iPhone 8 release date

Het handzame design met de vertrouwde thuisknop en specs zoals draadloos opladen en een krachtige A11 bionic chip. De iPhone 8 is sinds 2017 niet meer weg te denken uit de smartphone-wereld.


iPhone 8 uitgekomen

iPhone 8 release date: Apple bracht de iPhone 8 oorspronkelijk uit in september 2017. De techgigant bleef de iPhone 8 aanbieden tot medio april 2020. Sommige mensen gaan er automatisch vanuit dat de iPhone 8 verouderd is, omdat het toestel bijna drie jaar geleden werd uitgebracht.


Het is gemakkelijk om te zien dat het iPhone-landschap is veranderd sinds Apple oorspronkelijk de iPhone 8 uitbracht. De randen zijn kleiner geworden, het scherm is groter geworden en Apple is overgestapt van Touch ID naar Face ID.

iPhone 8 kleuren

Op de iPhone 8 release date is het toestel uitgebracht in 4 kleuren: Space Grey, Silver, Gold en Red.

Is de iPhone 8 het kopen waard in 2021?

Los van de iPhone 8 release date, kunnen we je dus geruststellen: de iPhone 8 is ook vandaag de dag nog een fantastisch toestel. Naast functies zoals draadloos opladen of de fysieke thuisknop, is dit toestel nu refurbished veel voordeliger verkrijgbaar. De prijs is dan ook een extra reden om de iPhone 8 in 2021 te kopen. De iPhone 8 heeft een kleiner 4.7 inch in vergelijking met veel andere recente iPhones. Hierdoor is de iPhone 8 geliefd bij mensen die graag een handzame en compacte iPhone willen.  

Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

  • Bespaar tot wel 70% ten opzichte van de nieuwprijs;
  • Twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhone 8;
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
  • Op méér dan 50 punten gecontroleerd door software én techniekers;
  • Geen enkel risico. Retourneer tot 14 dagen gratis na aankoop.

Forza beschikt over het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads van de BENELUX.

Refurbished iPhone 8

De iPhone 8 release date ligt dan wel iets verder in het verleden dan de iPhone SE 2020, het is nog steeds een zeer relevant toestel. De refurbished iPhone 8 is één van de meest populaire refurbished iPhones uit ons assortiment. Dit komt vooral doordat de iPhone 8 heel veel interessante specificaties en daarmee een hoge Apple-kwaliteit borgt en dat alles dus voor een zeer vriendelijke prijs. Daarbij is het 4.7 inch beeldscherm eenvoudig met een hand te bedienen en verkiezen velen de fysieke thuisknop onder het scherm boven het volledige touchscreen.