5 redenen om de iPhone SE 2020 refurbished te kopen

25 Januari 2021 - read time
5 redenen om de iPhone SE 2020 refurbished te kopen

SE staat voor Special Edition. Al jarenlang vragen liefhebbers van de iPhone SE om een opvolger. En ineens was daar het bericht. De iPhone SE 2 zou in 2020 op de markt worden gebracht. Inmiddels weten we dat het Apple is gelukt om de eerste generatie iPhone SE te evenaren en zelfs te overtreffen. Je haalt met dit toestel dan ook heel veel innovatie en kwaliteit in huis, voor een zeer vriendelijke prijs. En als je kiest voor de refurbished iPhone SE 2020 geniet je van nog meer voordelen. Dit zijn de 5 belangrijkste redenen om te kiezen voor de iPhone SE 2020 refurbished van Forza:

iphone se 2020 refurbished 5 redenen om te kopen

iPhone SE: allround sterk

Meer dan verwacht, voor minder dan je dacht. Nou zeg dat wel! In een notendop beschikt de iPhone SE 2020 refurbished over een compact 4.7 inch LCD-scherm, een Touch ID-vingerscanner, een A13 Bionic-processor en is de gsm draadloos en snel op te laden.

Scherm 4.7 inch IPS retina (750×1334 pixels)
Netwerkondersteuning 4G
Processor Apple A13 Bionic (2,6Ghz hexacore)
Geheugen 3GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB opslag
Accu 1821mAh, 18W snelladen, draadloos laden
Software Ondersteuning t/m 2024
Camera 12 megapixel, 7 megapixel frontcamera

iphone se 2020 refurbished a13 bionic

iPhone SE processor

Hiermee gooit de iPhone SE 2020 misschien wel de hoogste ogen: de hardware! Apple heeft de iPhone SE 2020 uitgerust met haar welbekende A13 Bionic-chip. Deze vind je ook terug in de de meest premium toestellen zoals iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Hierdoor loopt het toestel erg soepel en snel en ben je meer dan toekomstbestendig. Als je de iPhone SE 2020 refurbished in je bezit hebt, zijn zware taken of apps een peulenschil.

iphone se 2020 refurbished touch id

iPhone SE ontgrendelen met Touch ID

Wat direct opvalt is dat het toestel qua uiterlijk veel lijkt op de iPhone 8. Zo beschikt de iPhone SE ook over een 4.7-inch LCD-scherm en een Touch ID-vingerscanner. Met deze vingerafdrukscanner onderaan het scherm kun je met behulp van je vinger het toestel ontgrendelen. Je legt hem erop en het toestel zal ontgrendelen. Deze techniek werkt ook samen met Apple Pay, waardoor contactloos betalen met de refurbished iPhone SE 2 tot de mogelijkheden behoort.

refurbished iphone se 2020 draadloos opladen

iPhone SE draadloos opladen

Zoals de iPhone 8 heeft de nieuwe SE 2020 randen aan de boven en onderkant en is het toestel afgewerkt met glas. Hierdoor is de iPhone SE 2020 refurbished evenals de iPhone 8 refurbished draadloos op te laden. Naast draadloos opladen behoort snel laden ook tot de mogelijkheden. In beide situaties dien je nog wel even een oplader voor draadloos en snel opladen te regelen. De techniek 'draadloos opladen' is in steeds meer openbare ruimtes verwerkt, bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Met deze functie ben je dus op deze situaties voorbereid.

refurbished iphone se 2020 compact

iPhone SE handzaam formaat

Is een groot scherm niet voor je weggelegd? Dan is de iPhone SE refurbished een prima keuze voor je. Het toestel heeft een 4,7-inch scherm. Hierdoor is net zo groot als het scherm van de iPhone 7 en iPhone 8. Het is daarom de ideal smartphone voor mensen die van kleine telefoons houden. Ben je de allereerste iPhone SE uit 2016 gewend? Het scherm is groter dan deze originele iPhone SE, maar het toestel blijft nog steeds erg fijn om in één hand vast te houden.

iphone se 2020 refurbished goedkoop

iPhone SE refurbished extra voordelig

De iPhone SE is (voor Apple begrippen) tegen een voordelig tarief op de markt gebracht. Echter kan vijfhonderd euro nog steeds een flinke investering zijn. Wil je wel de iPhone SE 2020, maar wil je er niet de volle mep voor betalen? Kijk dan eens naar de refurbished iPhone Se 2020 van Forza. Naast het feit dat je ontzettend veel bespaard ten opzichte van de nieuwprijs, ben je ook nog eens duurzaam bezig, ontvang je 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) (2 jaar meer dan bij Apple nieuw) en ontvang je gratis nieuwe laad accessoires. De iPhone SE 2020 refurbished wordt onder het Keurmerk Refurbished uitgebracht, waardoor je verzekerd van een betrouwbare aankoop.

forza refurbished iphone se 2020

iphone se 2020
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?