame keuze is

Klasse en kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Ben je op zoek naar een stijlvolle én betrouwbare iPhone zonder je blauw te betalen? Dan is een refurbished iPhone echt iets voor jou! Een tweedehands iPhone heeft namelijk veel voordelen. Hét grote pluspunt is natuurlijk de prijs. Je bespaart al gauw tot wel 60% en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor een refurbished iPhone.

Productcondities op maat

Een extra voordeel van een refurbished iPhone van Forza Refurbished is dat je kunt kiezen welke productconditie je wilt. Forza Refurbished biedt haar tweedehands iPhones aan in verschillende productcondities met ieder hun eigen prijs. Die zijn te herkennen aan de gradaties die ze meekrijgen. Forza Refurbished hanteert achtereenvolgens de gradaties: Zo goed als nieuw, Licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Een licht gebruikte iPhone heeft meer zichtbare gebruikssporen dan een device met de gradatie Zo goed als nieuw, maar is ook weer behoorlijk goedkoper.

Wat maakt een tweedehands iPhone van Forza Refurbished uniek?

Al onze tweedehands iPhones ondergaan een strenge refurbished controle om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Refurbishen is het opkuisen en repareren van een toestel. Uniek aan Forza Refurbished is dat al onze apparaten worden getest door ervaren technici en gespecialiseerde software. Deze speciale software controleert ze heel nauwkeurig op meer dan 50 verschillende punten, de data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig worden de toestellen gerepareerd. En dat tegen scherpe prijzen! De combinatie van een technieker en software zorgt een exellente refurbished kwaliteit.

Drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op een tweedehands iPhone van Forza Refurbished

Door de doorgedreven en unieke kwaliteitscontrole kunnen we de betrouwbaarheid van een tweedehands iPhone voor 100 procent garanderen. Vandaar dat je op al onze toestellen een standaard garantie van maar liefst 36 maanden (sinds 1 juni 2023) krijgt! Met drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je refurbished iPhone loop je dus weinig risico. Vanzelfsprekend zijn al onze tweedehands iPhones simlockvrij, zodat  je ze kunt gebruiken op de netwerken van alle providers.

Topservice tegen een betaalbare prijs

Bestel je je tweedehands iPhone bij ons voor 23.59 uur, dan heb je je toestel morgen al in huis! Bovendien communiceren wij steeds met duidelijke video’s op onze website, waardoor teleurstellingen zo goed als uitgesloten zijn. We zijn er dan ook bijzonder fier op dat onze tienduizenden tevreden klanten ons waarderen met een 9,1 (op een schaal van 1 tot 10). Ben jij niet content, dan zijn wij dat ook niet! In dat geval zullen we samen met jou de gepaste oplossing uitwerken.

 

refurbished iphone refurbished ipad
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?