Camera iPhone 11 Pro refurbished

29 Maart 2021 - read time
Camera iPhone 11 Pro refurbished

De beste camera’s

De refurbished iPhone 11 Pro heeft één van de beste camerasystemen die Apple ooit in een iPhone heeft verwerkt. Doordat het toestel veel lenzen heeft, wordt er meer licht opgevangen. Hierdoor leent de iPhone 11 Pro refurbished zich ook uitstekend voor fotografie bij weinig licht. Dankzij de nachtmodus wordt de ware fotograaf in je zeker en vast geactiveerd. Dankzij de combinatie van een kraakhelder OLED-beeldscherm, fenomenale lenzen, de A13 chip en de beste cameraondersteuning overtreft Apple met de iPhone 11 Pro refurbished weer de interfaces van Samsung, Huawei en Google.

4 cameralenzen

In totaal telt de iPhone 11 Pro refurbished vier cameralenzen. De meest opvallende lenzen vind je aan de achterzijde van de iPhone 11 Pro refurbished. Hiermee trek je niet alleen de schoonste foto’s maar maak je ook de beste videobeelden met deze smartphone. Daarnaast zijn er veel snufjes te vinden in de kleinere 12 megapixel camera aan de voorzijde. Hiermee neem je nu ook op in 4K en maak je dus slo-mo video’s met de iPhone 11 Pro refurbished. De 'Slofies' van Apple werken vooral goed met lang haar. Probeer het eens in de rondte te slingeren terwijl de slo-mo video opneemt.

“iPhone 11 Pro heeft het eerste triple camerasysteem in een iPhone en is verreweg de beste camera die we ooit hebben gemaakt. Onze klanten krijgen een verscheidenheid aan creatieve regelaars en geavanceerde features voor foto- en videobewerking. Het Super Retina XDR-display is het meest heldere en geavanceerde scherm ooit in een iPhone en de A13 Bionic-chip verlegt de grenzen voor smartphone-prestaties en efficiënt energieverbruik.”, aldus Apple bij de presentatie van de iPhone 11 Pro, september 2019.

iphone refurbished

Dit kun je dankzij de derde groothoeklens

Door de jaren heen is de trend dat we steeds meer lenzen op de achterzijde van iPhones (en smartphones in het algemeen) terugzien. Doordat er meerdere lenzen zijn, heb je ook extra opties ter beschikking. Eén van de voorbeelden hebben we in de eerste alinea genoemd. Naast het feit dat de sensoren licht opvangen, spelen de lenzen hierin dus ook een belangrijke rol. Dit is wat je allemaal meer kunt met de iPhone 11 Pro, dankzij de extra lenzen:

  • Van veraf naar dichtbij of andersom, met de iPhone 11 Pro leg je alles in een handomdraai vast. Hiervoor hoef je geen nieuwe lens op te schroeven. De instellingen in de camera-app maken het mogelijk dat je snel kunt switchen tussen portret en landschapsmodus. Zo switch je naar de telelens voor objecten dichtbij en gebruik je de ultragroothoeklens voor adembenemende berglandschappen in de verte.
  • Door de Ultragroothoeklens beschik je over een beeldhoek van 120°, waardoor je vier keer meer vastlegt. Hierdoor heb je nooit meer last van een groepsfoto waar iemand buiten het beeld valt. Nooit meer zal een toeristentrekker te groot zijn om vast te leggen.
  • Het grootste voordeel van de telelens is dat je 2x optisch kunt inzoomen. Doordat het optisch is, haal je het beeld dichterbij zonder in te leveren op kwaliteit. En dat is natuurlijk weer een groot pluspunt ten opzichte van digitaal zoomen. Het hoeft dus niet altijd veel te zeggen dat en camera tot 188 keer kan inzoomen. Zodra de afbeelding doet denken aan een potje Tetris, heb je nog niet veel aan de zoom. Evenals je daarbij functies als optische beeldstimulatie ten zeerste nodig hebt. Met de iPhone 11 Pro refurbished voeg je dus kwalitatieve zoom opties toe aan jouw camera-arsenaal.
  • Dankzij de lenzencombi, maak je met de iPhone 11 Pro refurbished de beste portretfoto’s. Dankzij de extra groothoeklens heeft de iPhone 11 Pro nog meer informatie, waardoor de nauwkeurigheid van de portretmodus nog beter is. Wordt jij de nieuwe privé fotograaf van je familie en vrienden?
  • We hebben het hierboven al eens aangehaald: om goede foto’s te maken heb je één belangrijk ding nodig, licht! Maar wat als er weinig licht is? Dan is het wel zo fijn dat de iPhone 11 Pro beschikt over drie lenzen. Met andere woorden, je hebt drie lenzen die licht opvangen en zo je foto’s verbeteren. Bovendien heeft Apple een speciale Nachtmodus toegevoegd. Geen zorgen, deze wordt automatisch voor je geactiveerd zodra nodig. Slimme technieken zoals Smart HDR en Machine learning voegen de scherpste delen samen en stellen het contrast bij, zodat alles in balans blijft en een natuurlijke uitstraling heeft.

iphone 11 pro camera

Conclusie camera iPhone 11 Pro

Kortom, de iPhone 11 Pro heeft veruit het meest ultieme camerasysteem die je maar kunt wensen. Daarnaast is de gehele iPhone 11 Pro natuurlijk een genot om in je bezit te hebben. Met een kraakhelder OLED-beeldscherm en superveel rekenkracht, komen je foto’s en video’s nog meer tot hun recht. Ieder detail of iedere kleur zal namelijk razendsnel en haarscherp op dit schone OLED-beeldscherm zichtbaar worden.

iPhone 11 Pro refurbished wel betaalbaar

Wil jij in iedere situatie van dichtbij of veraf de allerbeste foto’s kunnen trekken en video’s kunnen opnemen? Dan is de iPhone 11 Pro met het driedubbele camerasysteem de refurbished iPhone bij uitstek. Bij ons bespaar je ten opzichte van de nieuwprijs, geniet van 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en ontvang je de iPhone 11 Pro refurbished, inclusief nieuwe laadaccessoires, al de volgende werkdag in huis.

iphone 11 pro camera
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?