iPhone SE 2020 kleuren

18 Augustus 2022 - read time
iPhone SE 2020 kleuren

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie populaire kleuren. Het moge duidelijk zijn dat Apple heeft gekozen voor de kleuren die het meest gangbaar zijn. Ondanks er drie kleuren zijn, zit er waarschijnlijk wel de kleur tussen die je zou willen.


iPhone SE 2020 kleuren

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie kleuren - wit, zwart en Product RED, en hieronder helpen we je hopelijk beslissen welke je moet kopen.

 

 

iPhone SE 2020 zwart

Zwart is een meer conservatieve, verfijnde maar toch ook mysterieuze kleur. Het ziet er luxueus uit met zijn glanzende afwerking en matte omlijsting. Deze optie zal er ook altijd goed uitzien met de meeste hoesjes. Deze uitvoering is toch als dat ene zwarte jasje of jurkje wat eigenlijk altijd en overal bij past. Daardoor is dit de meest geliefde keuze voor de meeste iPhone-fanaten.

 

iPhone SE 2020 wit

Nog zo’n kleur waarmee je eigenlijk nooit de mist in kunt gaan is wit. Het ziet er gepolijst, fris en aantrekkelijk uit. De verfrissende werking maakt ook modern en minimalistisch. Daarbij zie je er minder vingerafdrukken op dan de zwarte variant. Ondanks de behuizing wit is, zijn de randen rondom het scherm zwart. Je krijgt hierdoor een extra tof contrasterend geheel. De iPhone SE 2020 refurbished wit ziet er ook erg mooi uit met een transparante hoes.

 

iPhone SE 2020 rood

Wil jij liever iets gewaagder? Dat kan! De iPhone SE 2020 refurbished komt ook in de speciale Red-editie van Apple. De rode kleur zorgt ervoor dat de iPhone SE 2020 refurbished meer opvalt, en heeft een gedurfde uitstraling. De rode afwerking is glanzend aan de achterkant, omgeven door een rode matte omlijsting. Je kunt ervoor kiezen om je te verzekeren dat jij je iPhone niet meer uit het oog verliest, of gewoon fashion statement. De lightning-poort is zilverkleurig, passend bij het Apple-logo op de achterkant. Dit geeft een extra cool gevoel. Vlekken en vingerafdrukken zijn minder zichtbaar op de rode afwerking, in vergelijking met de zwarte, maar wel meer merkbaar dan op de witte iPhone SE 2020 refurbished.

 

Kleuren iPhone SE 2020

Dus, als je liever op save speelt kun je beter kiezen voor zwart. Als je liever indruk maakt met een eenvoudige en strak ogende iPhone SE (2020), ga dan voor de witte kleur. Als je het type waaghals bent, is de rode kleur waarschijnlijk het beste voor jou. Je kunt kiezen welke kleur je het beste staat, maar uiteindelijk is het belangrijkste dat jij er blij van wordt. We hopen dat dit artikel heeft geholpen om je keuze meer kracht bij te zetten. Anders staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar om meer vragen te beantwoorden.

 

iPhone SE refurbished

Nu je meer weet over het iPhone SE 2020 kleuren, ben je vast benieuwd naar meer. Wil jij ook zo’n budgetvriendelijk en handzaam toestel, met Touch ID, een snelle A13 processor én de optie om draadloos op te laden? De iPhone SE 2020 refurbished iPhone verkrijgbaar bij Forza, waardoor je geniet van een extra scherpe prijs én 2 jaar garantie. Als je de iPhone SE refurbished op werkdagen en zondag voor 22.30 uur bestelt, heb je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief nieuwe laadaccessoires. THIS IS FORZA.

kleuren
← Vorige Volgende →