iPhone 11 Pro review

De iPhone 11 Pro is de krachtigste 2019-telefoon van Apple. Daarbij staat de iPhone 11 Pro bekend om het handzame formaat, een kraakhelder OLED-beeldscherm en een lange batterijduur. Ben je op zoek naar iets met luxe en klasse? De iPhone 11 Pro oogt niet alleen premium, maar voelt ook zo aan. Daarnaast is deze smartphone zo veelzijdig dat het je in alle gemakken zal voorzien. Iets waar je niet omheen kunt? Het fenomenale camerasysteem. De iPhone 11 Pro refurbished is uitgerust met niet één, niet twee, maar drie van de beste cameralenzen. Aan de achterzijde... Wil jij geen moment voorbij laten gaan zonder het op de meest gepaste manier vast te leggen? Zelfs de camera aan de voorkant is de max. Kortom, de iPhone 11 Pro refurbished heeft een geweldig camerasysteem voor iedere situatie, het beste OLED-beeldscherm voor een optimale weergave en een batterij die je de hele dag ondersteunt.

De iPhone 11 Pro is (tegelijk met de iPhone 11) uitgebracht in 2019 als het PROfessionelere premium model. Het is daarmee de directe opvolger van de veelzijdige iPhone XS.

 • Driedubbel camerasysteem: 2 groothoeklenzen + 1 telelens voor ieder moment
 • Super Retina XDR 5.8” OLED-beeldscherm voor kraakheldere weergave
 • Snelle en efficiënte A13 Bionic processor voor soepel gebruik
 • Lange batterijduur voor de hele dag plezier
 • Eenvoudig ontgrendelen met Face ID
iphone 11 pro

POWER

Apple ontwikkelt zelf de hersenen, of terwijl de processor. De A13 chip - zoals te vinden in de iPhone 11 Pro refurbished - maakt al het denkbare voor je mogelijk. Zo zorgt deze chip voor de nodige rekenkracht, maar ook grafische- en machine learning prestaties. De krachtige A13 chip zorgt mede voor een efficiënt verdeling van de energie. Daardoor gaat de batterij van de 11 Pro refurbished extra lang mee. Hoeveel langer? Volgens Apple gaat de batterij van de iPhone 11 Pro refurbished tot vier uur langer mee dan die van de refurbished iPhone XS. Met de iPhone 11 Pro refurbished kun je elke (zware) taak (of game) eenvoudig aan, zonder dat je accu je in de steek laat.

OLED: 5.8 inch

Om de iPhone 11 Pro refurbished te maken, heeft Apple gekozen voor de allerbeste materialen. Dit komt de optimale kijk- en gebruikservaring van de iPhone 11 Pro maximaal ten goede. Zo is de iPhone 11 Pro uitgerust met een 5.8 inch OLED-beeldscherm. Hierdoor beschik je over de schoonste kleuren en contrasten.

Kortom, dit is hoogstaande techniek gecombineerd met oogstrelende designs en de meest handige functies. Het ‘Super Retina XDR-display’ is daadwerkelijk SUPER!

Ontgrendel via Face ID

Je bestanden zijn veilig dankzij de Face ID-techniek op de iPhone 11 Pro. Met de gezichtsherkenningsscan ontgrendel je de 11 Pro eenvoudig en snel door er simpelweg naar te kijken.

iphone refurbished

Driedubbel camerasysteem

Het is een pluspunt waar je haast niet omheen kunt. De iPhone 11 Pro heeft namelijk één van de beste camerasystemen in een iPhone ooit. Apple’s iPhone 11 Pro maakt als geen ander foto's en dankzij de nachtmodus wordt de ware fotograaf in je zeker en vast geactiveerd. Dankzij de combinatie van 3 fenomenale lenzen aan de achterzijde, een goede camera aan de voorzijde, de A13 chip en de allerbeste cameraondersteuning, overtreft Apple met de iPhone 11 Pro refurbished wéér de interfaces van Samsung, Huawei en Google. Ben je op zoek naar de refurbished iPhone met het beste camerasysteem? De camera van de iPhone 11 Pro refurbished is helemaal de max.

 • Van veraf naar dichtbij of andersom, met de iPhone 11 Pro leg je dus alles in een handomdraai vast. De instellingen in de camera-app maken het mogelijk dat je snel kunt switchen tussen portret en landschapsmodus. Zo switch je naar de telelens voor objecten dichtbij en gebruik je de ultragroothoeklens voor adembenemende berglandschappen.  
 • Door de Ultragroothoeklens op de iPhone 11 Pro beschik je over een beeldhoek van 120°. Hierdoor kun je vier keer meer vastleggen.
 • Het grootste voordeel van de telelens is dat je 2x optisch kunt inzoomen. Doordat het optisch is, haal je het beeld dichterbij zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Dankzij deze rijke lenzencombi, maak je met de iPhone 11 Pro ook de beste portretfoto’s. Dankzij de extra groothoeklens heeft de iPhone 11 Pro nog meer informatie, waardoor de nauwkeurigheid van de portretmodus nog beter is.
 • Je hebt drie lenzen die licht opvangen en zo je foto’s verbeteren. Bovendien heeft Apple een speciale Nachtmodus toegevoegd. Deze wordt automatisch voor je geactiveerd zodra nodig. Slimme technieken zoals Smart HDR en Machine learning voegen de scherpste beelden samen en stellen het contrast bij. Hierdoor blijft alles perfect in balans.

Kleuren iPhone 11 Pro

Al geruime tijd hebben we keuze uit de 3 bekende Apple-kleuren: Silver, Gold en Space Grey. Het komt niet vaak voor dat Apple een nieuwe kleur toevoegt aan het hogere segment iPhones. Met de iPhone 11 heeft Apple daar verandering in gebracht. Het kleurenspectrum is dan ook uitgebreid met de kleur: Midnight Green.

iPhone 11 midnight green

iPhone 11 Pro prijs

Voor zoveel straffe innovaties kun je normaal gesproken flink in de buidel tasten. Zo heeft Apple de iPhone 11 Pro voor méér dan duizend euro op de markt gebracht! Voor de versie met 256GB opslagruimte mag je zelfs €1559 neerleggen. Dit zijn bedragen die 1) niet door iedereen zijn op te brengen 2) niet iedereen voor een smartphone wilt betalen. Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid om dit knappe staaltje techniek te bemachtigen, de iPhone 11 Pro refurbished kopen.

iPhone 11 Pro refurbished van Forza

 1. Bespaar op de nieuwprijs van de iPhone 11 Pro
 2. Geniet van 2 jaar garantie
 3. Ontvang nieuwe laad accessoires bij de iPhone 11 Pro refurbished
 4. Je bent verzekerd van een betrouwbare aankoop; Keurmerk Refurbished
 5. Draag je met jouw duurzame keuze bij aan een circulaire wereld.

Vandaag bestellen = morgen al bellen

Naast een scherpe prijs, ontvang je bij ons twee jaar garantie. Dus mocht er onverhoopt iets misgaan? Dan staat onze service & repair afdeling voor je klaar om een razendsnelle reparatie uit te voeren. Als je de iPhone 11 Pro refurbished vandaag voor 22.30 uur bestelt, ontvang je hem de volgende werkdag al in huis. Inclusief gratis nieuwe laadaccessoires!