iPhone 11 Pro kleuren

Al geruime tijd is er een rode draad in de kleuren van de meest uitgebreide iPhones van Apple: Silver, Gold en Space Grey. Het komt niet vaak voor dat Apple een nieuwe kleur toevoegt aan deze hogere segment iPhones. Wel zijn instapmodellen in afwijkende kleuren geproduceerd. Zo is het instapmodel naast de 11 Pro, de iPhone 11, verkrijgbaar in maar liefst 6 (!) unieke kleuren. Echter, in dit artikel hebben we het over de kleuren van de iPhone 11 Pro. Want met de iPhone 11 heeft Apple verandering gebracht in de 3 kleuren. Apple heeft met de iPhone 11 Pro het kleurenspectrum uitgebreid met de kleur: Midnight Green.

iphone 11 pro kleuren

iPhone 11 Pro Space Grey

Als je iemand bent die opzichtige mode schuwt, een iPhone 11 Pro in het klassieke Space Grey past perfect bij je maat- én je trainingspak.

iphone 11 pro space grey

Eén van de bekendere kleuren, die vaak in een zin wordt genoemd met zwart is Space Grey. In Space Grey komt de iPhone 11 Pro erg goed tot zijn recht. Veel modellen gingen hem ook al voor in dit donkere maatpak. Het is ingetogen, maar toch indrukwekkend. En daarbij al geruime tijd een zeer populaire keuze voor iPhone-bezitters. Het is klassiek en elegant. Misschien is het wel de kleine zwarte jurk van de iPhones. Volgens anderen is Space Grey liever de "iPhone voor zakenmensen”. Hij past overal bij, zonder af te leiden van je persoonlijke stijl. Als je iemand bent die opzichtige mode schuwt, een iPhone 11 Pro in het klassieke Space Gray past perfect bij je maat- én je trainingspak.

iPhone 11 Pro Gold

Net genoeg flits om mensen te laten kijken, maar niet zo veel dat je vrienden gaan twijfelen aan je keuzes. Is de iPhone 11 Pro dat chique tintje wat je graag wilt?

iphone 11 pro gold

Van de 4 kleuren waarin de iPhone 11 Pro komt, is goud zeker de meest flitsende kleur. Door de prachtige gele glinstering fonkelt de iPhone 11 Pro je al van verre tegemoet. Koninginnen, prinsessen, opgelet. De iPhone 11 is dat chique tintje dat je nodig hebt. Het is veel, maar niet per se schreeuwerig. Het is eerder meer zoals een schone dunne gouden ketting of een paar diamanten oorbellen. Net genoeg flits om mensen te laten kijken, maar niet zo veel dat je vrienden gaan twijfelen aan je keuzes.

iPhone 11 Pro Silver

Als je van mooi houdt, maar niet wilt opscheppen, is de iPhone 11 Pro de kleur voor jou. Het houdt het midden tussen klassiek en opvallend.

iphone 11 pro silver

Zilver is, net zoals Space Gray, een klassieke kleur. Bij de iPhone 11 Pro krijgt de witte achterkant een matte afwerking. Dit is even oogstrelend als wit satijn. Als je ooit dacht dat wit saai was, zal de iPhone 11 Pro Silver je versteld doen staan. Het is een Apple ontwerp door en door. Het heeft iets meer de "wow-factor" dan Space Grey. Dus als je van mooi houdt, maar niet wilt opscheppen, is Silver de kleur voor jou. Het houdt het midden tussen klassiek en opvallend.

iPhone 11 midnight green

iPhone 11 Pro Midnight Green

Wil je eens wat anders, maar toch niet te gewaagd of door niet in te leveren op de premium uitstraling? Midnight Green is de perfecte combinatie tussen donkergrijs en een vleugje groen.

Deze kleur groen is veel donkerder dan bijvoorbeeld de mintgroene iPhone 11. En eerlijk gezegd heeft Apple hiermee een kleur gekozen die zowel tijdens je volgende survivaltocht, maar ook op kantoor geweldig zal staan. Natuurlijk komt dit uiteindelijk aan op smaak. Maar als je blij wordt van nieuwe kleuren is deze groene iPhone 11 Pro refurbished het overwegen waard. Hoe we Midnight Green het beste kunnen omschrijven? Het is een ingetogen tint groen, bijna meer donkergrijs met een vleugje groen. Als je een beetje kleur in je leven wilt, maar niet het iPhone 11-pad van pastelkleuren wilt bewandelen, is het ’11 Pro’-groen een lust voor het oog. Dit is zeker een kleur waarmee je wilt pronken.

Glazen design

Apple heeft met de 11 Pro gekozen voor een oersterke glazen behuizing. Samen met de matte achterkant zorgt dit voor een zeer luxe uitstraling van de iPhone 11 Pro refurbished. Iedere Apple kleur komt in dit design extra schoon tot uiting. Echter, ziet dat er niet alleen schoon uit, maar zorgt dit er ook voor dat je de iPhone draadloos kunt opladen. Naast draadloos opladen behoort snel laden ook tot de mogelijkheden van de refurbished iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro refurbished van Forza

  • Bespaar je op de nieuwprijs en geniet je van prijsvoordeel,
  • Geniet je van 2 jaar garantie,
  • Ontvang je nieuwe laad accessoires bij de iPhone 11 Pro refurbished,
  • Ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop, dankzij het Keurmerk Refurbished,
  • Draag je met jouw duurzame keuze bij aan een circulaire wereld.