2 jaar garantie Forza Refurbished

Bij Forza Refurbished kun je refurbished iPhones, iPads of MacBooks kopen. Tegenwoordig zijn refurbished devices erg in trek en dat is niet zonder reden. Deze devices zijn namelijk prijs-technisch gezien erg aantrekkelijk en daar komt bij dat het ook nog eens duurzaam is. Des te meer redenen om te gaan voor een refurbished device in plaats van een nieuwe.

Maar dat refurbished in trek is, heeft ook zijn nadelen. Zo zijn er steeds meer aanbieders die claimen de beste refurbished devices te hebben voor de scherpste prijzen. Helaas zitten hier ook aanbieders tussen die Chinese rommel verkopen, iets wat de naam refurbished niet ten goede komt. Hoe kun je nou voorkomen dat je bij een verkeerde refurbished partij iets koopt?

Herken een goede refurbished aanbieder

Maar hoe kun je een goede aanbieder van refurbished iPhones, iPads en MacBooks herkennen? Iedereen claimt de beste en goedkoopste te zijn, hoe weet je nou wat waar is? Het is belangrijk om op een aantal punten te letten voordat je een refurbished device gaat kopen. Ten eerste is de uitstraling van de webshop belangrijk. Hoe ziet de website eruit en hoe komt deze over? Een betrouwbare webshop kun je onder andere herkennen aan het thuiswinkel waarborg logo die op de website aanwezig moet zijn. Ook is een beveiligde verbinding belangrijk (herkenbaar aan het slotje in de adresbalk), deze kan ook pas tevoorschijn komen wanneer je gaat afrekenen.

Verder is het ook essentieel wat eerdere klanten van een webshop zeggen over een aanbieder. Hoe zijn de reviews over een bepaalde webshop en diens refurbished hardware? Pak overigens nooit de mening van één persoon, maar bekijk het algemeen. Zoals het bekende gezegde luidt: één zwaluw maakt nog geen zomer.

Het volgende belangrijke punt is de toegankelijkheid van een refurbished aanbieder. Is er een fysiek (bezoek)adres en hoe zijn de mogelijkheden om contact op te nemen? Er is bijvoorbeeld ook een groot verschil tussen een servicedesk met een algemeen telefoonnummer of een mobiel nummer. Daar is de professionaliteit van een aanbieder ook wel uit af te lezen.

Ook de aanwezigheid online zegt veel over een aanbieder van refurbished devices. Hoe actief is deze in Google (betaalde advertenties bijvoorbeeld), andere websites en social media? Dit zegt veel over een aanbieder, vooral als andere websites ook zijn producten aanbieden. Dat wil zeggen dat zij vertrouwen hebben in deze partij.

Garantie bij Forza Refurbished

Maar last but not least, de garantie. Het is erg belangrijk dat een aanbieder garantie geeft bij zijn refurbished devices. Forza Refurbished bijvoorbeeld, geeft maar liefst 2(!) jaar garantie op zijn refurbished iPhones, MacBooks en iPads. Dit heeft er alles mee te maken dat wij vertrouwen hebben in onze kwaliteit refurbished devices. Bij ons worden alle refurbished producten volledig nagekeken op meer dan 20 punten, kapotte onderdelen worden vervangen en de devices worden schoongemaakt. Ook ondergaan ze een volledig gecertificeerde data-wiping en zijn ze klaar voor een nieuw leven. En dat voor onze scherpe prijzen! Met twee jaar garantie op je refurbished iPhone, iPad of MacBook loop je weinig risico. Kies daarom voor Forza Refurbished, refurbished met het keurmerk van de leeuw!

Let er overigens op dat je standaard 12 maanden garantie ontvangt bij alle aanbieders. Dit is volgens de wet en zegt dus weinig tot niets over een aanbieder.